Regisztráció Blogot indítok
Adatok
programfanni

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtök Rákócity: Két Ferenc közéleti nyomozó irodaMiért van évek óta zárva a hentes? Mi történt Kovács Gyulával miután elhagyta az országot? Létezik-e még a víztornyot és a volt Nemzeti Színházat összekötő alagút? Hova szállítják a szelektált hulladékot? Kinek érdemes szólni, hogy javítsák ki a…..
Szombat Easter Hip-Hop Weekend '19Egy hétvégére az utcai művészetek veszik át a terepet a Trafóban, az első itthoni hip-hop workshop sorozaton a graffiti, az utcai táncok, a MCing – rappelés – és a DJing művészetében merülhetnek el az érdeklődők két teljes napon keresztül. Lesz folyamatos…..
Csütörtök Húsvéti pezsgőlocsolás az AperbanA most nyitó Aper elhozza az aperitivo intézményét a bulinegyedbe. Itt pezsgőt uzsonnázhatunk eperrel. Vagy beülhetünk csipegetni és italozni munka után. Vagy helyett. Most a nyitás alkalmával mindenféle izgalmas programmal készülnek, érdemes benézni!…..
Csütörtök I. Ubik house party festival - photo exhibitionMár tavaly óta lehet érezni, hogy az igazi bulik már nem a szórakozóhelyeken és klubokban, hanem lakásokban és házakban vannak. Január 26. és 28. között volt az első Ubik házibuli fesztivál, amin három nap két éjszakáján összesen 15…..
Csütörtök Somló Dávid, Makkai Dániel: Utcamágnes/téráram a RákocitybenSomló Dávid és Makkai Dániel ezen a héten térelemző labort nyitottak a Rákocityben. A hét folyamán az érdeklődők bevonásával, játékos módon kutatták a közterek mozgásainak koreográfiáit. Lehetett csak érdeklődni, beszélgetni, de…..
Csütörtök Rákóczi Varróiskola: ég veled kisnejlon!Előfordult már veled, hogy miközben bevásároltál megirigyelted másnak a zacskóját? A piros almák szebbnél szebb mintás anyagokba kerültek. Pöttyös, csíkos, virágos, párducmintás, akelás. Te pedig a kezeid közé pillantottál és ráeszméltél a nejlon…..
Csütörtök SOLD OUT ! / Middlemist Red / A38 / support: Carson ComaFél év dalírás és stúdiózás után ismét az A38 színpadára vonul tavasszal a Middlemist Red. A hazai neo-psych szcéna elkötelezett képviselői egy eseményekkel teli évet, illetve egy 4 megállós hazai, tavaszi turnét kezd meg a…..
Csütörtök Jó estét, Mr. Waldheim! premier előtti vetítésRuth Beckermann aktivistaként próbálta megakadályozni Kurt Waldheim megválasztását, de emellett kamerájával dokumentálta is a politikai eseményeket. Több, mint 30 év távlatából újra elővette az archívumából a filmeket, és tévés anyagokkal…..
Csütörtök Verkstaden RuhaklinikaUnalmas a pulcsid vagy elszakadt a kedvenc farmered? A Verkstadenes lányok most megpróbálják megmenteni. Hímzést, foltozást és felvarrózást tanítanak Vásár urcai üzletükben, adományalapon. Nóvé Soma akusztik a BélábanA Bartók legimpozánsabb bálterme, a Béla ismét…..
Csütörtök Maris BenefitAdománygyűjtő buli az Aurórában olyan zenekarokkal, mint a Tpsrprt, (nem kamu)pszichedelikus tekerések szállítója, DEHIDRATÁLT FEJEK, ami köztudottan Németh Szilárd kedvenc twee punk zenekara (mint tegnap megtudtuk a Nirvana után) vagy a MAGYAR IDŐK - minőségi újsághoz…..
Csütörtök Müskinn x Virágéknál - Be your own Valentine!A Müskinnes lányok összeálltak Virágéknál Virággal, és egy szuperlimitált minikollaborációval készültek Valentin napra, amivel szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos az önszeretet, és önelfogadás. Éppen ezért arra szorgalmaznak…..
Fanni felírat, hoppácska! Ezentúl minden hétvégén megpróbálunk plusz egy fővel felíratni abba a buliba, ahova szívesen mennél plusz egy fővel, ha fel lennél írva. Most épp három olyan bulink van, ahol a tenyerünkből eszik a porta szeretnek minket, és fel tudunk íratni másodmagadal. Válassz az oldal…..
