Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suklemovics

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferenc azt írja, elszámolta magát a hitelintézet, amikor szerződést között velük, ezért most azzal fenyegetik, hogy ha nem fizet másfélszer annyit, mint amire szerződött, akkor leveszik a cascot az autójáról. 2010. januárjában vásároltam egy gépkocsit hitelátvállalással.…..
Az utóbbi fél évben alaposan megváltoztak az autózási szokásaim, szeptember óta nagyjából ötször annyit ülök a volánnál, mint korábban. Az öreg Volvo egyelőre derekasan szolgál, annak ellenére, hogy az idén töltötte a 16-ot, és üzemanyagon, meg olajon kívül nemigen kapott…..
A finn megerősítette, az angolok szerződést kínálnak neki, de a Forma-1-en kívül is van lehetősége.”A Toyota szóba sem került, ha F1-es autót akarok vezetni, akkor a McLaren az egyetlen opcióm. A következő néhány napban kiderül” – nyilatkozta a finn MTV3…..
suklemovics 2009.10.29 18:31:18
Huebertől kaptuk ezt az inkább elkeseredett mint felháborodott hangvételű levelet, amelyben a frissen kézhesz kapott órarendjén töpreng, nem értve, hogy is kaphatott ilyen mennyiségű órát a nyakába. Aki szerint a tanárok egész nap csak sakkoznak a lyukas órákon, az olvassa el!Szia…..
suklemovics 2009.09.08 16:32:12
@A. B. Normal: Bocsi, nagyvárosi irodista vagyok, hogy a te szavaiddal éljek, próbálom összekaparni a tandíjjam mellette, éjszaka tanulok, és én is azt a pénzt keresem, mint az említett tanár úr, emberekkel foglalkozom és nem is egyszerűekkel.
Sajnálom, hogy oda jutottunk, hogy nem fizetik meg a tanárokat.
Tisztességtelen, hogy jelenleg én érettségivel ugyanazt a pénzt megkeresem, mint egy diplomás tanár, ám ne rajtunk tessék elverni a port.
A legtöbb ember maga választja a hivatását. Nem, nem a munkáját, a hivatását. Nagy a különbség. A tanárok nagy része elmehetne máshova dolgozni, de nekik ez a hivatásuk és ezért megérdemlik a legnagyobb tiszteletet.
Apám is tanár, 7 éves voltam mikor elhagyott minket. Mint Apa megbukott, de fantasztikus tanár.
Csak ennyit akartam.
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
Az utóbbi napokban elburjánzott egy MKB-s adathalász-spam. Mint minden adathalász spam, ez is arra szeretné rávenni az MKB-ügyfeleket, hogy az emailből kattintva egy valódinak látszó kamu oldalon adják meg minden létező adatukat. Jobb helyeken legalább egy rég elavult…..
Krisztáék háza egy alkalmatlan földhivatali ügyintézőnek köszönhetően elárverezés előtt áll. Egy másik városban élő, de azonos nevű adós tartozását akarják leverni rajtuk, és ugyan a földhivatal már belátta, hogy tévedett, Krisztáék szívesen beperelnének valakit. Van…..
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Nemsokára berakjuk hírbe, ha egyszer rendben, az ügyfelek alapos megfingatása nélkül ér célbe egy Wizzair-járat. Most még nem ez a hír. Gábor tapasztalt skandinávszakértő, mégis megkísértette az istent és Göteborgból Wizzairrel akart Pestre jönni. Persze megkapta a magáét, az…..
Nem valóságos kedvezménnyel voltak megvásárolhatók egyes akciós termékek a Hervis sportáruház-lánc üzleteiben, mert a vállalkozás a kedvezmény alapjául feltüntetett áron sohasem forgalmazta azokat. A fogyasztók megtévesztése miatt 26 milliós bírság jár a Gazdasági…..
suklemovics 2008.12.09 12:38:37
3
Kovácsi István 20 milliós céges Audi A6-osának témája mellett Tarlós István a legutóbbi utasveréssel kapcsolatban elmondta, nem érti, miért biztonsági cégeket alkalmaz a BKV, ha képtelen tisztességes viselkedésre bírni őket. "Azt várom, mikor lesz nyilvános akasztás, ha…..
A Danubius Music szerint a Jean-Michel Jarre menedzsmentje miatt tettek be széksorokat a 19000 forintos szupervip állójegyek elé. Akik emiatt nem láthatták a híres lézerorgonista körömfényét, kárpótlásul annyi jegyet kaphatnak jövőre ismeretlen előadójú koncertekre, ahányan…..
suklemovics 2008.11.26 10:52:26
 Az Aldi segíteni próbál azon kedves vásárlóinak, akik nem ismerik az arab számokat, de szerencsétlenek ezzel az üzenettel sem lettek kisegítve:Kedves Homár, tudtad, hogy a harminc százalékos leértékelés harminc százaléknyi leértékelést jelent? Hát én nem tudtam. Ezért…..
suklemovics 2008.11.21 12:48:53
A cukorbetegeknek készült, ám a betegtájékoztató szerint cukorbetegeknek nem ajánlott teáról szóló posztunkhoz már érkezett hozzászólás a gyártó cégtől, most levélben is megkaptuk állásfoglalásukat az ügyben. Ezt a levelet nyilván sokkal kevesebben fogják elolvasni, mint…..
Etele nem fizetett álfasisztáktól rettegő kormánypárti felháborodó, hanem haragviráglelkű homokháti dizájnerlegényke, így nem csomagolt, sőt az ÉS-ben sem szervezett aláírásgyűjtést, hanem vidáman füttyentett egyet, amikor az üzletlánc egyik polcán meglátta a Nácigyanús…..
János feleslegesen ivott meg két üveg akciós hátcimkéjű Stellát, amit csak azért vásárolt, hogy a koronazár (kupak) belső oldalán szereplő kóddal MacBookot nyerjen. Ám az ő üvegének koronazárján (kupak) nem volt kód. A játék leírásban utólag megtalálta: a játékban csak…..
Petiék 4000 Ft-oz fizettek egy cukorbetegeknek ajánlott teakeverékért, aminek a gyártó szerint  mellékhatása nem ismert. Ám a betegtájékoztató már máshogy fogalmaz: mivel a hatását pontosan nem ismerik, cukorbetegek részére nem javasolják a fogyasztását. Pofátlan…..
 Most direktben üzennék a levélírónak: LAPÁT! Megértetted? Csávót elfelejteni, telefonból kitörölni, iwiwről leszedni az ismerősök közül, msn-en szintén, email kontaktlistájából is. Elárulom, miért halsz ebbe bele: mert azt a férfit üldözöd szerelmeddel, akit…..
Nem kell ahhoz vevőnek lenni, hogy atrocitás érjen minket, elég csak elsétálni és óvatlanul megállni egy bolt előtt, máris jön az ordítás meg a fenyegetőzés. Egy kollégánk futott bele családjával az anyázó turisba, végül panaszkönyv helyett csak egy bevágott ajtót kapott.…..
 A távkapcsolat, ugye. De van szerelem, ráadásul még nincs lefutva semmi, még akármi is lehet. Innen loptuk. sziasztok kedves szakítósok, igazából egyenlőre nem is szakítottunk, csak nem vagyunk egy kontinensen bizonytalan ideig. nem hosszú az egész történetem, és…..
 Hétfő van, rögtön essünk neki a Férfinak.  Innen loptuk. Sziasztok. Az én történetem is bizonyítja a férfiak által ostobaságnak tartott igazságot, miszerint egy férfi örök gyerek, a rosszabb fajtából - érzelmileg nulla, tiszteletlen, és jellemtelen. Persze biztosan…..
Hosszú idő után újra itt!Nem is tudom, hány száz éve nem írtam már egy sort sem! Nem akarok mentegetőzni, de sikerült beleszaladnom egy igen kemény tanévbe. Olyan, mintha évezredekkel ezelőtt lett volna nyári szünet. Láttam, mennyi komment jött, szeretnék is majd írni…..
suklemovics 2008.11.14 11:38:02
Üdv Zoli!

