Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloooo

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
Bloooo 2015.01.20 10:12:54
@usim.misu: én úgy látom, hogy ez vegytiszta provokáció volt Dani részéről. Nekem itt az a kép ugrott be mikor Attila odabökte Gergőnek a VV5-ben hogy "Tetszik a műsor, sittes?". De lehet hogy csak többet látok bele. Az is lehet, hogy Dani az elejétől kukázni való anyának tartotta, csak ezt nyilván nem hangoztathatta, mert cinkostársak voltak. Valljuk be van azért ennek valóság alapja. A nézők és a villalakók miből ítélhetik meg, hogy milyen anya? Abból az egy infóból, hogy ő képes volt hónapokra otthon hagyni egyetlen gyermekét, hogy itt idegen férfiak farkait fogdoshassa annak reményében, hogy fél év múlva kertesházzal meg kiskutyával tér majd vissza. Persze itt felmerül a kérdés, hogy miért kell egyáltalán megítélni hogy milyen anya. Azért, mert ő maga játszotta ki az anyakártyát, de rosszul. Megnyerhette volna a játékot, de ez a nő olyan egyszerű mint egy bot.
Bloooo 2015.01.20 10:54:49
@usim.misu: igen így ahogy mondod, itt mindent lehet. A verbális terror engedélyezett, ez egy ilyen játék. Olykor valóban kellemetlen szituk adódnak ebből. Véleményem szerint 3 típus tudja ezt a játékot megnyerni: - akinek sok konfliktusa van, de fejben nagyon ott van és ki tudja zárni az érzelmeit a vitákból, így azok nem őrlik fel
- akinek szinte senkivel sincs konfliktusa és "tisztaszív", kitűnik a többi agyhalott közül erkölcsi fölényével
- az egyszerű, szerethető ösztönlény, akit a viták azért nem tudnak felőrölni, mert elég felszínes ahhoz hogy ezeket túlságosan mélyen élje meg.
És talán ezek kombinációi :)
Dani kapcsán egyetértek, sokszor előbújik belőle a sértett kisfiú. Ebben a vitájukban is éreztem ezt, de az ominózus kuka anya beszólás szerintem előre megfontolt volt, ami arra várt hogy még elsüthesse a párbaj előtt. De mondom, lehet hogy túldimenzionálom.
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Bloooo 2015.01.19 11:49:24
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Az erdélyi szavazatok 1 mandátumot értek. Tények nélkül csak fröcsögsz, elképesztő hogy mit ki nem hoz emberekből ez a műsor. Ez egy magyar műsor magyar főszereplőkkel, magyar nézőknek/szavazóknak. Szégyellem, hogy te is elmondhatod magadról, hogy magyar vagy.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Bloooo 2015.01.18 23:36:54
@mosca.della.frutta: edinafan vagyok megis zsura szavaztam. Erre varrjal gombot :D Amugy ez az elso kommentem itt udv mindenkinek. Kicsit nehanyan tulporgitek ezt a dolgot. Szemelyeskedni, romanozni meg kolomparozni nem kene mert a vegen lesullyedunk a villa szintjere, sot.
Egyre több blog és online szakújság vizionálja a Samsung Galaxy S4 februárra-márciusra tehető bejelentését (ekkor lesz ugyanis az MWC - Mobile World Congress, az egyik legalkalmasabb bejelentő-helyszín) és megjelent az első kép is a részben várt és részben egyáltalán nem…..
A SamMobile ma nagyon jó hírekkel szolgált a Galaxy S 3 (U:és Galaxy S 2) tulajdonosoknak, hivatalosan bejelentették a telefonhoz készült Jelly Bean ROM-ot, amelyet néhány napon belül OTA (Kies/Wifi) frissíthetnek, nem hivatalosan (itt) pedig, akár már ma Odin-al.  Azt, hogy…..
  -Olyan sápadt meg beesett az arcod, ez már egészségtelen... nekem azért jobban tetszettél olyan mokányabban. Tiszta csont és bőr vagy, minden rendben van? De tényleg? De tovább már ne fogyjál! Ez tuti anorexia vagy valami hasonló lelki eredetű étkezési zavar. Szerintem menj el…..
Melyik az a romantikus-csajos film, amit _bármikor_ meg tudtok nézni? Nekem jó pár szívem-csücske eszembe jut, tipikusan olyan filmek, amik nem döntögetnek sem hitchcocki magasságokat, sem bergmani mélységeket, de, ha mondjuk a tévében kapom el valamelyiket, akkor egyszerűen nem bírok…..
Bloooo 2012.09.08 18:07:33
Bloooo 2012.09.08 22:46:26
@Elanor_: én ezért nem szeretek kritikát olvasni arról amit még nem láttam, de egyébként érdekel. Na eszembe jutott még a Benjamin Button különös élete a saját kis listámra. :) Ha belefér a romantikus műfajba.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Android Szemüveget a kismamának 2012.07.01 04:16:00
Az idei Google I/O egyik újdonsága a futurisztikus Project Glass volt, a fejen hordható, szemüveg formájú számítógép, amely a látott képet bővíti hasznos információval, és kamerája segítségével a viselője mindent rögzíthet, megoszthat, amit csak lát.  Bár a boltok…..
Bloooo 2012.07.01 20:27:22
@Advanced Flight: ettől függetlenül megengeded, hogy normális országokban haladjon a fejlődés, vagy mindenhol egyenek szart, ha már mi is?

