Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csúti csüngőhasú tolvaj

0 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több tízmilliónyi kémtechnikát pakoltak olyan autókba, amik legfeljebb biciklis üldözésben indultak volna eséllyel...
Schmidt Mária nyílt levele Sólyom Lászlóhoz „…és odahelyezte az Éden kertjének keleti oldala felől a kerúbokat és a villogó lángpallost, hogy őrizzék az élet fájához vezető utat” (Ter. 3,24) és Schmidt Máriát a Terror Háza elé… Az örökérvényű igazságok időszerűségbe áthajló mulandóságai…..
csúti csüngőhasú tolvaj 2021.11.18 08:04:06
@röf:

Stimm.
Sok ilyen van a fideSSben. A tudása alapján a csúti csüngőhasú koszlott disznó is maximum arra lenne jó, hogy valami ügyvédi irodánál a beadványokat hordja a megfelelő irodákba.
1945. április 14. Franklin Roosevelt amerikai elnök temetési menete a Fehér Ház felé, Washingtonban Az elnök a jaltai konferencia után hazatérve folyamatos fáradtságra panaszkodott. Március 29-én birtokára, a georgiai Warm Springbe utazott pihenni. Április 12-én ebéd után egy portréhoz ült modellt,…..
csúti csüngőhasú tolvaj 2021.10.25 17:47:46
ggg
Robin Hood alakja mindenki számára ismert, az angol mondakör és folklór egyik legismertebb hőse. Egy törvényen kívüli íjász, aki társai segítségével fosztogatja a sherwoodi erdő környékén utazókat. Leginkább arról közismert, hogy „elvesz a gazdagoktól, és a szegényeknek ad”, továbbá harcol az…..
Talán mostanában kezd elcsendesedni a pár hete nagyot robbant botrány Kaleta Gábor volt perui magyar nagykövet kapcsán. Miután az ügyben született bírósági ítélet közfelháborodás tárgya lett, a kormánypárti képviselők törvényi szigorítást ígérnek, a Mi Hazánk Mozgalom kémiai kasztrációt vezetne be,…..
1972-ben az Apollo 17 űrhajósai fotókat készítettek a Földről. Ezeket emlegetik azóta is Kék Márványnak, azaz Blue Marble-nak. Gregory Petsko biokémikus szerint ezek a képek tökéletesen ábrázolják az emberi létet a világegyetem egy szigetén. Sok kutató véleménye, hogy e képek láttán alakult ki és…..
Az elmúlt hetekben több jel is arra mutatott, Európa lassan reálisabb képet kezd alkotni Kínáról, és versenytársként mintsem egyértelmű partnerként fog rá tekinteni. A kérdés persze, hogy a részben a koronaívursnak köszönhető retorikai fordulat mennyiben fog valódi konfrontációhoz, esetleg egy…..
Kevés olyan televíziós figurát, krimihőst szeretett annyira a közönség, mint Columbo hadnagyot, a Los Angeles-i rendőrség gyilkossági csoportjának minden képzeletet felülmúlóan szakadt, szinte gyagyásnak látszó, ám zseniális logikájú nyomozóját. Most egy dokumentumfilm mesél alakítójáról, Peter…..
Susan Forward Mérgező szülők című könyvén túl, amit egyébként minden gyógyulni vágyónak, esetleg viharos családi háttérrel rendelkező olvasómnak jó szívvel ajánlok, nem találkoztam még soha azzal a kifejezéssel, hogy mérgező barát vagy mérgező kapcsolat. A mérgező (tetszőleges ember / viszony)…..
Hollandiáról az a kép él az emberekben (jó, sok minden más mellett), hogy „a vizek országa”, ám ez az utóbbi években már egyáltalán nem biztos, hogy igaz, sőt, sok esetben inkább az ellenkezője az – derül ki az ott élő Vera írásából...
