Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyirőEra

6 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két állandó jelenség üti fel a fejét decemberben: az egyik a karácsony, a másik a betegségek.     Ha Neked is mindened az edzés, akkor igen elkeserítő tud lenni néhány nap, vagy akár egy hét kényszerpihenő is egy kis gyengeség, vagy megfázás miatt.  Figyeld Magadon a tüneteket és ha nem igazán…..
Ráálltál a mérlegre, belenéztél a tükörbe és eldöntötted: most valóban változtatni szeretnél. Amikor az elfogyasztott ételek ugyan örömöt okoznak, de a másnap reggeli tükörképed már kevésbé, s ez rendszeresen negatív érzéseket kelt Benned, akkor ideje lépni egy nagyot. Először is leszögezném, hogy…..
      5 érv a versenyzés ellen:   A barátaid, családod, Párod véleménye Van az a baráti társaság, s családi kapcsolatok, akik biztatják a lányokat, hogy versenyezzenek, de tapasztalataim alapján ez a ritkább... Legtöbbször igenis féltenek a diétától, a megpróbáltatásoktól, s magukat…..
    1. Nem értem, miért nem tudok lefogyni, hiszen alig eszem!   Lehet, hogy úgy érzed, hogy alig eszel, valójában viszont az üres, haszontalan ételek keltik Benned ezt az érzést. Étkezés után mintha egy szikla lenne a gyomrodban, majd röpke 1-2 óra múlva ismét gyötör az éhség. Ismerős?    A…..
NyirőEra 2018.09.07 13:21:51
@Európai téridő: Egy cukorbetegnek valóban egyéb problémákkal is szembe kell nézniük és biztosan nehéz lehet megoldani a hétköznapi étkezéseket is. A cikk leginkább az ezzel nem küzdőkhöz szólt, de javítottam azt a részt, köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem! Remélem, hogy találtál hasznos érdekességet is a tények között. :)
NyirőEra 2018.09.07 13:23:24
@Kong.Kinga: Ebben teljes mértékben egyet értünk, én is ennek a híve vagyok! Így lehet egy egészséges állapotot fent tartani mind fizikálisan, mint mentálisan. A nézőpontom arra vonatkozott, hogy ne tolódjunk el egyik irányba sem, inkább az szokott gondot okozni sajnos, hogy semmiféle tudatosság nincsen az életvitelben. Örülök, hogy Te megtaláltad az arany középutat, mert az a hosszútávú siker feltétele. :)
NyirőEra 2018.09.07 13:24:24
@pangea: Köszönöm az információt, ismerem ezt a módszert, de én úgy tudom, hogy leginkább heti 1, de maximum 2 alkalommal ajánlják ezt a fajta életvitelt! Igyekeztem általános érvényű segítséget adni azoknak, akik keresik a kiutat az útvesztőből. :)
Szívügyem a versenyzés és a versenyzők. Most róluk lesz szó egy kicsit másképp!       6 tény, amit a legtöbb bikini versenyzőről nem gondolnál     Nagyon kritikusak magukkal szemben! Igen, megvan az a tökéletes kép a közösségi oldalakon, de gondolnád, hogy…..
  Az élet minden területén elvárjuk egymástól a kölcsönös tiszteletet. Miért van az, hogy az edzőtermekben olyan etikett üti fel a fejét egyre gyakrabban, ahol ez egyáltalán nem nyilvánul meg? Végezted már úgy az edzésedet, hogy közben láttad, mennyire hanyagolja a…..