Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tikkukaramelli

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szekrényugrás, kidobós, ziccer dobás, Cooper-teszt... négyütemű fekvőtámasz, kötélmászás, tornasor, szintfelmérők, sportnap... ha rémlenek azok a bizonyos tesi órák, olvass tovább!   Mindegy, hogy általános iskolába vagy gimibe jártunk, hogy élsportolók voltunk vagy testnevelésből felmentettek,…..
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
Cannesban a váltásunk mégis képes volt egy rendkívüli eseményt produkálni: a század semmirekellő bangladesi kantinosa úgy berúgott, hogy ingyen kezdte osztogatni az árut, még arra is ráerőltette, aki fizetni akart. Kiürítette a teljes készletet, ment is utána a sittre. A…..
Naiv ügyfél sérelmezte, hogy beszólt neki utólag smsben a pizzafutár, amiért megpróbált 5-10 forintos címletekkel fizetni: Tisztelt Komjádi Polo Pizzéria! Mai napon történt rendelést követően már nem az első alkalom volt, hogy pizzafutáruk viselkedése hagyott némi…..
tikkukaramelli 2013.02.25 15:52:53
@RedWing: Fúúú, te így utána mentél a kérdésnek? Nem semmi : ))

Hát, ha így kicentizte az összeget... akkor én sem tudok megértő lenni a posterrel
Főleg, hogy tél van, eddig havazott... a hétvégén esett, fújt a szél
Én már csak ezért is szoktam jattot adni, mert értékelem, hogy nekem nem kell kimennem trágya időben : )
Na, mit érdemel az ilyen? Pokoli kínokat. Ehhez képest marha jól járt, hogy megúszta annyival, hogy nem tudott ajándékot adni szenteste. Nevetséges naivitásról árulkodó részletek alant. Ezúton szeretném vízalatti panasz-éléskamrádat egy postai történettel bővíteni. A tavaly…..
tikkukaramelli 2009.12.29 15:25:45
Vajon milyen plüss lehetett az ajándék?
Megnéztem a
www.giantmicrobes.com oldalt : ))
Egy agysejtet? Vagy egy E. colit? : ))

fergeteges : ]