Ez a cucc forradalmi, csak hirtelen felindulásból jutott eszembe, hogy pl arra is simán lehetne használni, hogyha este megtámadnak, akkor egy megfelelő "parancs" segítségével már küldi is a segélykérést pontos koordinátákkal, esetleg képet is rögzít, amíg le nem verik rólad a szemüveget. Persze ha mondjuk svájcban ehhez még 5 év kéne, akkor itt kb 50. És nyilván akik már most a szarukat eszik, azoknak az utódai majd földművelő parasztok lesznek, mint régen. Nem szégyen az. Azért azt be kéne látni, hogy oké, hogy vannak orbánviktorok meg gyurcsányferencek, de ha szar az élet, akkor változtatni kéne rajta és azt egyedül te teheted. Nem keseregni a rendszeren, hanem felállni a földről, leporolni magad és addig menni előre, míg el nem éred, amire vágysz. Viszont ha nálunk ilyen emberek élnének, akkor országunkat nem gyurcsányferencek és orbánviktorok irányítanák. Ha érted, hogy mondom. Bocs, ezt most muszáj volt.
Bloooo 2012.07.01 23:36:50
@Advanced Flight: én a környezetemből indulok ki, ahol vannak olyanok akik a saját dolgaikkal foglalkoznak és haladnak az életben és vannak azok akik kárognak folyamatosan, de nem tesznek semmit hogy jobb legyen. Ha közhely, legyen az. Nem nagyobb, mint az 1600 forintos cseresznyéd. Külön gratulálok a következtetésedhez, műveltségemet illetően.
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
Bloooo 2012.01.31 15:23:40
@m0rk: józan paraszti észnek hívják, nem kell ehhez kardiológusnak lenni. A te autód motorjának sem mindegy, hogy úgy van benne 200ezer kilóméter hogy mindig 2-3ezres fordulaton váltottál vele, vagy tegyük fel mindig 6ezernél. Statisztika van arról, hogy a sportolók rövidebb ideig élnek. Többek közt ezért.
Bloooo 2012.01.31 17:07:17
@m0rk: ügyes kereső vagy gratulálok, de azt mondd már meg, hogy ez hogy jön ide? Inkább olyat vágj be a kommentjeim közül, ahol én azt minősítettem hogy a csávó mit csinált, a sportteljesítményét kérdőjeleztem volna meg vagy egyáltalán. Ugyanis valami ilyesmit vágsz itt a fejemhez. Látom neked sem sikerült megértened én mit mondok. De elismételhetem újfent: úgy vélem, hogy egyfelől tényleg jó példakép a csávó, azért amit elért, ugyanakkor tökéletes példa arra is, hogy tudd, hol kell megállni, mert az életet nem úszod meg élve. Arra meg elfelejtettél válaszolni, hogy a kis példám segített -e megértetni veled azt az apró összefüggést ami a sportolás és a szívterhelés közt fekszik és amit te olyan misztériumnak vélsz, melyeket csak kardiológus professzorok érthetnek itt meg!
Bloooo 2012.02.01 08:57:52
22 évesen hogy lehet boldogan meghalni? Gondolkozzatok már. Persze elérte élete első nagy célját, majd meghalt. Gondoljátok, hogy ő ennyit akart az élettől? Kigyúrni magát? Most kezdődött volna az élete. Nyilván boldog volt éppen amikor meghalt, de azt kijelenteni, hogy "elérte amit akart".. ugyan. Ez egy tragédia és az ilyenek mint ti csinálnak belőle ideológiát.

