Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VintageLady

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretnénk megismerni egy élőlényt, mindig figyeljük meg a saját természetes élőhelyén is. Ez egy tinédzser esetében természetesen a szobáját jelenti, nem véletlen, hogy Adrienne Salinger fotósnak is az az ötlete támadt, hogy itt fotózza le fiatal amerikai fényképalanyait. A sorozat érdekessége,…..
Az emberek a hörcsögtől származnak. Vagy hörcsöggé fejlődnek. Ezt még nem döntöttem el. :) De az biztos, hogy van közünk ehhez a cuki állathoz, habár annyi vackot, mint amit mi halmozunk fel a lakásainkban és a munkahelyünkön, a Föld komplett hörcsögpopulációja sem tudna…..
Néhány órával azután, hogy hevesen cáfolták a zenekar feloszlásáról szóló, évek óta forgalomban lévő híresztelések újabb hullámát, a gitárosabbik Gallagher testvér a zenekar honlapján megjelentetett egy közleményt, miszerint kész, befejezte, többé nem játszik az…..
Ingyenpia Heti ajánló 2008.07.06 17:46:00
Hétfő, július 7.,19:00 Greguss Galéria: Greguss Kör - Miarckép cím: 1123 Budapest, Greguss u. 10.Már jártunk itt.* * * * * Kedd, július 8.,18:00 Memoart Galéria: Váczi Dani - Élvezhető őrület cím: 1155 Budapest, Balassi Bálint utca 21-23, I. emelet20:00 Lumen Galéria: Flanek…..
VintageLady 2008.07.07 22:53:44
Szió! bár dolgozom, és emiatt nem tudok eljutni, de a Fise!ben lesz (www.fise.hu/) lesz kedden,VII.8-án este 20tól egy remek kiállítás. a bor sem rossz arrafelé, sőt nagyon sokszor sokféle sütemény is van...ajánlom a Ciszták munkáit!
Kaja, pia: Koncepció, na persze. A kocsmát megnyitották a galéria felé és viszont, de ez a fogyasztás rovására ment. Egy pohár bort lehetett a pultnál elkérni, ami sörre is váltható volt. Na de én nem szoktam egy pohárral inni! És semmi kaja, pedig a jó kis fokhagymás-spenótos…..
Kaja, pia: Az előszobai lyukban voltak üres poharak egy alacsony asztalon, jobbra tőle műanyagpoharak, és szénsavas ásványvíz, meg valami azonosítatlan halom gyümölcs talán egy papírtányéron. Kösz, nem. Nem, azt se. (0/5)Társaság: Dzsentrisen kavargó idősebb emberek, bordáíg…..