Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kissné Wéber Krisztina

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ULTRA termékcsalád tagjai a háztartás minden problémájára megoldást nyújtanak. Már több,  mint 60 éve a magyar háziasszonyok kedvenc márkája, hiszen a termékcsalád tagjai bizonyították, hogy a háztartás minden területén azonnali segítséget nyújtanak. Magas minőségű és minden elvárásnak megfelelő,…..
Az Aloe vera több mint 200 hatóanyagával szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különböző szacharidokat, aminosavakat és számos enzimet. Az ókori Egyiptomban az örök élet szimbóluma volt, és egy monda…..
Úgy tartja a mondás, hogy a haj a nő legszebb ékessége, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően óvjuk és ápoljuk, saját magunk és mások örömére. Sok férfi első látásra egy hölgyön a haját nézi meg, és csak utána vándorol tovább a tekintete. Ha sokáig meg szeretnénk őrizni a hajunk egészségét és…..
sagiandi Puncs szelet 2018.06.25 09:00:00
Hozzávalók:50 dkg #nagyititka liszt25 dkg #rama margarin1/2 csoma sütőpor20 dkg porcukor2 tojássárgája2 dl tej1 csipet só Töltelékhez:10 dkg vaj10 dkg porcukor1 dl rum + 1 dl víz (vagy 2 dl víz, 1 rumaroma)2 evőkanál cukrozatlan holland kakaópor3-4 evőkanál szitán áttört barack vagy…..
Lehorzsolt, berepedt, megégett, leforrázott, irritált bőr, ekcéma, viszketés, rovarcsípés, pattanások, visszérgyulladás, makacs hegek és nyílt sebek – néhány a legfontosabb bőrelváltozások és betegségek közül, melyekre a HERBioticum körömvirág krém segítséget nyújt. Az pedig külön grátisz, hogy a…..
Kissné Wéber Krisztina 2018.07.19 17:47:33
Mivel tombol a szederszezon és a kertem egyetlen szederbokra roskadozik a sok szép érett gyümölcstől, ezért nem volt kérdés, hogy melyik lesz az a gyors és finom édesség, amelyet elkészítek a családomnak ebből az isteni gyümölcsből!  Egyszerű piskótatekercs szederkrémmel Hozzávalók a tésztához6…..
Kissné Wéber Krisztina 2018.07.19 17:44:05