@m0rk: Az NFL játékosokról vezetnek statisztikát, ott az átlag életkor 58 év, szemben az átlag amerikaiak 76 életévével! Most nincs időm linkeket keresgélni, de biztos vagyok benne hogy megtalálható. A sport mint sok minden más nagyon egészséges amíg tudjuk hol a határ. De az élsport ugyan úgy lehet egészségtelen..

Dr. Osváth Péter
SPORTEGÉSZSÉGÜGYI ISMERETEK

"...Sajnos az élsportban szokásos, és sajnálatosan nélkülözhetetlen terhelési szintek meghaladják az egészségmegőrzéshez szükséges mértéket, sőt sokszor kifejezetten egészségkárosítók lehetnek. A hazai és nemzetközi elitsportban, a jó szerepléshez szüksé-
ges teljesítmények olyan mértékű és gyakoriságú edzésterheléseket, esetleg teljesítményfokozó eszközök használatát igénylik, melyek jóval túlmutatnak a sport egészségmegőrző formá-
ján. Aki nemzetközi szinten kiemelkedő eredményeket szeretne elérni, annak sajnos kockáztatnia kell, mégpedig az egészségét. Amennyiben a sportról, mint az egészségmegőrzés eszközéről kívánunk beszélni, akkor a rekreációs szintű, ésszerű mennyiségben és gyakorisággal
végzett testedzést kell szem előtt tartanunk. Hogy mennyi is ez az ésszerű mennyiség, azt az
adott egyén életkora, edzettségi szintje, aktuális egészségi állapota, ügyessége határozza meg."
EldaPhotoBlog A város, ahol élek 2011.09.22 08:20:00
Sziasztok!Maradva az éjszakánál, de kicsit mégis más irányba terelve a témát, arra gondoltam, hogy bemutatom Nektek néhány képben a várost, ahol élek.Sajnos nem örökítettem meg mindent, amit csak lehetett volna, de ami késik, az nem múlik, ennek a posztnak bizony lesznek…..
Bloooo 2011.09.22 17:24:01
hogyvolt VV5 - 1x01 2011.09.13 12:20:00
Nohát nem tudom, mennyire jó ómen, hogy az első posztot 13-án írom, mindenesetre megragadom az alkalmat, hogy szívem összes szeretetével köszöntsem azokat az elvetemülteket, akik – velem együtt – alig feleszmélvén a VV4 okozta sokkból újra a tévéképernyő előtt…..
Bloooo 2011.09.13 13:28:56
Miközben a Samsung épp a tök saját Bada operációs rendszerének sikereit és a mától a teljes körűen Magyarországról is elérhető badás Premium App Store-t ünnepli, mi főleg a ránk vonatkozó résszel voltunk elfoglalva a mai bejelentéskor: talán már május végétől, de…..
Bloooo 2011.04.28 16:58:40
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Keresztes Ildikó csak sírt és sírt, Mester Tamást még mindig nem rúgták ki, Benkő Dániel felsőbb kategóriába lépett és Liptai Claudia folyt a csapból is - de mi volt az idei év legrosszabb híre a kertévék környékén? (Fotó: storyonline) Az elmúlt héthez hasonlóan…..
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
hogyvolt VV4 - 4X06 2010.12.20 10:48:00
A tegnapi összefoglaló olyan pszichológiai mélységeket tárt fel a női-férfi kapcsolatokban, hogy Csernusdoki nemcsak A férfi és A nő c. könyvét, de a már félig elkészült kéziratait is rituálisan elégette a gázláng fölött, Tari Annamária visszaadta a diplomáját, a Nők…..
Bloooo 2010.12.21 09:37:54
@Boszi_néni: olivér egy kurvanagy játékos. talán ő az első ember a VV-k történetében, aki sztem ennyire tudatosan JÁTSZIK, mert nyerni akar. de abban biztos vagyok hogy hónapokon keresztül nem fogja tudni ezt csinálni, meg fog törni.

