Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laspalmas

919 bejegyzést írt és 8919 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Doncsev András EMMI-államtitkár írt már pofátlan levelet a bölcsődékkel és a gyessel kapcsolatban, most ismét hozta a tőle megszokott színvonalat. Az Átlátszó összesítette, hogy mennyit (legalább 7 milliárdot) költöttek a minisztériumok a második Orbán-kormány utolsó fél…..
Van az Élhető Kiskunmajsa nevű civilszervezet, ami polgármester-jelöltet keres. Nem akárhogy: készítettek egy kabátot (!), és próbálják megtalálni az embert, akire ráillik. Sőt, állítólag már rá is bukkantak az ideális jelöltre, aki megfelel az elvárásaiknak. Pedig azok nem…..
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
Tiffán Zsolt, a borászatáról és állami támogatásáról elhíresült fideszes országgyűlési képviselő, aki múlt vasárnap 44:27 arányban verte a baloldal jelöltjét, levelet írt választóinak. Jelige: "forró ősz" "Tisztelt Harkányi Polgárok! Hálásan köszönöm azt a…..
Két nappal a választás előtt Bajnai Gordon kreatív stábja észbe kapott, vagy csak iszonyatosan beszívott, és elkezdtek tolni egy formabontó kampányt az eddig sótlannak ismert fasziról. Elég viccesek a képek, amik a Jobbik mutogatós kampányát figurázzák ki, biztos nem vidámak…..
laspalmas 2014.04.05 16:04:51
@rumple:

ezt nem tudom értelmezni :))

"Mindegy, hogy milyen fóbiája van.
Azért, hogy Orbán nem állt ki vitázni, nem a Jobbik és nem Vona a hibás függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye róluk. Pont.
Maradni kéne a tényeknél és nem ész nélkül fikázni valamit vagy valakit csak azért, mert nem bírja a képüket. "

mert rám utalsz benne, mert elhitted valakinek (első hiba), hogy jobbik-fóbiám van, de én se azt nem mondtam, hogy a jobbik és von a hibás azért, mert orbán nem állt ki vitázni, se nem fikáztam őket ész nélkül, sőt sehogy sem, csupán megjegyeztem, hogy bajnai képeihez tuti a jobbikos fb-kampány adta az ötletet. szóval nem maradtál a tényeknél, hanem elborítottak a jobbikos rajongói érzelmeid (második hiba)
laspalmas 2014.04.05 16:09:40
@rumple:

ja és hogy mi bajnai meg az mszp rajongói vagyunk, hát ez a legviccesebb, látszik új olvasó vagy

hess olvasni
vastagbor.blog.hu/tags/mszp
vastagbor.blog.hu/tags/bajnai
vastagbor.blog.hu/archive
Az állam nemrégiben átvállalta valamennyi önkormányzat teljes adósságát, nagyjából 1200 milliárd forint értékben, a fideszes politikusok pedig ezzel kampányolva járják az országot, és a döntésről, az adósság "eltűnéséről" bizonyságlevelet adnak át az…..
Vastagbőr Spirit of Hungary 2014.03.24 09:01:00
Fa Nándor tegnap bemutatta az új hajóját, melynek neve Spirit of Hungary, és amivel indul idén egy komoly óceáni vitorlásversenyen. Nem vezetett idáig könnyű út, eddig 16,5 ezer munkaórát dolgoztak a hajón, és persze rengeteg pénzbe került. - Két éve még nem gondoltam volna,…..
A jobboldali ifjúpolitikusok két szupercsapata, az IKSZ és a Fidelitas nem tudta tétlenül nézni, hogy a Bajnaitól Kunczéig most már tényleg minden korábbi arcot magában foglaló baloldali ellenzéki csoportosulás 1 hónappal a választások előtt - mivel az Együtt 2014 és az…..
A Borsod megyei Kazincbarcikán nagy a szegénység, egyre többen kukáznak a túlélés érdekében. A problémával tisztában van a város szocialista polgármestere, Szitka Péter is, azonban szerinte a dolog nem csak szociális szempontból gond, hanem vizuálisan is. Azzal is érvelt a…..
Pócs János fideszes országgyűlési képviselő nemrég az alábbi bejegyzést tette ki a Facebook-oldalára:   Mivel Pócs a Parlamentben dolgozik, pontosan tudnia kell, hogy az őrség rendszeresen tart ilyen bemutatót, nem csak a jázsfényszaruiak kedvéért. Biztos mindenki…..
Csodálatos levélváltásba keveredtünk a zuglói önkormányzattal, íme:feladó: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hucímzett: vastagborblog@gmail.com Tisztelt Vastagbőr blog!A Zuglói Konzultációt érintő blogbejegyzésével kapcsolatban szeretném, ha kijavítanák a bejegyzés azon részét…..
Persze nem most, és nem maga ellen, ezt remélem senki nem hitte egy percig sem. Szóval még 2003-ban, 11 évvel ezelőtt történt, hogy három szocialista képviselő, Simon Gábor, Szitka Péter és Török Zsolt közölte, hogy hamarosan benyújtják az Országgyűlés mentelmi,…..
A levelet változtatás nélkül tesszük közzé: "Tisztelt Címzett! Felhívom figyelmét, hogy a tegnap a vastagbor.blog.hu oldalon Salgótarján "kamu" látványterveiről szóló anyagukban valótlant állítanak. A "szabadtéri kiállítás" arról szól, hogy bemutassuk, Salgótarjánba…..
Miskolci óvodások és iskolások szülei múlt csütörtök este írták meg felháborodva az ÉszakOnline-nak, hogy "Miskolcon 2014. február 7-én több óvoda, általános- és középiskola bevonásával farsangi menetet szervez Csöbör Katalin országgyűlési képviselő. A farsangi…..
Kiderült, hogy a választási plakátokra vonatkozó vadiúj és szigorú szabályozást kreatívan kijátszó Salgótarjánról szóló történet még annál is jobb, mint amilyennek elsőre látszott. Egy olvasónk ugyanis küldött pár friss képet két projektről, amiket oly büszkén hirdet…..
laspalmas 2014.02.03 15:18:09
@Hamajd:

