Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budipa piroska

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információim szerint a Dream Csoport érdekeltségébe tartozó Stockxpert és Stock.XCHNG a napokban 100 százalékban a világ egyik legnagyobb képügynöksége, a Getty Images tulajdonába került, és ezzel lezárult az egy éve tartó felvásárlási folyamat.A Dream a két szájttal éves…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
„Ahhoz, hogy megnyerhessék a pályázatot, hazudni fognak nappal, hazudni fognak éjjel, és hazudni fognak minden hullámhosszon.” – olvasható annak a jelentésnek a záró mondataként, amelyet az egykori  Phare-programmal kötött támogatási szerződés részeként…..
budipa piroska 2009.11.06 07:24:15
  6 milliárd forint. Körülbelül ennyi közpénzből vásárol 6 millió ampulla H1N1 vakcinát az EÜ kormányzat.   A tárca 4 millió ampulla átvételére kötött szerződést  az Omninvesttel, az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet pedig további 2…..
budipa piroska 2009.11.04 15:01:31
Juszt László nem csak a Tévé ügyvédjét vezette az MTV-n, hanem a Magánbeszélgetések című műsort is, ami nem volt különösebben izgalmas ebben a beszélgetős műfajban, Alföldi Róbert, vagy Veiszer Alinda interjúit jobban szerettük. Ez a műsor is pótolható, Juszt gondolom, már…..
Sugárban hányt vért a tüdejéből az a 60 éves asszony, aki a pánikpropaganda hatására egyszerre oltatta be magát hagyományos és leánykori nevén sertésinfluenza ellen. Székely Tamás egészségügyi miniszter mindenesetre beoltatja egész családját, amint lehet, és hadat üzen a…..
budipa piroska 2009.10.09 17:02:26
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
budipa piroska 2009.09.28 06:59:25
@sertésmájkrém: a posztoló feltehetően valami fővárosi nethuszár, aki kertet csak a buszablakból látott a céges csapatépítő paintball meccsre menet, mikor felnézett egy pillanatra a laptop képernyőjéről fékezéskor. Szóval ne is várj megértést a fajtájától.
testmódosítás Scalpel piercing 2009.09.15 17:26:43
Scalpel piercing-nek nevezzük, amikor egy piercinget tű helyett szikével csinálnak meg. Mivel a szike nagyobb lyukat csinál a bőrben, mint egy szimpla tű (bár léteznek extra méretű tűk is), így ezzel a beavatkozással elsőre is berakhatunk nagyméretű piercinget, a test igen sok…..
budipa piroska 2009.09.15 19:04:24
A Modem nevű kortárs múzeumnak két hibája van. Az egyik, hogy úgy néz ki, mint egy vidéki pláza, a másik pedig, hogy Debrecenben van, nem pedig abban a városban, ahol élek, és ezért nem tudok hetente elmenni, hogy körülnézzek, éppen mivel jöttek elő.   Ellenben egyáltalán…..
A tavalyi Erotika Parádén feltűnt, rubensi idomokkal rendelkező Stella Larocca NON-STOP várja kedves ügyfeleit fegeteges sexre, úgyhogy ha valakit nagyon felizgatott a hölgy, hívja bátran! ( Érdemes megnézni az URL-t! :-D)  ..
budipa piroska 2009.09.09 10:49:04
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..
Két biciklist vetett be a Google Franciaországban, akiknek az a feladatuk, hogy fotózzák le az autóval megközelíthetetlen nevezetességeket a Street View szolgáltatáshoz. A tricikliket Párizs utcáin is látták, ott is az autók elől lezárt részeken, parkokban. A bringák speciális…..
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
Subba Ebédre zsidóvicc 2009.08.03 11:55:00
Azt hiszem a legrosszabb rabbis vicc sem ér fel ezzel: többtucat választott tisztségviselőt, köztük öt rabbit tartóztattak le New Jerseyben különböző gazdasági bűncselekményekért. De mik is voltak ezek? Többek között izraeli donorok által felajánlott emberi szerveket és hamis…..
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Vastagbőr Mégis miért? 2009.06.15 11:15:00
                                         Muszáj egymást provokálni? Egyik oldal, másik oldal. Nincs senkinek sem jobb dolga ennél? Menjen mind a két fél a picsába ... Gondolom negyed…..
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Inzert történetéből kiderül, van még mit tanulnunk a külföldi példékból.Bár magyar vagyok, de Magyarországon egyszer dolgoztam! Amikor kisbabát vártam, azt mondták nekem: találunk helyetted mást, nagy a sorbanállás. Ennyi.Amikor kisfiam 2 éves volt, egy orosz céghez mentem…..
budipa piroska 2009.06.07 00:02:26
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
Annyi ilyen sztorit kapunk, hogy nyugodtan nevezhetjük a fővárosi buszvezetők egyik kedvenc sportjának a terhes nők becsípését az ajtóba. Én még sosem csíptem be terhest, így nem tudom, mi lehet ebben annyira jó, de valaki majd remélem megírja. Balázs feleségének kalandjai alant:…..
 1968. március 16-án egy század amerikai katona bevetésen vett részt Vietnamban. Vagyis a szokásos módon indult a nap, ami viszont ezután történt, nemcsak sokaknak a háborúhoz való hozzáállását változtatta meg, hanem még évtizedekkel később készült filmekre is hatással…..
budipa piroska 2009.04.26 21:11:10
@szs.:
a pilóta 62 éves korában halt meg, rákban.
www.commondreams.org/headlines06/0107-05.htm
 Tamás Gáspár Miklós a rendszerváltás óta eltelt két évtized egyik legszínesebb figurája. Bár világnézetét úgy váltogatja, mint divatdrukker kedvenc focicsapatát, igaz, legalább nem pillanatnyi érdeke, hanem meggyőződése és lelkiismerete szerint. Az utóbbi időkben…..
budipa piroska 2009.04.26 17:03:04
@surken: fasz-e vagy?