Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maqus

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
44 éves korában elhunyt Mike Starr, az Alice in Chains egykori bőgőse. A zenész évek óta kábítószer- és gyógyszerfüggő volt, 2009-ben a VH-1 Celebrity rehab című valóságshowjában kendőzetlenül beszélt addikciójáról, és mindent megpróbált a leszokás érdekében. Salt Lake…..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
Maqus 2010.07.12 02:48:15
@VodkadrinkerPíter: Így van, de azért csak keményen ezekkel a trollokkal :)

Gratulálok Spanyolországnak, kár, hogy pont a döntő lett ilyen antikatartikus, de azért Casillast én is megkönnyeztem. És köszönet a kiemelkedő színvonalú blogért, na meg persze a remek képekért! Lezárult immár egy korszak, de ne csüggedjünk, inkább emlékezzünk a szép momentumokra, a hatalmas gólokra, a nagy esésekre, a drámai pillanatokra, s ne feledjük: négy év múlva újra találkozunk! Talán épp veletek, ugyanitt.
Csak nehezen lehetne kielégítőnek nevezni a selección világbajnokságon mutatott formáját eddig, a Paraguay ellen produkált kínszenvedés alapján a ma esti, Németország elleni elődöntőt is csak visszafogott bizakodással érdemes várni, a hiperoptimista Xavi Hernandez Creus persze…..
Maqus 2010.07.07 12:32:33
@smartdrive: Ja, az egész kamu, egy jól kitervelt médiatrükk, lehet, hogy a spanyol kagyló előtt már négyszer megette a német kagylót.
Argentína La Revancha del Tango 2010.07.01 13:43:00
Eddigi és talán örök legnehezebb ellenfelünkre vetegetünk fölmérő-gyanús pillantásokat most. Abszolút worst case scenario eddig a dolog a csoportkör után, és minél előbbre tekintünk, annál világosabb, hogy a döntőig vezető út legalábbis félfolyós lávával van…..
Maqus 2010.07.03 18:06:15
@TheElf: Nem mondom, hogy nem, én a németekre tettem, de az argentinoknak szurkoltam. Csak Messit sajnálom, mert szeretett volna gólt szerezni (vagy én szerettem volna, ha szerez? :)))
Spanyolország - Portugália  1 - 0 Kellett már, nagyon kellett ez a szép, egészséges pont a spanyol válogatottal kapcsolatos mondatok végére a folyamatosan gyülekező, ocsmány kérdőjelek helyett. A kínzó grammatikai feladvány megoldásához fontos volt nagy vadra lőni végre,…..
Argentína Akartuk, de nem így. 2010.06.28 12:52:00
Igen, a tegnapi nap tényleg felháborító volt, nem nem a csapat hibája, nem is Maradonáé, mellesleg fele ekkora flém nem lenne, ha az angol gólt nem vették volna el.   Tehát akkor részleteiben. A technikai segítségre szükség van. Nagyon. Szerintünk is, és egy újrajátszás is…..
Argentína Repetitio est mater_? 2010.06.24 09:59:00
 Majd kiderül, hogy minek az anyja.Egy alázós győzelem, egy egygólos, és ahogy az első negyedórában gondoltuk, egy iksz. Aztán Mexikó, Németország, tovább nem tudom. Ez járt tegnap a fejemben, meg az, hogy most akkor meszeltek, mert kontrolcé-kontrolvé, így mit akarunk…..
Maqus 2010.06.27 21:03:40
A Sötét Ló Csocsi & csoki 2010.06.25 18:21:00
Szívünk csücskei, a csodagyönyörű, kacagós orcájú, villámlábú Elefántok csinos játékkal és egy 3:0-ra megnyert meccsel búcsúztak a vébétől.És velük stábunk is, mert bizonyos szívelégtelenségi okokból egy világversenyen csupán egyetlen csapatnak adózhatunk gátlástalan…..
Maqus 2010.06.26 07:58:32
Afrika-éltető vers (2. szövegváltozat)

Hajrá, kakó! Hajrá, Ghána!
Avram, te meg mehetsz Csádba.

(ja, és tudom, erre is van külön blog:
ghanafanz.blog.hu/)

@Pikszi: Köszönöm szépen, hogy a Csonti-szurkolást virtuális valóm ilyen remek blogban élhette meg. Külön köszönet az Isaura®-átiratokért. És persze tiszta sor, ha ezután bezár a blog, bár jómagam meghasonlás nélkül drukkolok Argentínának (is).

Thank you, thank you, vagy inkább mondjuk az afrikaiakkal: Merci, au revoir.
Maqus 2010.06.26 09:16:35
Ha nyerünk, Mexikó ellen játszunk legközelebb. Ha a Görögök kikapnak, akkor is. Több lehetőség nincs. Szurkoljatok!     new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Adjunk nekik!', subject: 'Viva Argentina', width: 250, height:…..
Miután kiröhögtük magunkat a másik két csoport"ellenfelen," itt az idő górcső alá venni az egyik legszánalmasabb alakulatot. Kattintás után lássuk a Messit medvét. Az argentin csapatot csak (le)sajnálni tudjuk.  Ez a…..
Maqus 2010.06.22 20:22:00
@minority: Úgy érted, gyásztáviratban? LOL
A Sötét Ló Betoncsók 2010.06.21 00:40:00
Tartok tőle, hogy SZGY Eriksson a mai produkció után visszaveszi a motivációként kiosztott svédasztal-örökbérleteket és a Svéd Állami Acélwerke Zrt. részvényeket. Csúful lefociztak minket a brazilok, és csúful is reagáltunk. (A mindkét szemére világtalan játékvezető…..
Maqus 2010.06.22 09:39:43
@1sx: Milyen blog? Megmutatod?