Először is kérdem én, mit tanulsz, számomra eddig nem derült ki. Aztán persze tartok mindjárt egy kis önvizsgálatot.
Lehetséges-e, hogy csupán irígységből vagy ellenszenves nekem? Gyarló az ember, ám elmondanám, hogy iskoláim elvégzése után a pénzügyi szektort választottam. Pedig hogy szerettem volna színész lenni, és állítólag nem is voltam rossz a színpadon, ám ennek má 6 éve, sajnos nem volt aki támogasson amíg meg nem tudok élni abból, amit szeretek. Most itt vagyok ebben a szektorban, nyögöm a lakáshitelt, ott, ahol szerinted a pénz helye van, napi 9 és fél órát vagyok a gép előtt, romlik a szemem, esténként csak ahhoz van erőm, hogy egyek, a párommal, hiába élünk együtt két éve, gyakorlatilag hétköznapokon mintha nem is találkoznánk, olyan fáradtak vagyunk, jelzem ő is ebben a szektorban dolgozik. De büszke vagyok arra, hogy 25 évesen azzal élek, akit szeretek, hogy a lakás, kocsi meg van, bár a jogsira csak most van időm, így a kocsi csak áll. Ja és nem új autóra kell gondolni...13 éves suzuki. Ez volt számomra megfizethető (ez is hitelből). Ismerettségi köröm ugyanebben a helyzetben.

Irígység?
Talán. De szerintem ebben az országban ne várd azt, hogy megsajnáljanak az emberek, mert van aki fizeti a tanulmányaid, a VIP jegyed a Hungaroringre, vagy egyéb progijaid. Nem attól lesz sikeres valaki, hogy ismert lesz. Én sikeresnek érzem magam, mert amit elvállalok, teljesítem. Saját erőből, képességeimhez mérten a legjobban. Ehhez nem kell VIP parti a Volksbanknál, nem kell hungaroring, se Lola, se Geszti Péter. Csak önbecsülés, kitartás, és győzni akarás.
Na örültem!
Amíg kiderül, kik nyerik a nagy gazdagsági világválságot, szoktatgathatjuk magunkat a gondolathoz, hogy bármikor országostul elárverezhetnek tudományos kísérlethez. Az elhalasztott lakásvásárlás vagy befagyott ingatlanalap frusztrációját idén karácsonykor immáron gyermekével…..
suklemovics 2008.11.17 11:50:44