Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellopszicho

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző két posztunkban (itt és itt) a kiégés jellemző tüneteiről, okairól és lefolyásáról írtunk. Következő írásainkban azt mutatjuk be, hogyan előzhetjük meg a szindróma kialakulását, vagy mit tehetünk, ha már bokáig, esetleg nyakig  benne vagyunk. Sajnos nincs egyértelmű recept, nincs általános…..
Az ismerkedés, párkeresés egy aktuális téma napjainkban. Az egyik "megoldás" erre az internetes társkeresés, ami egy viszonylag új jelenség. Az online világban jelent meg pár éve a Tinder, amely újat hozott az eddigi, "hagyományos" alkalmazásokhoz képest. Miért is használjuk ezt? Ez volt a kérdés,…..
Előző posztunkban a kiégés tüneteit mutattuk be. Ezekről itt olvashat. Nézzük most, hogy milyen szakaszokon is megy át az, aki megéli a kiégést. Három jellemző fázist különíthetünk el, ezekben az érzések és a viselkedés jellegzetes formát öltenek. A testi tünetek a második fázistól keseríthetik meg…..
Ön felismeri a kiégés tüneteit? Bár tombol a nyár, és remélhetőleg sokan pihennek éppen, azonban a szabadság egyszer véget ér, és kezdődik újra a munka. A munkával, a dolgos hétköznapokkal kapcsolatban gyakorta emlegetjük a kiégést (burnout). Posztunkban bemutatjuk, hogy milyen okok vezethetnek a…..