Vannak persze ellenérvek, vannak akik szerint fizessen a katás, a 40% jogos, van pénze, minek sumákol? Fizessenek a gazdagok, ahogy az már lenni szokott. Nos, volt amikor a KATA értékhatára 6 millió volt, akkor az év elején befizettem vagy másfél millió plusszt az előző évre, ha az emlékezetem nem…..
A könyveket majdhogynem mindig én vettem magamnak. A család elég hamar be- és átlátta, hogy ha könyvajándékot kapok, vizet hordanak a tengerbe, és már így is alig fér az olvasnivaló a gyerekszobába. Így jártam, véleményem szerint Szerelmetesfeleségtársammal is. Mert két dolog van. Egyfelől valóban…..
2017-ben még másodikok voltunk, az Eurobarometer legújabb felmérése szerint viszont mostanra a magyarok a leginkább hajlandóak elfogadni a korrupciót az Európai Unió polgárai közül. A friss európai felmérés a Transparency International Magyarország egyidőben bemutatott jelentésével hasonló…..
A határon túli magyarok választójoga hosszú évek óta vita tárgyát képezi. Támogatói és ellenzői más-más szempontokat tartanak fontosnak a kérdésben, így gyakran meglehetősen parttalan a csatározás. Trianon századik évfordulója kapcsán – ha marginálisan is – ismét napirendre került a téma...
A Momentum elnöksége csaknem teljesen kicserélődött a hétvégén. Kikerült belőle pl. a fideszes csatornafirkászok által sokat támadott Donáth Anna, viszont bekerült Körömi Attila, ami minimum érdekes fejlemény. A hosszú fideszes múlttal rendelkező, majd (2004 és 2006 között) jobbikos, de minden…..
Tehát megjelent a kerékpársáv a Nagykörúton meg az Üllőin, és természetesen előjöttek azok a büszke autósok, akik szerint ez az egész hülyeség, ezek az utak nem alkalmasak a biciklizésre, meg általában az egész város nem alkalmas rá, de aki biciklizni akar, menjen a járdára, vagy a mellékutcákba, de…..
A történet március harmincadikán kezdődik, amikorra  is a vírusra való hivatkozással minden partnercég, akiket értékes tanácsaimmal láttam el,  felmondta, elhalasztotta, befagyasztotta a szerződéseimet. Jobbnak láttam, hogy Katás vállalkozásomat sok hasonló sorsra jutott honfitársammal egyetemben…..
csúti csüngőhasú tolvaj 2020.06.02 09:43:45
Minden országban vannak olyan társadalmi szokások (ha úgy tetszik, tabuk), amiket nem illik megszegni, különben elég csúnyán fognak ránk nézni, vagy bunkónak tartanak majd. Esetleg mindkettő. Lássuk, mi a helyzet a dánoknál az italtól a születésnapokon át az udvariasságig!..
Bevallom nem hittem volna, hogy a mindent és mindenkit megelőzni akaró, hatalmas és nagyképű USA egyszer majd eljut odáig, hogy követi a vén Európát. Azt az Európát, amit a legtöbb amerikai elavultnak, túl szűknek, túl kicsinek, túl kopottnak, túl..túl… túlnocúlnak tart…. DE! Azért lelke mélyén…..
Bizonyára sokak számára ismerős a Streetfilms csapata, akik a Youtube csatornájukon keresztül mutatnak be a világ minden tájáról remek ötleteket, kezdeményezéseket, bátor lépéseket, amelyeket az élhető, egészséges és biztonságos városok kialakítása érdekében vittek véghez a városvezetők...
Az elmúlt évtizedekben több európai városban alakítottak ki autómentes lakónegyedeket. Iarina Ciceu, a Levegő Munkacsoport önkéntese ezekről a kezdeményezésekről egy részletes ismertető anyagot írt, amelyet itt röviden összefoglalunk. Szándékosan autómentesre kifejlesztett városrészek az 1990-es…..