zsuzsi meg egy hisztis hülye picsa. kurvaokosnak képzeli magát és azt hiszi mindig neki van igaza, elég tipikus. és még aszongya hogy leonidász alázta meg azzal, hogy visszautasította? hagyjukmár. saját magát alázta azzal hogy pár nap faszhiány után rámászik kb. bárkire (életében ilyen csúnya pasija nem volt?). nők szégyene.

ettől függetlenül leonidásszal sem kerek valami, mert én tuti megdurrantottam volna zsú lila punciját abban a helyzetben :D

bár nekem még sosem volt olyan barátnőm aki tolerálta volna már csak azt is hogy más csajjal aludjak egy ágyban és teszem hozzá sosem tettem volna ilyet egy barátnőmmel sem. de az, hogy van barátnőm kint és szeretem, de azért fogdossák a farkam éjszakánként meg csókolgatnak az valahogy nem jön össze. de biztos én vagyok túl konzervatív 24 évesen.
Brutális infografikát közölt a Bungie honlapján a multira kihegyezett Halo: Reachről, tele érdekes adatokkal. Nem másoljuk ide, mert hosszú és szétnyúzná a blogot, meg úgysem látszana kicsiben. Lent van egy kis részlet belőle, akit érdekel, kattintson rá a teljes verzióért. Pár…..
Az LG fejleszti az első olyan okostelefont, melyben dual-core van, 1 GHz dual-core processzor. Az Optimus 2x 1080p videókat is fel tud venni és le tud játszani, kijelzője 4 inches, 800x480 pixeles. Belső memóriája 8GB. Jövő év elején kezdik el árulni Ázsiában és Európában Android…..
Bloooo 2010.12.16 18:18:46
@vattapamacs: hdmi-vel kiküldheted full hd tv-re. egyébként meg 1080p felvétel az ami tényleg kellhet. :) ha meg felvenni tud nyilván játszon is le.
A Google ma kiadta a Gingerbread (Android 2.3) operációs rendszert és bejelentette az első telefont (Nexus S), ami ezzel kerül forgalomba. A hivatalos bejelentésért ide tessenek kattintani. A Nexus S-t a Samsung gyártja, ahogy ezt már tudni lehetett korábban is, hiszen elég sok…..
Bloooo 2010.12.06 21:35:59
@readya: júj, efölött eddig elsiklottam. Hát bakker ez tényleg fail. Amúgy tökjó androidosnak lenni, itt ha kijön egy új cucc és valami nem jó, mindenki megmondja. Ha ugyan ez az applenél lenne, már mindenki rég azt magyarázná, hogy de a 16giga bőven elég és egyébként is az SD szabvány a szar és ezért nem került bele a telefonba, vagy vmi hasonló :) bocs hogy elkanyarodtam. :)
mindezek mellett valószínűleg nagyon drága is lesz.
Ki tudja, az viszont tuti, hogy Gy. borítékben, viccből egy mini zacskó gumimacit is kapott a képeslap mellé, vagyis kapott volna, ha nem "sérülten kapja" a Magyar Posta a küldeményt, ami annyit tesz, hogy felvágták a borítékot és a macis zacskót is, és egy darab…..
Bloooo 2010.12.06 09:49:50
@horex: ajánlott levelet csak személyesen lehet átvenni, úgy tudom. így max. egy értesítőt dobhat be a postás, hogy érkezett ajánlott leveled/csomagod, amit a postán átvehetsz, miután igazoltad magad.