Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jadro

15 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wrocław (PL) - Łódź (PL): Naná, hogy megint szakad az eső. Most viszont két kört pihentem, mert nem akartam hajnalban felkelni, ezért nincs apelláta menni kell tovább. Találtam is egy fuvart a 200 kilométerre fekvő Łódź-ba, ahová 15 tonna ruházati cikket kellett leszállítani. Szuper, itt még nem…..
Miután kicsinosítottam a munkatársaknak a többi traktort, átültem a Volvoba. Valahogy ebben érzem a legkomfortosabban magam. Ez ismét stuttgarti indulást jelentett, ahonnan két fuvart követően megérkeztem Lengyelországba, Zgorzelec városába. Ez pontosan a német-lengyel határon fekszik, innen indulok…..
Valahol Franciaországban jártam és azóta kicsit ellustultam. Ez persze csak a dokumentálásra vonatkozik, mert a fuvarok nem, lanyhultak csak egy fárasztó nap után jól esik csak simán vezetni. No szóval időközben begurult egy Mercedes new Actros amit szépen feltuningoltam és azzal róttam a köröket.…..
Sikerült egy igen bugos lerakodót találni Hollandiában, azon belül is Zwolle városban a Waberer's-nél. Ez egy Promods kiegészítő által bekerült város, az alapjátékban így nem okoz gondot. Íme pár képben hogy miről is beszélek: Próbáltam betoltani, de a kábeldobok pont a lerakodó területen vannak,…..
Ott fejeztük be, hogy átköltözök a Scaniába. Erre papíron 5 órát kellet várnom, mert úton volt még a gép Katalin értő kezei között. Ténylegesen persze alig pár másodperc volt a csere, csak a játékban pörgött le az 5 órányi időtartam. Katalin örömmel vette, hogy kipróbálhatja a Volvot, stram csaj. Ez…..
A szigeten nem időztem tovább, nem láttam értelmét. Pihenésre nem volt szükségem, néznivaló meg nem volt, így kerestem inkább egy utat ami elvisz dél felé, vissza a térképre. Longyerbyan - Sodankylä: A rakomány nem volt túl nehéz, 9 tonna használt műanyagot kellett elvinnem Finnországba. Még egy…..
 Megragadva a hirtelen jött lehetőséget, hogy eljussak a bejárható térkép legészakibb pontjára, bevállaltam egy fuvart a norvég Hiorthhamnba. Ez jelenlegi tartózkodási helyemtől mintegy 1600 kilométerre található, amiből kicsit több mint 500 a közúti szakasz, a többi pedig kompozást jelent. A lenti…..
ETS2 - Útinapló Kis orosz csodák 2018.05.07 23:06:11
A Promods térképe szerint van pár bejárható orosz város itt az északi részen, amit jó lenne meglátogatni, ha már ide keveredtem. (A RusMap kiegészítőt most ne vegyük ide, eljön majd annak is az ideje.) Mivel a pihenőidőm még odébb van, egy rövid fuvar belefér azonnal. Murmansk…..
Megszabadulva az extra hosszú pótkocsitól elérkezett a megérdemelt pihenés, majd ezt letudva választottam egy új fuvart. Már nem ragaszkodtam kimondott Finnországhoz, a lényeg hogy északon kolbászoljak.  Rovaniemi - Murmanszk: A tervezett táv induláskor 460 km volt, de a végén ebből 100-al több…..
Helsinkiben ébredtem és frissen vadásztam egy fuvart. A terv most az, hogy körbejárok kicsit Finnországban és reméltem szép helyekre bukkanok. Benéztem a fuvarlistába és találtam is egy fuvart az alsó településre: Helsinki - Kristiinankaupunki:  Klassz nem? Érzem, hogy lesz még pár hasonló…..
Jadro 2018.05.05 23:02:23
@DeXterGamerHU: Örülök hogy tetszik! Lesz még folytatás. :)
Nos a fuvarszervezők úgy akarták, ahogy én is terveztem, így lett egy klassz kis fuvarom egy 20 tonnányi görögdinnyével felpakolt pótkocsi személyében. Kell a vitamin odafent északon is. Pontosabban Helsinki az úticél. Itt beugrik az egyik kedvenc filmem, a Csinibaba híres párbeszéde: "-  Helsinki…..
