Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attilio79

0 bejegyzést írt és 3346 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
Attilio79 2024.04.25 10:54:40
@Attilio79: *Sandro idevaló volt, amíg Marcelo mögött a második legjobb brazil szélső volt, de ennek sok éve már.
Minden más fenntartva.
Attilio79 2024.04.25 15:14:55
@Gaben Smith: Ezt a mester kérte tőle, amikor 120-adjára felküldte ismét a pályára. Megbízhatóan kaphatunk róla egy gólt a jelentősebb csapatok ellen. :)
Ha nincs pénz, akkor is játszatni kell őt, mert sajnos nincsen cseréje és mind a 3, mind a 4 védős rendszerben szükség van rá is és DS-re is, de őt megfújta a tavaszi szellő, ezért most influenzás lett, idén sajnos kevés meccse volt, de számítunk rá is, akkora spíler! ;)
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Attilio79 2024.04.24 20:57:17
@juve2121: A porondon lévő hibás az egyetlen szakmai embere volt a csapatnak Guintoli érkezéséig. Ezt vállata, ezért is kapott magas fizetést és tudta előre, hogy csapatot kell építenie fiatal, tapasztalatlan játékosokból és nem a galaktikus csapatot kell finomhangolni.
Ment neki? Előre léptünk? Működik bármi is? Motiváltak azok a fiatalok, akikre építeni akarjuk a következő magot?
Allegrit elküldené bármelyik top csapat vezetősége az elmúlt 7-8 mérkőzés tekintetében?
Attilio79 2024.04.25 10:10:21
@juve2121: Leizélem Kloppot! Allegri elvesztette a kontrollt minden téren, a kulcsjátékosoknál, az öltözőben, a csapat és önmaga felett is.
Nem az a baj, hogy nem nyerünk bajnokságot, hanem az, hogy nincsen látható fejlődés 3 éve. Nincsen előremutató koncepció, amire azt mondaná az ember, hogy erre lehetne támaszkodni!
Eddig az eredményre lehetett hivatkozni 8-10 meccse már arra sem, ezért továbbra is a stáb a felelős, azért meg végképp, hogy Sandro, Kean vagy DS a csapat közelében lehet még mindig, bármelyik fiatal lehozza ezeket a teljesítményeket.
Attilio79 2024.04.25 10:15:39
@Attilio79: Ja és még egy, nem vagyok Conte fan, de elismerem, ha jól emlészem Del Neri 7-edik csapatából, egy máshol leírt öreg Pirloval és egy noname Vidalból készített egy szezon alatt egy bajnokcsapatot. (Ennyit a felfogásról)
Azt várom Allegri távozását követően, hogy összeszedve magunkat 2-3 év múlva mi is ünnepelhessünk!
Allegri lejárt lemez, itt nem tud már segíteni jelenleg.
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Attilio79 2024.04.24 16:01:35
@Rocky80: Jaja, ezért léptek tovább és maradtak olyanok, akik ebben hisznek, ezért kell a Juventusnak is továbblépnie.
Attilio79 2024.04.24 16:22:24
@Shyr Kahn: Igen, és a második félidő előtt a homlokát törölgette Allegri a jobb kezével, majd a két kezébe temette az arcát, mintha kényszerbeteg lenne. :)
A Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében. „A…..
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Attilio79 2024.04.19 22:36:36
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
Attilio79 2024.04.15 19:34:32
@babo0410: Nulla pénzből lehet vakarózni és Kosztics szereplései már-már alacsonyabb szinten is arcpirító.
Ha azt vesszük, hogy kb. helyette egy Serie A tapasztalattal rendelkező játékost kapunk, szerintem nem vitatható igazolás.
Kosztics bevételét pedig fordíthatjuk 2 középpályásra. (Egy kérdés, hogy mennyit kapunk érte)
Attilio79 2024.04.16 09:12:33
@delpi0823: Ez van, vagy nem, ki tudja...
Lássuk a mercatot.
Attilio79 2024.04.16 09:44:39
@Apuleius: Akkor így, Kosztics helyett jó lett volna (Lassan ott tartunk, hogy bárki jobb egy-két játékosunk helyett)
Conte a lelátón érdekes dolog, gondolom nem Juric helyére nézelődött. :)
Adrien Rabiot tegnap a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s a középpályás beszélt a Torino elleni meccsről, illetve aktuális helyzetéről is. „A Juventusnál maradtam, mert maradni akartam, segíteni akartam a klubnak a BL-be való visszajutásban, és a klub is erre kért. Tehát ezért a célkitűzésért…..
A Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez a pályafutása lezárását követően az edzői pályát választotta, s jelenleg hazájában, az Independiente mestereként dolgozik. A Torinóban is nagy népszerűségnek örvendő Carlitos a La Gazzetta dello Sport riporterének nyilatkozva beszélt többek között a…..
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
Attilio79 2024.04.10 16:07:57
@gomorra21: Szerintem Pogbánál a könnyű elérése volt a lényeg, azzal senki nem számolt, hogy a pályán milyen értéke lesz. Ennyi.

Allegri meg főz abból, ami rendelkezésre áll.
A vezetőség akkor már tudta, hogy rolo lesz nekik.
Attilio79 2024.04.11 07:19:33
@venember83: Pontosan, belekapaszkodnak mindenbe, a szemléletet viszont a Juve jól lépte át, mennek a fiatalok felé viszont most röhögtem/sírtam egy nagyot:
A Leverkusennél staff-al összehaonlítottam a mienket és a megfigyelők száma (is) igen megdöbbentő. Értem, hogy lehet egy beajánlási szisztéma itáliában, de mégis mókásan költséghatékonyabb a rendszerünk, ami inkább arra felé megy, hogy leépülünk. Ezen (is) jó lenne változtatni, mert lemaradunk.
