Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karom

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Íme az új Origo-címlapdizájn, amit, úgy tűnik, most vetettek a nép elé nyilvános tesztelésre, legalábbis erre utal a vezető alatti link, ahol a hibákat, észrevételeket lehet megírni a fejlesztőknek. Kattintson a képre! Az biztos, hogy a világtrendet követi, amire a felületes…..
"Azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának?" Részlet a szervezők felhívásából „Mit akarunk? Semmit! Mikor? Soha!” A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előtt gyülekező tüntetők hosszú percek óta…..
karom 2009.06.21 14:37:32
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
karom 2009.06.01 08:57:56
Ahoj poblacsek!Sok-sok pompázatos levelet kapunk, nem egyszer komplett, megjelenésre érett posztokkal, nekem csak CTRL+V-t kell nyomnom és ennyi. Akinek nagyon régóta vár publikálásra a levele, annak szíves türelmét kérjük: szerencsére nagyon aktívak és tehetségesek…..
karom 2009.04.02 17:24:08
@Ajnácska: Ha valaki "ezotériának" hívja azt, amiben hisz, az önmagában vicces szerintem.

Amúgy jól értem, most lényegében azt mondod, hogy pl. a modoros zenékről szóló poszt meg a zenét fikázta le egy az egyben? Vagy a modoros vendégséges poszt alapján ne találkozzunk emberekkel?
Üdvözlök Mindenkit :-)A túlzott tulajdonnevesítést visszavezethetnénk a magyar nyelvészek által oly' sokat hibáztatott német nyelvre is, de én az Angol nyelvet tartom minden rossz okozójának. Az ekezetek nelkul? c. bejegyzésemben már utaltam a magyar betűk és a mondatbeli…..
karom 2009.03.30 12:33:53
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Király a linkelt írás, teljesen egyetértek vele nyelvromlás témában.

Tulajdonképpen a kényszeres nyelvőrzést (jaj, az internetes szleng beszivárog, jaj, az idegen szavak, ó, mivé lesz szép magyar nyelvünk) még modorosnak is találom.
karom 2009.03.30 12:55:07
@Mostly Harmless: És kisbetűvel kezdeni a mondatokat ;D

Szerintem az nem baj alapvetően, ha az utca embere nem tud tökéletesen helyesen írni, az a lényeg, hogy funkcionális legyen, hogy át tudja adni a gondolatait. Ezzel együtt nekem is bántja a szememet, az tény.

Más a helyzet, ha valakinek az (lenne) a szakmája, hogy ír, újságírók, reklámszakemberek, stb. Az a nagy baj, amikor ők sem tudnak magyarul. Lásd index címlap napi harmincszor, vagy most eszembe jutott a kiváló Sárkány sör szolgenje (ha még az): "A legenda újra éled". Már megint, mondhatni.
Tibor alap- és középfokú zenei tanulmányait tizenévesen zongorán folytatta, a gitározni vágyókat akkoriban pedig még alapból megvetette.-Ne vicceljél már ombre, mi ez a klasszikus gitár, ezen akarsz Muszty-Dobayt játszani? Persze azt a három akkordot még a hegedűn is lefogom,…..
Gyurcsány Ferenc, Magyarország miniszterelnöke új projektet indított. Ez a projekt a konzervatív fundamentalizmus kigyomlálása a magyar állam különböző tartoziékaiból (különösképpen az Alkotmánybíróságról, és a Köztársasági Elnökről van szó). A projektek egymás után…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
A dolog egy sérülés sámánisztikus kezelésével kezdődött…Nem. A dolog korábban kezdődött, ha jól emlékszem valami agykontrollos tanfolyammal. Az efféle hóbortra persze még a legjózanabb materialista is azt mondja, hogy hmmm…talán van benne valami, ártani meg biztosan…..
Qinghai Peking 2008 2008.07.28 10:18:00
Megerkeztunk... Ez tobbek kozt azt jelenti, hogy innentol kezdve ekezetek nelkul irok, illetve azt, hogy valoszinuleg sok helyutt a "z"-t es az "y"-t fel fogom cserelni (meg szerencse, hogy a nevemben egzik sincs) - de talan ez a legkisebb dolog.Hogy mi a…..
Utyuliputyuli, cukimuki, nyáúvaú, de azért képes Önt is megölni. Mi az? 1. Víziló Már önmagában az is elég, hogy a víziló rohadt nagy és szereti, ha nem háborgatják életterét. A Craced.com információi szerint a víziló Afrikában minden más állatnál több embert öl meg egy…..