Legutóbb Litvániáig jutottam és innen terveztem folytatni az utamat észak felé. A sors azonban nem így gondolta, így két kör pihenés után sem volt olyan munka, ami arra vitt volna, amerre szerettem volna menni. Ott álltam a parkolóban kipihenve, ráadásul besötétedett. Ez így nem a legjobb…..
Legutóbb ott hagytam abba, hogy felakasztottam egy megrakott pótot az új "kisbékára" és irány a nagyvilág. A rövidebb fuvarok sorozata után vágytam egy kicsit hosszabb etapra. Nosza fedezzünk fel újabb területeket! Ez nem olyan nehéz, tekintve hogy a térkép 15%-át jártam csak be eddig.  Bármerre…..
A cím kicsit nagyzolós, mert flottáról minimum két jármű esetén beszélhetünk, nekem pedig egyelőre csak egy Scania van a birtokomban. Legalább a hitel már lejárt róla, tényleg az enyém. :) Persze a Scaniát kicsit szépítgettem és hajtottam is rendesen. Valamiből jönnie kell a pénznek. Össze is gyűlt…..
ETS2 - Útinapló Az olasz meló 2018.04.29 20:11:22
Miután tegnap Franciaországban bolyongtam és nap végén megérkeztem Livornoba, a mai napot egy kis olasz körutazásnak szenteltem. Gondoltam jó lenne elmenni Szicíliáig és felfedezni a vidéket. Szép az olasz DLC, érdemes barangolni errefelé. Livorno - Cassino: Legelőször motorolajat vittem, ami a…..
Alig használt mosogatógépünk garanciaidő után két hónappal bedöglött. Míg a szerelőt, vártuk, volt időnk elmélkedni azon, hogy vajon mi éri meg jobban: kézzel mosogatni vagy mosogatógéppel? A kellemetlen mosogatós napokból így lettek féltudományos, kézzel mosogatós…..
Zoltán az oldalt található gyorsbeküldőn küldte be a történetét. Mivel a gyerekei szeretnek vonatozni, így Velencére tartva nem az autó mellett döntött, hanem igénybe szerette volna venni a magyar vasút segítségét. A család ki is érkezett a Déli-pályaudvarra, ahol az indulás…..
Állítólag megvan, hogyan írják ki az epizódonként 1,2 millió dollárt kereső kokainaista pinabubust a Két pasi meg egy kicsiből, és az is, hogyan kerül be a helyére Demi Moore életnagyságú szexjátéka, Ashton Kutcher. Az infót egy Andrew Morton nevű angol író tette közzé,…..
Mielőtt belevágunk kötelességem elmondani, hogy a mai poszt egyes megnyilvánulásai érzékenyen érinthetnek olyanokat akik rendszeresen intenzív izomépítő gyakorlatokat végeznek különböző tonnás súlyokkal és étrendjük 90 százaléka natúr fehér rizsből és csirkemellfiléből…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Jadro 2011.05.18 12:41:02
@bia79: Prosztót láttam is pár napja a pécsi Árkádban. Tömte a fejét. :)
Úgy látszik, eddig tartott a CBS jóindulata az aranytojást tojó, de a baromfiudvar közepére látványosan odaszaró tyúk kilengéseit illetően: Charlie Sheen legutóbbi csínytevését már nem hajlandók egy legyintéssel és cinkos mosollyal elintézni, mint az eddigi számtalan…..
Csodálatos dolgokra képes az internetes népművészet, a legváratlanabb, első blikkre legkevésbé érdekes vagy korszakalkotó dolgokból is képesek valami olyat gyártani, amit onnantól kezdve Szalai Annamária könnyeivel átitatott mágnessel sem lehet eltávolítani az adathordozókról.…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Jadro 2010.09.27 12:14:24
Mégpedig a Gods of the Arena alcímet kapta a minisorozat, amit ugye azért rendelt be a Starz, hogy míg Andy Whitfield, a sorozat főszereplője felépül gyógykezeléséből (non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála), ne álljon a produkció feleslegesen. A Gods of the Arena a…..