Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DOKINÉNI

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen búcsút intünk a strandoknak, a légkondicionáló berendezéseknek és a hallójárat gyulladásoknak. Profilváltás a fülbetegségekben.Fülfájás ezután is lesz, talán meg több lesz, de most fülkürthurut, középfülgyulladás lesz az elkövető. Az áldozat ugyanazt érzi: FÁJ- akár a hallójárat beteg akár a…..
Általánosan elfogadott elképzelés, hogy a férfiak inkább a fiatalabb nők társaságát kedvelik, míg a nők az idősebb férfiakat preferálják. Ez összhangban van azzal az elmélettel, amely szerint a férfiak olyan nőkhöz vonzódnak, akik a termékenység jeleit közvetítik – azaz a fiatalokat. Ezzel szemben a…..
DOKINÉNI 2018.08.19 14:58:25
@Captain Admin: amikor én 80 leszek ö 60... na mesélj!! ha fogadnánk veszitenél:::) Mindenestre ha a párom közben összeakad egy termékeny csajjal...természetesen félre állok..de egyelpre még rám van szüksége..és nem csak a szex miatt..
még egy dolgot elárulok. ma már vannak olyan eljárások amikkel egy 60 éves punci jobb mint egy 30 as szétbaszott odu...
másrészről meggyozödésem h igazábol a felépitményen múlik a dolog.:)
DOKINÉNI 2018.08.20 08:33:34
@Captain Admin: nem érdemes véleményt formáln olyas valakiről akit nem ismerünk. de. Nagyon magabiztos vagy..olyas valaki akinek a fülén is tesztoszteron folyik ki. egyszer még ez lesz a veszted látod.... ha lenne egy nőd aki napi 3x lepippant akkor szelidebb lennél hidd el. viszont sajnos pont a tesztoszteron visz el a legokosabb fiúkat idejekorán....
nos az én drága ezütöshátum jöt mosolyogna a kisfiu okoskodádán..
Az élet tele vanmeglepetésekkel. Valamiért azt gondolom hogy te még emlékezni fogsz erre a beszélgetére...A te véléményed csak egy vélemény. A tény pedig az hogy mi boldogok vagyunk igy a 28 év korkülönbségünkkel. hogy rz neked nem tetszik,vagy másnak...az nem a mi gondunk.
DOKINÉNI 2018.08.20 08:35:07
@Sadist: tévedsz arátocskám....haha. Xsak a te serszmod nem müködik csak barbikra. egészségedre
Manapság már mindenki mindenhez ért.Az alap hogy 10 millió fociszakértő és orvos országa Magyarország, de erre még az okos eszközeink rátesznek egy lapáttal...információáradatban fuldoklunk. Felgyorsult az életünk mindent gyorsan és hatékonyan szeretnénk megoldani kész receptek alapján. Ezzel…..
Valami fáj.  A fájdalom a szervezet hibaüzenete.Erős és kellemetlen tud leni, próbálunk szabadulni tőle. A baba, a kisgyermek nem tudja elmondani h mi a baj, ezért hangos üvöltéssel jelzi hogy baj van.Először persze próbáljuk kitalálni h mi fáj és miért...A  mai kor gyermeke felüti a google…..
  Mióta a szuperultrahanggal nézegetjük a babákat  a mamapocakban már tudjuk hogy a babák születésük előtt is szopják az ujjukat. Valahogy megtalálják. Hogy hogyan és miért azt csak találgatjuk.Amint anatómiailag alkalmassá válnak a feladatra nyeldesik a magzatvizet, aztán ahogy kalimpálnak…..
 Jó napot kívánok! A fenti kép nem véletlen. az orrszívás helyes módját, és egy nagyon ügyes kis szerkentyű látható rajta.Az is sokat elmond hogy a baba nem sír és tiltakozik mert nincs benne semmi ijesztő.A nagyobb gyermekek már tudják mennyivel jobb tiszta orron át szuszogni, mint szájon…..
 32 éve vagyok orvos.Nem csak a munkám de életformámmá is vált, hogy segitsek.. A bolg irás olyan mint a naplóirás, de az öngyógyitáson túl az évtizedek alatt felgyülemlett tapasztalat a blogon átszűrve megtisztItva segIitség lehet a páciensek és az őket ápolóik számára is. Miért kell az…..