Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-xpander-

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, hogy mennyire ismert a dolog, de van most ez a verseny a lángossütők között, amit az egyik étolajgyártó hirdetett és szavazni lehet a legjobb lángososra. A tét nem túl hatalmas, nem is túl kicsi: 500 liter étolaj a győztesnek, 250 liter a második és 100 liter a harmadik…..
Sokszor viták középpontjában van az a kérdés, hogy mennyire függ össze az egészségügyi kiadások mértéke a várható élettartammal. A Világbank és az Egészségügyi Mérések és Értékelések Intézete (Institute for Health Metrics and Evaluation) közös kutatása pontosan erre…..
-xpander- 2017.04.22 20:47:02
@decoati: A parádés index címoldalt érő címadást ne is említsük.
OurFashion Csillogó halál 2010.08.02 14:14:20
Talán túlságosan is vonzódom minden olyan ékszerhez, aminek köze van a koponyákhoz, a csontokhoz, vagy valamilyen misztikusabb formát ölt, mint egy egyszerű gyémántgyűrű. Violet Darkling (eredeti neve Luisa Richwhite) újzélandi származású tervező ékszerei vegyítik a…..
A dél-afrikai városokban mindenhol katonák és rendőrök vigyázzák a rendet. A vuvuzelák és a kamerák előtt örjöngő helyiek ellen ez persze mit sem ér. A hangulat Johannesburgban leírhatatlan, inkább megmutatjuk:    ..
Rabyn a gyerekkori nyelvoktatás problémáját illetve értelmét, hasznosságát boncolgatja nekünk küldött levelében. Üdv! Mivel régen volt már post, gondoltam feldobok egy témát, ez pedig a nyelvtanítás lenne.  A lakótársam azt tanulja, hogyan kell 3-7 éveseket angol…..
Varánusz Spangli 2010.04.06 08:00:00
Nem is tudtam, hogy a szárított, őrölt tulipán tudatmódosításra alkalmas lehet.Pedig valamit kitaláltak az MDF-ben, mert szemmel alig követhető szárnyalásba kezdtek az utóbbi napokban. Csúcsra jár a bokrosi ideológia, megszületik a "liberáliskonzervatív" kifejezés,…..
Modorosblog A politikai elemző 2010.02.15 07:00:00
-Kedves nézőink, szeretettel köszöntjük Önöket a TV Replika Választ-út című műsorában, hasonlóképpen melegen üdvözlöm a stúdió vendégeit: dr. Cservenyi László politológust, a Budapesti Műszaki Egyetem politológia tanszékének vezetőjét - valamint dr. Loisztl Ottót,…..
BuheraBlog Fertőz a BKV.hu! 2010.01.06 15:15:00
23:52: A kártékony kódokat eltávolították a galériákbólZ hívta fel rá a figyelmem, hogy a bkv.hu galériája egy rendesen összekuszált JavaScript kódot is tartalmaz (GPL licensz alatt ;), ami aztán valahogy egy orosz domainről próbál levadászni további futtatható kódokat. A…..
-xpander- 2010.01.07 09:33:34
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
Itt van újra. Az ősz, mármint. Ez egyfelől nagyon jó, mert már csak keveset kell aludni, és megérkezik a vadhús-szezon meg a kagyló-szezon meg a beaujolais nouveau, másfelől azonban persze nem jó egyáltalán, mert vége a szabadságnak, és megyünk vissza a melóba bele. A fiataloknak…..
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
-xpander- 2009.09.16 23:29:27
@AnnaM:

nem mondtam, hogy rólad szól, csak a fenti posztodra reagáltam.
Arctic Monkeys - Humbug (Domino) A kánon szerint a harmadik lemez vízválasztó, és a kánon ez esetben nem téved. Az Arctic Monkeys például a fontos harmadik lemezt megírt zenekar tipikus esete. Volt nekik egy gigasikeres bemutatkozó albumuk, rajta sok azonnal ütő dallal, és a tagok…..
A segesvári csatavesztés még nem bizonyult végzetesnek a honvédsereg számára, igaz ugyan, hogy öt részre szabdalva, de még erős seregtestek álltak fegyverben. Négy alakulat erdélyi hadszíntéren mozog, az ötödik sereg pedig a bevehetetlen Komáromban várja az események…..
"Sokan kértétek, hogy emeljük meg a feltölthető fájlok maximális méretét" - írja hivatalos blogján a Youtube, és örömmel jelenti, hogy mostantól 2 giga a mérethatár az eddigi 1 helyett. Ez így nagyon jól hangzik, de könyörgöm, mi a fenének, ha a 10 perces (egész…..
A vidéki életet nem muszáj szeretni, de mindig is visszataszító, amikor valaki úgy állítja be a helyzetet, mintha csupa elmaradott, buta, fejlődésképtelen ember lakna a Budapest vége tábla rosszabb oldalán. Különösen akkor az, ha ezt pont egy vidékitől halljuk, aki erre az…..
Az informatikusokról szóló, príma külső konzulensemmel szerkesztett posztom után végre itt van egy olvasói összeállítás is, amin remekül mulattam. F. Sz., nagyrabecsült olvasónk gondolta úgy, hogy mazsolázgat innen-onnan. Én is az informatikusokról - némely kollégámról -…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
-xpander- 2009.06.18 20:37:43