Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Technika Magnatovics

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Dreher Pale Ale 2018.03.23 11:36:42
Illat: komlós Hab: kemény, apad Szín: arany  Eltartott egy darabig, de végre a Soproni után a Dreher is rászánta magát felsőerjesztésű sör készítésére. Hogy valami újat mutassanak, nem IPA, hanem a Pale Ale lett kiválasztva. Különlegesség, hogy végre a kukoricagríz is kikerült az összetevők…..
sörfigyelő Dreher IPA 2020.04.07 13:18:27
Illat: divatos komló, vegyesgyümölcs Hab: puha, de viszonylag tartós Szín: óarany   Kijött végre a második hazai nagyüzemi IPA is, a Soproni Óvatos Duhaj után. Az alapvető különbség közöttük, hogy emez valamivel erősebb és  szűrt. A szűretlenség nálam hozzátartozik az IPA érzéshez, nem tudom…..
Illat: telt, savanyú, kissé fémes Hab: teljesen jó Szín: világos Elsőre korrektnek tűnik, nem borzaszt el. Érdekes aroma, de elfogadható, alapvetően édes. Kevés lepedék marad utána. Gyenge a szénsavassága. Semmit nem érezni, amitől ez pils lenne. Sajnos hasonlít a mostanában…..
Technika Magnatovics 2020.10.06 18:37:34
Hiába szerelte fel a közlekedési vállalat tűzoltó berendezéssel az összes autóbuszát, immáron lassan minden hétre jut egy-egy újabb BKV-s autóbusztűz. A több száz használt nyugati busszal, valamint a végletekig elöregedett és túlfuttatott Ikarusokkal egy igazi buszmúzeum alakult ki Budapesten,…..
sörfigyelő Berg König kétszer 2015.07.14 20:38:31
Egy duplaposzt a Berg König sörökről. Erre a sörre mondta barátom, hogy ő  nem iszik olyan sört, aminek a nevében berg, vagy könig szó van, de olyat amiben mindkettő megtalálható, még az én kedvemért sem.Külön kell írni a dobozosról és az üvegesről és nem a kiszerelés a legfőbb eltérés, hanem a…..
Nos akkor jöjjön a válasz az Argusokra (Argus I. / Argus ||.). Ugyebár ott a Lidl-nek az Argus brand, akkor az Aldi sem maradhat ki, így megszületett egy messzi-messzi német kolostorban 450 éves recept alapján ez a minőségi ,prémium sörkülönlegesség.  Oké, lapozzunk, valszeg a fent…..
sörfigyelő Argus Maestic 2013.08.17 08:20:19
Illat: telt, édes és pofaleszakadás, de tényleg a klasszikus cseh jelleg, ahogyan az üvegen írják.  Hab: közepes, de fogyós, lehet mégsem lesz olyan tuti?  Szín: óarany  Íze is cseh sör íz, az a jellegzetes sós fajta amelyik kellemesen itatja magát. Minőségre pontosan hozzák a kötelezőt, mármint…..
Illat: pörkölt malátás Hab: világoos drapp, masszív Szín: bórdós-sötétbarna  Újra Pennyből vásárolt sör a blogon. A Van Pur gyár termékei sok kellemetlenséget okoztak már eddig számomra, most végre ebből törlesztettek egy kicsit. Persze gondolom nem nekem szánták, inkább a német piac lebeghetett…..
Technika Magnatovics 2020.08.13 18:25:26
sörfigyelő Edelmeister IPA 2019.08.16 15:55:12
Illat: lengyelesen savanykás, IPA beütéssel Hab: apad Szín: óarany  Az egyik legjobb Van Pur gyártmány. Azonban, mint IPA, csak a minimálisan elvárhatót hozza. A maga nemében egyedi módon, sem az angol édes, sem az amerikai citrusos IPA-ra nem emlékeztet igazán. Nem túl sűrű, de azért van benne…..
Elöljáróban a cuccról:  Hát gyerekek az a helyzet, hogy úgyfest, a szeretett üveges, 6%-os Argus Goldunk megszűnt. :( És helyette került a Lidl polcaira ez a zöld dobozos valami, aminek igazából ugyan az a neve. csak itt a csomagoláson az "Unpastorized" szó helyett a "Gold" van eldugva. Ár ugyan…..
sörfigyelő Edelmeister Strong 2020.02.11 21:36:21
Illat: Semmi. Talán állott pocsolya Hab: Erős sörhöz képest mennyiségileg jó, színe törtfehér Szín: Halvány borostyánbarna Rákerestem a Kőbambira, hogy az hány pontot kapott, mert erre annál mindenképpen kevesebbet akartam adni. Mondom ezt kőbányaiként úgy, hogy nálam a Kőbányai a sör…..