Fanni felírat, hoppácska! Ezentúl minden hétvégén megpróbálunk plusz egy fővel felíratni abba a buliba, ahova szívesen mennél plusz egy fővel, ha fel lennél írva. Most épp négy olyan helyszínünk van, ahol a tenyerünkből eszik a porta szeretnek minket, és fel tudunk íratni másodmagadal. Válassz az…..
Csütörtök Müskinn 3rd Birthday SALEHárom éves lett a Müskinn csapata, úgyhogy ennek örömére óriásii leárazásokkal köszönik meg az elmúlt éveket a vásárlóknak, aminek ma van az utolsó napja. A legkedvencebb darabok a készlet erejéig 15-20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Bodryban és a…..
Csütörtök Déri Miklós fotókiállítás - beszélgetés a művésszelDéri Miklós „Nincs ártatlan kép” c. portréfotó sorozata a romákkal szembeni előítéletek gyökereivel foglalkozik, létrejöttük és működésük alapjait értelmezi, a tekintet konstruáló természetéről és hatalmáról beszél. Az apró részletekig…..
Csütörtök DögkeselyűCserhalmi György kultikus filmje a Bemben. A kalandos történetben Simon József taxisofőrtől két jól öltözött öreg hölgy utas ellop tízezer forintot, azt az összeget, amelyet Simon adósságának visszafizetésére gürcölt össze. A tolvajokkal szemben, akik, mint kiderül, profi…..
Vedat Akdağ ~ mhmm x Majorka NYEAz elmúlt évben kevés olyan izgalmas jelenség volt a Budapesti house szcénán, mint Vedat Akdağ. Van, hogy 70-80-as évekbeli török pszichedelikus rockot húz elő, érintgeti a house-nak is válfajait, nagy kedvence a dark disco, és mindezt analóg hangszerelésű ezoterikus…..
Csütörtök Hangember évzáró + Pizza AmoreEklektikus éjszaka várható a Gólyában karácsony után. Tematikátlan est, ahol nem egy szcéna, vagy egy stílus képviselői, hanem két teljesen különböző formáció lép fel egymás után. Miért? Miért ne? A Hangember feltörekvő belpesti együttes, versekre és saját…..
Csütörtök Hímző szakkörSzeretnél valami személyeset készíteni a jóbarátoknak karácsonyra, de nem tudod mit? Vagy csak simán bepofátlankodott a hideg az aurádba és nem tudod mitévõ legyél? A hímzésnek rengeteg pozitív, terápiás hatása van a szervezetre, nem mellesleg pedig elég forrón néz ki, amikor…..
Csütörtök Képregénykönyvtár megnyitóCsütörtökön nyit a közösségi KépregényKönyvtár a Nem Adom Fel kávézóban. A könyvtár közösségi kezdeményezés, amely abból indul ki, hogy képregényt olvasni jó dolog. A képregény lehet művészi, izgalmas, elgondolkodtató, érzelmes, gyerekes, hátborzongató,…..
Csütörtök Maradék / LeftoverAz Architecture Uncomfortable Workshop kiürítette a műhelyét és felkért néhány művészt, hogy készítsenek a maradék anyagokból tárgyakat.Az anyagokat kisorsolták a résztvevők között, a végeredményeket most csütörtök este láthatjuk a Bethlen tér 3. szám alatti üres…..
Csütörtök Bullás József: Időkerék - KiállításmegnyitóA Deák Erika Galéria évadzáró kiállítása két jeles eseményt is ünnepel: Bullás József 60. születésnapját, illetve a galéria fennállásának 20. évfordulóját. Bullás József művészetét emblematikus műveken keresztül mutatják most be a nyolcvanas…..
Csütörtök   AŽUR lemezbemutató, M1K, vendég: Hippikiller // Dürer KertAz alig egy éve alakult AŽUR, a Dürerben mutatja be első, "Titkod vagyok én" című lemezét, hozzájuk társul be a hosszú idő után Budapesten újra koncertező Mocsok 1 Kölykök, és az ezúttal zenekari formációban érkező Hippikiller.…..
Csütörtök   Footshop Art Space vol4. // "DNA" by Ahinaa & BarnieAhinaa és Barnie közös kiállítása azon a tényen alapszik, hogy az emberek DNS-e 99.99 %-ban egyezik. Ez az élet molekulája - ez tesz azzá, aki vagy. A DNS lényegében tehát az élet, a vér, az erő. Az erő pedig ugye az egységben…..
Szerda   Platon Karataev & Deep Glaze // AkváriumFelszabadító melankólia után elsöprő hangorkán az Akváriumban. A Deep Glaze és a Platon Karataev mögött összesen nincs öt év, de mindkét zenekar elképesztően friss hangzású entrével indult 2016-ban, azóta pedig jóval rutinosabb bandák által is…..