Regisztráció Blogot indítok
Adatok
METU Garage

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Playsic közösségi zenealkalmazás éles indulása kapcsán beszélgetett Vedres Fleck Tamás alapítóval Csaba Zoltán, a METU Garage egyik alapítója, mentora. Már az egyetem alatt tudtad, hogy vállalkozó szeretnél lenni? A gimnázium után még nem tudtam pontosan mit szeretnék, de…..
Budapest, 2018. október 30. – Összesen több mint 100 induló vállalkozás jelentkezett a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Drukka Startup Stúdió által életre hívott METU Garage vállalati akcelerációs programra. A jelentkezők közül a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb nyolc csapat befektetési…..
Szeptember 1-ig lehetett jelentkezni a METU Garage-ra, amiről úgy gondoljuk, hogy egy egészen egyedülálló kezdeményezés hazánkban és rendkívül jó lehetőség arra, hogy a fiatal ötletgazdák megvalósítsák álmaikat és igazi startupperré váljanak. Rengeteg szuper és innovatív vállalkozással találkoztunk,…..
A cél és a részcélok tervezése révén, pontosan tudja, hogy mit, illetve miből mennyit vigyen magával az útra. Felesleges dolgokat nem cipel, mert nő a teher, vagy több lesz a poggyászdíj. Gondold át, hogy céljaid megvalósításához mire van szükséged! Mérd fel és tervezd meg erőforrásaidat!   Az…..
Vállalkozásba kezdenél? Startupban gondolkodsz, de előtte szeretnél tapasztalatokat gyűjteni? Átgondoltad már, hogy pontosan mit is szeretnél? Megfogalmaztad a céljaidat? Vannak egyáltalán konkrét céljaid? Nem véletlenül teszem fel ezeket a kérdéseket, hiszen számtalanszor láttam elakadásokat…..
Design, ami visszaad! Ez a gondolat inspirálta Pancsa Emesét, a Metropolitan Egyetem startup ösztöndíjas hallgatóját, hogy belevágjon saját egyedi termékének megvalósításába. Nem csak álmodozott róla, hanem óriási elhivatottsággal és alázattal, lépésről-lépésre rengeteget tett azért, hogy az ötlete…..
A tudás megosztás iránti vágy ösztönözte, hogy tanár és mentor legyen. Dr. Seres Szilvia, újmédia-művésszel és tudományos tanácsadóval Csaba Zoltán, a METU Garage alapító beszélgetett.   Cs.Z.: Mesélj Magadról! Miért lettél tanár?  S.Sz.: A tudás megosztás miatt lettem tanár, illetve azért mert…..
Ha sikeres startupot szeretnél építeni, készülj fel, hogy rengeteg előre nem látható buktatóval kell majd szembenézned. Vannak köztük azonban olyanok is, amelyek szinte törvényszerűen megjelennek egy-egy startupnál. Most elhoztunk neked 5 buktatót, amire mindenképp figyelned kell, ha sikeres…..
METU GARAGE néven indított startup-programunkba a Budapesti Metropolitan Egyetem képzési kínálatának megfelelően az üzlet, a kommunikáció, a turizmus és a művészet területéről egyaránt várjuk a startupok jelentkezését. A Drukka Startup Stúdió szakmai koordinációjával megvalósuló METU GARAGE…..
Ideális startup csapatot építeni nem egyszerű feladat. Nyilván nem akarsz rossz döntést hozni a csapattagjaidat illetően, ezért jól át kell gondolnod, kit veszel fel. De mi alapján válaszd ki őket? Most elhoztuk a csapatod tagjainak 7+1 legfontosabb tulajdonságát. Vedd figyelembe ezeket a…..
A jó ötlet fél siker. Ahhoz azonban, hogy elkészítsd a termékedet és piacra is tudj lépni, először a befektetőket kell tudni elkápráztatni. Mit mondj el és hogyan? Gyorstalpaló Egy túlhajtott napon a befektetőt számtalan inger éri, a legnagyobb befektetése épp exit előtt áll, és aznap már tízen…..
METU Garage Ismerd meg mentorainkat 2018.07.25 16:17:28
A pénteki speed mentoringon is találkozhatsz Csaba Zoltánnal, Király Zsolttal, Jákó Eszterrel, Földesi Árpáddal és Bohner Tamással. Ha még esetleg gondolkozol azon, hogy érdemes-e eljönni, most bemutatjuk őket, hogy megtudd, milyen témákban tudnak neked segíteni.    Csaba Zoltán   Csaba Zoltan a…..
Mi is ott leszünk a következő Progress Bar-on!  A Drukka által szervezett Progress Bar nyáron sem áll le, bár egy picit átalakul. Egy laza nyári program keretein belül most speed mentoringgal készülnek, amin a METU Garage mentorai is ott lesznek. A Summer Office keretein belül most mi is…..