Attilio79 2024.04.11 11:26:20
@venember83: Ami persze működhet de, hogy a klub ennyire leépítse a scoutokat az durva azért.
Az ügynökök pedig érthetően a saját malmukat hajtva cselekednek.
Visszafelé az érthető, hogy a scout megfigyel, majd az ügynökkel kell megegyezésre jutni, nem tudom, akkor is érdekes helyzet ez.
A Radio Bianconera számára megszólalt a Juventus egykori játékosa, Franco Causio, aki az idei év kapcsán a játékosok egyéni felelősségét emelte ki. „Az idei év átmeneti év számunkra, klubként, célunk a BL-be visszatérés, illetve az Olasz Kupa-döntőbe kerülés. Az európai sorozatba való bejutás…..
Romeo Agresti a Juventibus számára több friss értesüléssel is szolgált a csapat vonatkozásában, és ezek között volt több konkrétum is a jövőt illetően. „Filip Kostić a legelső név, aki felmerül a távozók sorában, ő nem csupán becsomagolt már a bőröndjébe, de a lakásában is mindent összepakolt. A…..
Attilio79 2024.04.10 21:56:31
@gomorra21: Pedig nincs rajta sok látnivaló, kellett valaki plusz fél évre, megjött, csak Allegri nem tudta használni, ennyi amit Alcaraztól akartunk (eddig így tűnik).
Michelangelo Rampulla a TvPlay műsorában beszélt a Juventusról, amely az egykori kapus véleménye szerint igen messze áll attól a szinttől, amit képviselnie kellene. „Ha a Juventus megnyerné az Olasz Kupát, illetve bejutna a BL-be, az fontos eredmény lenne a klub számára, ugyanakkor ez minimális…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
A Juventus rég nem látott hullámvölgyben találja magát az elmúlt időszakban, és Antonio Barillà véleménye szerint a klub így fizet meg a fiatalokra támaszkodásért, számol be a Tuttojuve. „Amikor a Juventus még a bajnoki címről álmodott, aláhúztam, hogy ez a csapat nem mérhető az Interhez minőség…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Attilio79 2024.03.30 20:09:47
@Apuleius: Ne felejtsd el, hogy sok ott a kölcsönbe szereplő. :)
Attilio79 2024.03.30 20:16:15
@danimester1: Nekünk Rabiot, DS, Kean kell, mind aranylábú és építhető játékos, szép jövőnk lesz! Remélem a hab a tortán is marad, mert minden egyes Euro centet megér a bajnokság legjobban fizetettje.
Attilio79 2024.03.30 22:05:53
@danimester1: Én ezt mondom már hosszabb ideje, Allegri nem tud csapatot építeni.
A Juventus szombaton a Lazio ellen lép pályára, s ez a találkozó lesz az 500. meccse Massimiliano Allegrinek az olasz első osztályban, így a szokásos sajtótájékoztatón a futballal való kapcsolatáról és terveiről kérdezték a mestert. „Imádom ezt a sportot, szenvedélyesen szeretem a futballt, aminek…..
Attilio79 2024.03.30 13:50:28
@venember83: DS kb. egy év után kezdő. :)
Tényleg szipuzik az ember valamit.
A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában a Juventus két védőjéről írt, a lap szerint a Románál bizonyító Dean Huijsen iránt érdeklődést mutat a Borussia Dortmund, az RB Leipzig és a Liverpool, ajánlatokat is készítenek elő a klubok a fiatal védőért, akit a Roma is megtartana, ám várhatóan a…..
Attilio79 2024.03.29 13:18:50
@Attilio79: *csak 9 játékos tehát 45 lenne, de hozzátehetjük még Koszticsot.
*szorulunk
Attilio79 2024.03.29 13:21:36
@Rikoo: Bremer végignyomta a szezont, az egyik legjobb védőnk, jogos a fizuemelés kérése. Akik meg lábadoztak, menjenek. Ehhez nem kell diploma. 50 millát simán össze lehet szedni olyanokból, akit bármikor lehet ifikkel pótolni!
Megint megy a gatyázás, tökösebbnek hittem Guintolit.
Attilio79 2024.03.29 13:35:48
@Rikoo: Értem, csak ezzel az a baj, hogy megint nem a csapat combosodik és a keretben ugyanúgy ott maradnak azok, akik vagy nem Juve szint, vagy csak viszik a fizetés keretet. Az utóbbi a legnagyobb probléma, mert ott akár lehetne egy fiatal tehetség is.
Szóval ez megint a könnyebb út, a hogyan szerezzünk pénzt kiskönyvben.
Kicsit elegem van már, hogy évek óta olyanokkal van tele a keret, akiket egy percig sem látunk vagy ha látunk (pl. Sandro), akkor azt kívánjuk, hogy csak ne lépjen pályára.
Nagysöprű és nosza, azt hittem Guintoli meg meri tenni.
A Juventus pénzügyeiért felelős vezetője, Francesco Calvo a Calcio e Finanza munkatársának nyilatkozott a Juventus helyzetéről, s elmondta, milyen kihívásokkal néz szembe a klub. „Számunkra a klubvilágbajnokság rendkívüli lehetőség, a Juventus jövője szempontjából alapvető fontosságú a szereplés,…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
Attilio79 2024.03.20 17:51:08
@Pavel1988: 19/20-as szezonban érkezett és volt egy jó szezonja, akkor megérte és megéri megtartani. :)
A középpályáról senkit nem tartanék meg, Locatelli, McK, Rabiot, Kosztics mind mehetnek.