De azért azt se feledje, Hagelmayer úr, hogy ennek még nincs vége :)
Maqus 2010.06.22 11:20:37
@1sx: Ó, ezt nem is láttam még, de jó! Én meg már azt hittem, hogy a "Mit tegyél, ha az újdonsült kedvenced kiesik a VB-ből" blogról beszélsz.
Tovább szenvednek a spanyolok vagy a svájciak leginkább a közép-amerikaiakkal babráltak ki?..
Maqus 2010.06.21 20:48:01
Barátaim, szeretném bemutatni nektek a selección sámánnőjét, minden sebzett spanyol lélek gyógyítóját, becses nevén Ana-Lucia Delgado i Cabello-Santost. Katalán szármázása révén az FC Barcelona szurkolója, kedvenc koktélja pedig a Mojito, csak hogy tudjátok mire hívjátok meg,…..
Maqus 2010.06.21 15:36:26
Barry - Demel, K. Touré, Zokora, Tiené - Eboué, Y. Touré, Tioté - Gervinho, Drogba (kap.) (vagy Dindane), Kalou Az ellen: Julio Cesar - Maicon, Lucio (kap.), Juan, Bastos - Elano, Gilberto Silva, Felipe Melo - Kaka, Robinho, Luis Fabiano//   Mint becsületes, tehát vak és elfogult…..
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
Maqus 2010.06.20 20:02:26
Maqus 2010.06.20 22:40:22
@sandinista: :)))
(Hét közepére kissé mindig elapadnak a mókakészletek, bocsika.) Míg az egyéb csoportok játékosainak jelen idő szerint NASA-technikával igyekeznek a térdébe plántálni a gólösztönt, Elefántcsont békibe (mondhatnánk, "fű alatt", de ne legyünk ízléstelenek) edzeget.…..
Maqus 2010.06.19 10:24:19
@Pikszi: Hát igen, bár még ott van a klottgatya-cérnazokni is opcióként: www.youtube.com/watch?v=Gs3UdpkObg8

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Adjunk nekik!', subject: 'Viva Argentina', width: 250, height: 300, theme: { shell: { background: '#78c1e6', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#ffffff', color:…..
A Sötét Ló Húspiaci Hírmondó 2010.06.16 18:12:00
Miközben a vébé nyomása okán majd szétpattannak a játékosok ideghúrjai (részletes információ ld. Dolly Roll), a kőszívű klubelnökök napernyővel sétafikálnak a játékosok rabszolgapiacán, és vizslatják a fogakat, combizmokat, meg hát a fejbenottvanás képességét.Joan…..
Sokan elsütötték már, de csak azért is elsütöm én is, szóval most már tényleg elkezdődik a világbajnokság. Legalábbis ha most nem, akkor tényleg soha, több csoport nincs ugyanis, este máris jönnek az A-jelűek újra a futballgyilkos Urugay-jal meg az érzékgyilkos vuvuzelákat…..
Maqus 2010.06.16 18:14:54
@Selkath: Én egyáltalán nem úgy láttam, hogy bunker-szar lett volna a svájci játék, különösen a második félidőben nem. Mindenesetre nagyon jó meccs volt.
Maqus 2010.06.17 00:18:20
Én nem értem ezt, épp azért kellene bírni a spanyol szurkolótábornak a szélsőséges kritikát, mert a spanyol csapat jó, mert a vereség ellenére még mindig jól játszott, és mert a svájciak "talált" góllal nyertek (bár én ezt a kifejezést alapvetően baromságnak tartom, ennél a gólnál pedig túlzásnak, ha nem gól, akkor jó eséllyel tizenegyes). A trollt kiáltó troll-kommenteket még meg is értem, de a moderálás ???????!!!! Mit mondana erre Don Corleone? Never forget where you come from, my son, you are not Wendi, FFS.

Az meg felesleges előre rinyálás, hogy a spanyolok most majd megzuhannak a null-egy miatt; nem hiszem, hogy így lesz. Igazából azt sem gondolom, hogy a spanyolok nagy arccal mentek ki a pályára, és most "megszívták" emiatt. Nyilván ők jobban tudják, miféle következtetéseket érdemes levonni ebből a meccsből, és hogy mennyire kell beszarniuk.

Ami a svájciakat illeti, pont e meccs kapcsán faszság a "szép foci haláláról" beszélni, amit persze a svájciak "gyilkoltak" meg, és ezt tök laikusként mondom, úgy, hogy nem nekik szurkoltam, és igazából nem kísérem figyelemmel a világfocit. Nyilván lehet elemezni a taktikákat, a felállást, meg az egyéni teljesítményeket, ehhez nem értek, de a meccs élvezhetőségét tekintve totál igazságtalan a fenti megállapítás.

Arra a baromságra meg nem is tudok mit mondani, hogy más (csapat)sportokban mindig a jobb csapat nyer. Aki ezt gondolja, annak fogalma sincs más sportokról. Meg hogy ettől lenne a legjobb sportág a foci, ez nevetséges.

És ha már póker meg oddsok: a posztban az szerepel, hogy Svájc pontszerzésének esélye 30%. Az pedig egyáltalán nem kevés, úgyhogy nincs is min meglepődni.
Szelekció vs. Svejc...
Maqus 2010.06.16 17:08:37
Nem keveset beszéltünk már a hazánkat irányító nagy eszmékről és vezetőkről, most itt az ideje hogy az egyszerű embereket is megemlítsük. Minden szocialista társadalom büszkélkedhet hősökkel, akik persze nem a burzsoá értelemben azok, hanem sokkal fontosabb és magasabbrendű…..