sörfigyelő Lobkowicz Ale Updated 2017.08.30 12:05:03
Illat: gyümölcsös, pincés Hab: szép, paplanos, tapadós Szín: borostyánosan félbarna, elég ködös Sörös berkekben évek óta ódákat zengenek róla és még mindig teljesen megalapozottan. Ugyan már kikerült a 220 Ft-os árával a Penny választékából (és az üveges egész Magyarországról) - amiért a manager…..
sörfigyelő Apostel Weissbier Hell 2019.03.24 12:35:45
Illat: határozott, búzás Hab: krémes, rugalmas Szín: arany  Az olcsóbb német búzákhoz képest kifejezetten búzásabb volt, persze lehetne tisztább, vagy legalább sűrűbb az íz, de így is rendben van. Egy kis savanykássága azért akad neki, de ennyi simán elmegy, egy kis frissítő hatást ad neki.…..
Technika Magnatovics 2019.05.24 17:27:47
Technika Magnatovics 2020.02.04 18:56:34
@Permon Hopper Mosaic: Most pedig a Penny-ben 199 Ft. Azért jobban megéri mint a penny saját márkása...
Tegnap este elsírta magát a XII. kerületi polgármester. Beszédet mondott a Maros utcai rendelőintézetben, ahol 75 éve a nyilasok gyilkoltak meg 84 embert. Két nappal később, a közelben, egy másik egészségügyi intézményben 150 embert koncoltak fel. Január 17-én pedig, egy zsidó szeretetotthonban 94…..
Gábor könnyen röhög sírva, illetve sír röhögve január közepén az elromlott kazánja mellett, de ha nem lenne infra panel, boiler, kandalló és fűtő klíma a házban, az ő mosolya sem lenne őszinte. Mit tehetünk, ha pont időben, a tél elejére beszerelt, jó sok pénz és időt felemésztő vadiúj kazán az év…..
sörfigyelő Argus Pils 2018.02.15 18:18:33
Illat: kissé édes, aromás Hab: sűrű, kemény Szín: arany  Szokás szerint kezdem azzal, hogy egy 10-es sör nem váltja meg a világot. És szoktam ezt azzal folytatni, hogy a cseheknek viszont egész jó dolgokat sikerül kihozni ebből. Most éppen nem ez a helyzet, inkább az elvárható cseh minimumot…..
sörfigyelő Egger Bockbier 2018.01.14 13:03:13
Illat: édes, fűszeres, alkoholos Hab: lágy, krémes Szín: narancsos óarany   Végre egy kellemesen édes, telt, karakteres világos bock, és még az ára is jó! Ez az a sör, amit itthon a boltok polcain hiába keresünk. Az Egger a finom marzen után ismét bebizonyítja, a tapasztalat és a szakmai tudás…..
Újabb részhez érkezett a News Flash, amiben magyar zenészek kommentálnak zenei híreket. A harmadik adásban Czutor Zoltán, Warnusz Zsuzsa és KRSa a PASO-ból is elmondja a véleményét...
2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom…..
sörfigyelő Donner 2019.08.17 18:26:37
Illat: tipikus Van Pur Hab: apad Szín: arany  Határozottan malátás, karakteresen száraz. Ez utóbbira szüksége is van, mert a Van Pur gyárra jellemző savanykásság a mélyben ennél is ott ólálkodik. Leginkább egy nagy megkönnyebbülés amiért gond nélkül iható. Ez az ára és a származása után nem volt…..
sörfigyelő Argus pasztőrözetlen 2013.08.18 10:50:09
Illat: gyengécske Hab: illanós Lidl szabvány Szín: normál  Egyszerűen szinte semmit nem érzek a szénsavasságon kívül, de amint lenyelem kellemes finom sör utóíz marad a számban. Persze az is lehet, hogy az előbb fogyasztott Argus Maestic volt annyira dögös, hogy ez nem hat…..
Technika Magnatovics 2019.09.06 22:44:21
Meglehetősen nagy port kavart a minap az a poszt, melyben arról beszélgettünk Bandirepublickal, mi lenne, ha hirtelen hazaköltözne félmillió magyar. Nos, Orsi egyike azoknak, akik hazaköltöztek (ő ráadásul 10 év külföld után), tapasztalata tehát nagyon érdekes. Szerinted mi történne, ha…..
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Van egy egészen különleges város, ahol sikeresen nemet mondtak a multiknak, és a nagy közértláncok helyett inkább a helyi termelők szerveztek maguknak szupermarketet. És ráadásul milyen jót!..