Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frostcube

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
Frostcube 2018.07.27 00:53:59
@szemöldöki: Mar megbocsass csitt-csatt baratom, Te epp mit csinalsz ha nem arctalanul a neten fenyegetozol, meg kemenykedsz? :) Az meg, hogy onkentes pest-partolo vagy, ki a kuyat erdekli? A te szemelyisegi bizonyitvanyod csak, ha altalanositasban mindent a pestiek elleni tamadasnak veszel.. de kerlek linkelj mar be a csajtol egy olyan szoveget ahol egyertelmuen, a Te szuk lataskorodon kivul, a pestieket szidalmazna. A latasmodod eleg ferde, ha ebbol ilyen kovetkeztetest vonsz le...Ha meg eros vagy, tudod hol talalod az illetot, gondolom iskola szunet van, raersz akar penteken is leugrani a "betonba epiteni."
Frostcube 2018.07.27 01:11:03
@Jóska Pista: Az egesz tema mar egy nagy vicc :D Hu...hulyeseget irt a csaj, megbeszeltek az erintett felek, ez valamelyest tiszta sor. De az, hogy ezek utan is ezen kepesek emberek lovagolni, na az aztan tenyleg vicc kategoria..