Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkspell

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elbúcsúztunk a napokban a Colbert Reporttól, David Lettermantől, viszont a legszomorúbb késő esti vicces talkshow búcsú a héten egyértelműen Craig Fergusoné. Személyében ugyanis a műfaj jelenlegi legjobbja távozik, akihez foghatót valószínűleg sokáig nem fogunk még látni…..
darkspell 2014.12.23 09:37:48
@érwmiki: Szerintem pedig mindkét oldal szégyellje el magát. Ferguson valóban egy kiemelkedő host volt, és ez a post rohadtul nem érdemli meg egyik oldal fröcsögését sem.

Imádtam nézni az elmúlt években, főleg a kiemelt vendégekkel (Kristen Bell, Jim Parsons, Kunal Nayyar), több ilyen kellene a tévébe (kintre is és itthonra is).

Zárásra pedig természetesen a Lauren Graham - Nadine. Félelmetes, amikor már nem bírják röhögés nélkül.

www.youtube.com/watch?v=5ZVb3ELWog8
Felpörögtek az IMF tárgyalással kapcsolatos események Forradalomisztánban, mióta a Kedves Vezető a gyorsnaszád tatjáról elrikkantotta magát: sájgecc, úgy kéne valami horgony, majomfogó háló vagy bárakármi!Orbánékhoz képest hamar, napok alatt eljutottunk az áh, ez csak…..
darkspell 2011.12.01 09:38:02
@prandelli: Az "Mt" itt az új Munka Tövénykönyvét akarja jelenteni? :)
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
Véget nem érő és agresszív pereskedésbe fogott a két cég, a Samsung nyilván őrjöng amiatt, hogy egyes országokban betiltották bizonyos Samsung-termékek forgalmazását, kemény válaszokat ígérnek, hatalmas a zaj, a hörgés, egymásnak csaptak a hullámok és sorolhatnám.Eközben,…..
Elutasította csütörtök este az újbudai képviselő-testület a Zöld Pardon (ZP) közterület-használati kérelmét, így nem maradhat a Petőfi híd budai hídfője mellett a szórakozóhely - közölte Horti István XI. kerületi jegyző a döntés után. Ennél a napirendi pontnál zárt…..
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Korábban beszámoltam a Discovery Channel Repülj velünk Alaszkába! című sorozatáról, ami az USA-ban Flying Wild Alaska címmel fut, s azt írtam, hogy remélem a Discovery tanult a korábbi hasonló szakmailag specifikusabb sorozatok tapasztalataiból, s végre rendes fordítást…..
Emlékeztek, írtam nemrég a MAC Defender nevű malware-ről Macre, volt ugyan egy halvány rossz érzésem vele kapcsolatban, de aztán együtt röhögtük ki a fenyegetés valós súlyát. Úgy tűnik azonban, hogy a megérzésem jó volt, mert a Mac-júzere sorra szopják be a dolgot, de a…..
darkspell 2011.05.20 08:42:01
@Yv@n: Ehhez még hozzávenném, hogy ez legalább ennyire az Apple hibája is. Mégpedig: annyira sulykolták a felhasználókba, hogy nincs semmi amitől félni kellene. És ők elhitték. Most pedig megszívják.
Befutott hozzánk is a mágikus szín, mostantól nem oszlik a világ feketékre és fehérekre, mert majdnem mindenhol elérhető mindkét iPhone. Ahogy a T-Mobile írja, a lenyűgöző telefon már fehérben is kapható, szóval aki csak erre a pillanatra várt, ne gatyázzon tovább, inkább…..
Hát nem ment egyszerűen, mert vagy kilenc hónapot késett a fehér szín a feketéhez képest, gondolom ennyi időbe telt, amíg valaki kihordta, de bánja fene, legalább majdnem egy egész éven át elrötyögtünk azon, hogy miért nem sikerül kikeverni ezt a varázslatos színt.Most azonban…..
Van ma egy rakás kis hír, többségük olyan, hogy teljes posztot nem érne, de azért érdemes megemlékezni róluk, úgyhogy kezdjük az ámokfutást, itt vannak az elmúlt 24 óra mínuszos hírei:A Reuters szerint valaki nagyon benézett valamit, amikor az kezdett el terjedni, hogy…..
Mégis lesz idén iPhone 5, szerintem a fehér modellt fogják így hívni, és a közelgő premier egyben magyarázatot ad arra is, hogy miért csúszik év végére, 2012 elejére a teljesen új telefon piacra dobása: valószínűleg olyan erőforrásokat emésztett fel a fehér szín…..
darkspell 2011.04.14 08:50:16
Korábban már volt szó arról, hány letöltés kell a toplistás helyezésekhez az AppStore-ban, és hogy milyen eredményeket kell felmutatni ahhoz, hogy egy alkalmazás egyenesbe érjen.Colin, a Spreadsong vezetője egy 2010-es posztban azt állította, hogy leginkább az összesített top 4 a…..
darkspell 2011.04.11 07:21:01
@.zsoltt.: pont néhány hete volt kifakadásom lfg.hu -n, hogy tessék, itt vagyok! Vennék én ebookot legálisan. DE NINCS tartalom. Ami meg van, könyv áron. Akkor meg a könyvet veszem, azért ez evidens.

