Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindigtanulo

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne álmodozott volna a főnök egy-egy kirohanása után arról, hogy saját vállalkozásba kezd? De a legtöbben soha nem merik megtenni ezt a nagy lépést az alkalmazotti lét langyos pocsolyájából. Pedig mindannyian tudjuk, hogy miért is volna jó saját céget vezetni: Te választod ki, hol legyen a…..
A világ folyton változik, és mi kénytelenek vagyunk lépést tartani vele, ha nem szeretnénk lemaradni. Vannak, akik mindig követik a legújabb divatot, a trendeknek megfelelően változtatják az étkezési szokásaikat, a frizurájukat és a hobbijaikat. És vannak, akik kénytelenek új szakmát tanulni, mivel…..
A nyár derekán, 35 fokos hőségben kevesen vannak, akikben ne merülne fel, hogy igazából máshol is tölthetnék az időt, mint a munkahelyen... Strandolhatnánk a gyerekekkel, girbe-gurba mediterrán utcácskákban andaloghatnánk a párunkkal, felfedezhetnénk a skandináv tájakat vagy egy jó kis délutáni…..
Unalmas feladatok vagy túl sok stressz, alacsony fizetés, a perspektíva hiánya, elviselhetetlen főnök vagy idegesítő kollegák - sokunkban felmerült már, hogy jó lenne lépni egy nagyot és más területen kipróbálni magunkat. De a gondolatot nem mindig követi tett. A legtöbben maradnak a régi helyükön,…..
mindigtanulo 2018.07.24 18:02:59
@depe wolrd: Akkor ugye nyelvet is kell tanulni...