ott a szűrés gomb, használjátok.
laspalmas 2014.02.03 21:47:03
@Secnir:

oldalletöltést mér, nem mi találtuk ki
szevasztok.blog.hu/2014/01/22/amit_az_olvasottsag_szamlalorol_tudni_kell

a saját mérőnk ott van a jobbhasáb alján
www.sitemeter.com/?a=stats&s=s49vastagbor&r=6
laspalmas 2014.02.03 22:04:09
@Secnir:

a szakértelem meg ócska bolsevista trükk! :))
Csupán néhány napja jelent meg a Magyar Közlönyben Orbán Viktor sk. aláírásával a kormányrendelet, melynek értelmében a választási plakátok is reklámnak minősülnek, vagyis ez a szabályozás vonatkozik rájuk: "Jogellenes azon reklám célú berendezés a kihelyezés…..
laspalmas 2014.02.02 15:24:58
@Tücsök1:

de legalább tiszta a lelkiismeretem:) megpróbáltam.
laspalmas 2014.02.02 15:25:36
@lyken:

a békemenet
laspalmas 2014.02.02 15:27:47
@Bee-zony:

hm, mindig is ilyen voltam, csak korábban jól lepleztem:))
és igen, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
tudnék nekik vereseket is idézni, de felesleg, mindenkivel a saját szintjén kell kommunikálni, abból ért.
Tegnap a hazai politikus-utánpótlás (ótejóég) ismét megmutatta mire képes, fantasztikus performanszt hoztak össze. Ezeket a béna akciókat tuti tanítják a balfaszpolitikus-képzőben. Történt, hogy az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Gyurcsány Ferenc portréját…..
laspalmas 2014.01.26 10:57:15
@Kandeláber:

hello, ez nem a kurucinfó.
1 hét pihi, legközelebb meg végleg kiváglak.
laspalmas 2014.01.26 10:58:16
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
Van ugye ez az Orbán Viktor által a rezsiharcosoknak írt levél, melyben közli, hogy ezután "Magyar Csapat" néven futnak majd neki a közműszámlák elleni harcnak (egyébként Angela Merkel pártjának is van csapata, annak Team Deutschland a neve). Az egy dolog, hogy a Magyar Csapat…..
laspalmas 2014.01.08 22:42:44
@zoldblog:

be volt linkelve, de most ki is írtam rendesen, peace
Szeptember elején - mikor a Fidesz először előjött az extragyeddel - írtam arról, hogy mekkora vakítás a dolognak az a része, hogy bevezetik a gyes melletti korlátlan munkavégzést. Ugyanis azt pont ők szüntették meg 2011-ben. Persze ezt nem emlegetik, csak azt, hogy ők most milyen…..
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
Nem akartam elhinni - valójában persze tudtam, hogy igaz, és a Hírcsárdát megint jócskán túlszárnyalja az élet - a hírt, miszerint a kormány emlékművet állít Magyarország 1944. március 19-i német megszállásának. Megvártam, míg kijön az online Közlönyben, és hát igen,…..
laspalmas 2014.01.04 09:54:18
@DarkFuture:

no de kik állítottak emlékműveket a vörösöknek? az itteni elvtársaik, nem? és ahogy telt az idő, amint ők eltűntek a nyílt színről, azok az emlékművek lebontásra, elszállításra kerültek, ahogy kell..... bár még vannak helyek az országban, ahol teljes díszben pompáznak, de azért hálisten nem ez az általános
laspalmas 2014.01.04 10:10:32
@magichorze:

"amely a nyilasterror idején a folyóba lőtt embereknek állít emléket."

lásd: "A rossz dolgok áldozatainak igen, de a gyilkosoknak nem."
Vastagbőr BÚÉK! 2013.12.31 18:25:00
Már 2012-től is úgy köszöntünk el, hogy "nehéz lenne pár sorban összefoglalni a mögöttünk állót, volt minden, amit el sem tudtunk volna képzelni év elején", s hát ez 2013-ra méginkább igaz. Úgyhogy ezt az esztendőt meg sem próbáljuk összefoglalni, mert se időnk se kedvünk…..
laspalmas 2014.01.03 23:45:05
@Artech:

bocs :)