És még, hogy a magyar ember akar csalni. Nem, kérem, rákényszerítik.
A Consumer Reports kipróbál mindent, amit lehet, hiszen ez a dolga, aztán ítéletet mond, mert ez is a dolga: az amerikai vásárlók odafigyelnek rá, és vásárlás előtt megnézik, mint mondott az intézet a kinézett termékre (most tekintsünk el attól, hogy az iPhone 4-et a legjobb…..
darkspell 2011.04.06 10:39:41
@Fransisco Miranda: Értem, így már kicsit más a leányzó fekvése. Bár a Kindle bőrtokom volt vagy 7.000, és szerintem az sem kevésbé "minőségi". Igaz, abban nincs mágnes :)
darkspell 2011.04.06 10:53:03
@Fransisco Miranda: Most ha lesz "hivatalos" retail (vagy mi a fene fog nyílni abban az új központban?) bolt, az csökkenti az árakat?
Vagy csak kapunk egy kvázi újabb kereskedőt, aki úgymond "az apple"?
darkspell 2011.04.06 11:11:59
@Fransisco Miranda: Mondjuk ha azt nézem, hogy az ipad árának alja szinte az iphonéval egyező... Nem is tudom melyik a drágább.
De amúgy igen, sajnos a gazdasági környezet egyáltalán nem kedvez nekünk ilyen téren.
A szifon.com weboldalon olvasható, Apple-től származó- legalábbis annak tűnő - form szerint a vállalat felfüggesztette a szifon.com oldal működését, a szerzői jog megsértése miatt és azért, mert az oldal folyamatosan segítséget nyújtott az iOS készülékek jailbreakelésében.…..
darkspell 2011.04.01 10:27:30
@Magyarósi Csaba: Sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd ennyire egyetértek veled :)
comment:com A nap képei 2011.03.21 10:00:00
Istenigazából beindult a Trónok harca sajtókampánya, lassan nehezebb olyan print vagy online médiumot találni, mint amiben nincs szó az HBO új sorozatáról, mint amiben van. Nem mellesleg jól is teszik, mert az első két epizód alapján az év egyik legjobb sorozatának is…..
darkspell 2011.03.21 10:37:58
@Daermon85: Második könyv fele, és szerintem is igen. Kvázi mágia nélküli fantasy, de nagyon jó.
Több mint egy éve írtunk arról, hogy a Hungaroton elkezdte digitalizálni a zenéket az iTunes Store számára. Akkor azt hittük, ez a magyar bolt eljövetelét jelenti, de mint kiderült, más szervezetek nem kerültek kapcsolatba az Apple-lel, így egy magányos folyamat tanúi lehettünk.ÉS…..
Ahogy ígértük, kevesebb, mint egy órával a bemutató után itt is van a világ egyik első iPad 2 tesztje az Appleblogon. Az eseményeket Londonból követtük, csak itt, illetve Kaliforniában lehetett megtapogatni az új tabletet a premier után, szóval örülünk, mint majom a farkának. De…..
Nem arról van szó, hogy a minisztériumi apparátus ne tudná, hogyan is kell a költségvetést megtervezni. Valószínűleg Matolcsy és csapata keverték össze vágyaikat az előrejelzés műfajával. (Fotó: Index) Az Index tegnapi információi szerint azért lett hirtelen szükség a…..
Nem tudom, ti hogy emlékeztek, de mintha a korábbi iPhone-bejelentések előtt hihető jóslatok jelentek volna meg. Ezzel szemben most elöntött minket az ötletáradat: mintha különösebb koncepció nélkül dobálták volna egymásra a pletykaoldalak, ami eszükbe jutott, hogy a végére az…..
darkspell 2011.02.15 15:48:01
@guy2: mit értesz beépített e-papír alatt? Ezt mégis hogyan képzelted el? Nem igazán látom a dolog megvalósíthatóságát...

Mit várok az i5-től?

- Menjen többet akksiról (mondjuk 2 nap már elég fasza lenne). Gyanítom, ezen a téren nem igazán lehet hatalmas előrelépésre számítani.
- Át(vissza)rajzolt forma. Kérem vissza a kerekded idomokat, sokkal jobban csusszan zsebbe, simul kézbe.
- Szoftveres újítások (legyen már egy normális - akár általam összeállítható - nyitóscreen, hé!), innovatív újdonságok.
- Nem kérek új procit, nagyobb háttértárat, több ramot. Inkább maradjon a mostani, és adják olcsóbban.

Ha ezek teljesülnek, én tuti vevő leszek.
Az előzményeket már tudjuk, csak idő kérdése volt, hogy egyszer hivatalos legyen a dolog, hát most itt van. Megegyeztek a mobiltelefon-gyártók az Európai Unióban kötelezően használandó töltők szabványáról, 2011-től mindenkinek támogatnia kell a Micro USB-t, hogy az Unióban…..
Az Engadget összegyűjtötte a mezőny legérdekesebb szereplőinek a specifikációját, bár ezek közt akad olyan, amelyik még nem is kapható. Rövidesen azonban a táblázatban is látható eszközök közt lehet választani, és hát jól látható, hogy a tavaly áprilisban még abszolút…..
darkspell 2011.02.10 16:56:34
@guy2: Ezt azért így nem merném kijelenteni, brutálmód feljött a konkurencia (ezen a harctéren is). No eladásban még nem, de funkcióban, hardverben, szoftverben nagyon.