Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öti

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk interneten veszi a jegyét, amikor összegyűlik belőle jó pár darab, kiállíttat róluk áfás számlát. Ez hosszú idő, de ezzel nincs baja, megvárja. Problémája a pénztárosok gorombaságával van. Valahol megérti őket, azt nem tudja, hogy egy akkora cégnél, mint a MÁV…..
Egy éve fizettem elő a Vodafone korlátlan internet-csomagjára (igen, ki van emelve, azon van a hangsúly). A szerződésben az állt, hogy bármennyit netezhetek, nincs lassítás, plusz költség, stb. csak ne torrentezzek, ne használjak fájlcserélőket. (Ez minősült extrém…..
Öti 2009.08.18 13:05:07
Magam nem vagyok egy nagy futballrajongó, egész egyszerűen nem hoz lázba, hogy huszonkét térdzoknis figura másfél órán át kerget egy labdát és egyszer-kétszer történik valami aminek örül az egyik fél (emellett viszont az meg érdekel, hogy autók mennek körbe-körbe egy pályán…..
Öti 2009.07.24 16:09:16
@SilentSound: tehát akkor elismered, hogy embertársaid kiirtásáról való elmélkedés nem zavar a blogodban. hát gratulálok. most azért elég rendesen leégetted magad.
Öti 2009.07.24 16:14:03
@Marcellusca: bár nehéz volt kérdését,válaszolok. nem, nem szoktam magyar meccsekre járni. max london, róma, és egyéb helyek, ahol foci van. azért kíváncsi leszek lesz post amikor lezárják "a fél várost" a melegfelvonulás miatt... esetleg ha ott géppuskázik valaki, kap -e idióta jelzőt...
Öti 2009.07.24 16:26:19
@SilentSound: rendben, értettem, téged nem zavar, nem is szólsz arra, hogy emberek megöléséről fantáziálnak a blogodban, csak az egód ne sérüljön. kérek engedélyt meghunyászkodni!
Különlegesen durva képvicc kategóriában indult a magában is elég gyanús webshopot üzemeltető Officemarkt (a kifutó Windows XP-t pl 96 ezerért árulják). Tünde egy számlára igen erősen hasonlító tárgyat kapott tőlük, amiről csak az apróbetű után derül ki, hogy valójában…..
Csaba a Vidanet egyre csalódottabb ügyfele. Sem a cég ügyfélszolgálata, sem a vezetősége nem foglalkozik a panaszával, előbbi ráadásul teljesen hülyének is nézi minden alkalommal. Mi a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságot ajánljuk.(Update: a poszt eredetije májusban jelent meg a…..
Tibo küldte be az I Love Traffic linkjét, így ír róla: „Néhány napja eszembe jutott, hogy régen volt C64-re egy Traffic nevű, felülről mutatós, közlekedésilámpa-kapcsolós játék. Arra gondoltam, hogy ez ideális flashjáték lenne, erre tessék már meg is van. Én kellemesen…..
A Gmail és ezáltal a Homár levelesládájának átmeneti halála miatt keletkezett feszültségeket Tímea archív felvételével vezetjük le. Vajon egy új típusú használati utasítás félresikerült bétatesztjét sikerült elcsípnie vagy valaki gondosan visszacsomagolva visszahozta?2007.…..
Ilyen lenne, ha a hírműsorok nem píáranyagokat futtatnának. A felülmúlhatatlan Onionnek áldassék a neve ezért a infotainment-szegmensért, amiben egy fikcionális túlsokadik értelmetlen Sony készülék bemutatkozását parodizálják pornolizeren átfuttatva. Síkegyszerű ötlet,…..
Vannak, akik szeretik a csapvizet, esetleg az ásványvizekben nem bízván szívesebben fogyasztják a hagyományos, vezetékből folyó vizet. Azonban nem mindenhol tehetik meg, hogy egy ebéd elfogyasztása után kedvenc italukkal öblítsék le a napi menüt. Lenti levél íróját a jelenleg…..
A TvNetnél valaki megint belenyúlt a tutiba, ugyanis sikerült keresztezniük a postaládatömő levélspamet a beköszönésig személyre szóló emailspammel. Ha ez nem innováció, akkor mi? Az áldozat mindenesetre bepötyögte a címet, különben nem tudnánk, hogy ki küldte:Hazaérve…..
Öti 2009.01.10 16:44:04
Titokzatos idegen telepedett rá az M3-mas autópálya egyik nyilvános vécéjére, hogy azt bezárva a büfében tömje degeszre a zsebét például Gábor 50 forintjával. Az ÁAK Zrt. munkatársai állítólag többször próbavizeltek a helyen, de nem sikerült az álca, valahogy mindig…..
Sixx ideges és mindjárt kiszakad a feje teteje az idegtől, mert a DigiTV-nél három napig tart valami, aki egy-két klikkel elintézhető lenne. Dühében hétfőn átmegy a T-csoporthoz, ahol majd szívhat tovább ugyanígy, nyilván.DigiTV-előfizetőként, nem túl sikeres emberként…..
MÁV-figyelő Vasutas! Gondolkodj! 2009.01.09 11:04:00
A privatizáció fogalma Az állami vagy közösségi tulajdonban (szövetkezeti) lévő javak magánszemélyeknek, vagy gazdasági társaságoknak történő, teljes vagy részleges értékesítése, amelynek bevétele az államot, illetve az állam által kijelölt szervezetet illeti. Menetét…..
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
Subba Edda Works 2008.12.25 18:59:00
Az emberek többsége azért utálja a múltat, mert változtatni azon már nem lehet. Pedig pont ez a jó benne, ráadásul rengeteg vicces pillanattól fosztanának meg bennünket. Vajon Attis kiradírozná ezt a fellépését? ..
A MÁV online jegyvásárló rendszere jelen esetben nem hibázik, csak hiányos. GySEV jegyet a rendszeren keresztül nem lehet venni, így aki nem fárad személyesen a pénztárakhoz, esetleg kénytelen 2 órát a MÁV dohányzó kocsijában utazni. Ismét egy MÁV-os sztori, bizonyára tele van…..
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
Mert nem csak a pasik ostobák 2008.06.01 19:22:55
Ezitt az első póst. Muhaha..
Öti 2008.06.13 13:13:42