Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sisti

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét két Mol Liga-meccset játszanak Brassóban: Magyarországi idő szerint 10 órakor a Steaua tévés mérkőzésen fogadja a listavezető Dab.Doclert. 17 órakor az újvárosiakat nagy harcra kényszerítő Brassó a hármas győzelmi szériában lévő Vasast látja vendégül. A vesztett…..
sisti 2010.09.19 11:40:35
@mastamind: lehet h a Flamaropol jegpalyara mentek kozvetiteni :P ..osszekutyulnak mindig mindent..
A Mol Liga első fordulójában egyedül Kiss Gábor, az FTC 30 éves csatára tudott két gólt szerezni, jelenleg tehát vezeti a góllövőlistát. A 16-szoros válogatott jégkorongozó igen ritka útvonalat járt be egy év alatt. 2009-ben nevelőegyesületétől az UTE-hoz igazolt, majd…..
Másodpercek hiányoztak ahhoz, hogy a Fenestela Brassó legyőzze a HSC Csíkszeredát a Csíki Sör Kupa második napján. A papíron kevésbé esélyes csapat háromgólos vezetést szerzett Szőcs, Péter és Kiricsenko révén, amelyet egészen az 56. percig meg is őrzött, ekkor Molnár…..
sisti 2010.08.29 12:01:27
@@Boy@: Idegenlégiósokkal az elvárás általában az, hogy jobb legyen, többet tudjon mint a hazai. Az átigazolási hírek szerint pedig 6 szeredai "lépett előre" az utánpótlás csapatból, ami egy sornál is több:
András Norbert (HSC Csíkszereda, utánpótlás)
Fülöp Előd (HSC Csíkszereda, utánpótlás)
Kovács Norbert (HSC Csíkszereda, utánpótlás)
Márton Hunor (HSC Csíkszereda, utánpótlás)
Molnár Zsombor (HSC Csíkszereda, utánpótlás)
Pataki Nándor István (HSC Csíkszereda, utánpótlás)
Tehát az esély meg van a fiataloknak, csak lassan s biztosan. :)
Elképesztő magasságokba jutott el a Jégkorongblog. Kedves olvasónk, Satti71 a Siculus Alpin Club tagjaként megmászta a Kaukázus és a földrajzi Európa legmagasabb csúcsát, az Elbruszt (5642 m), és bennünket is magunkkal vittek. Bizonyító erejű fotó hajtás alatt. ..
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
     Tíz napos pihenőt kaptak csapatunk játékosai, a szárazedzések pedig augusztus 9-én, hétfőn folytatódnak.     További hír, hogy a műjégpályán augusztus 23-tól lesz jég, így ezzel a dátummal kezdődően a jégedzések is elindulhatnak a…..
Eddig a játékosmozgásokkal foglalkoztunk, ezúttal megkíséreljük összefoglalni, melyik csapatnál milyen játékoskeretek állnak rendelkezésre. Kérdőjelek még bőven vannak, sok klub ugyan már bejelentett igazolásokat, hosszabbításokat, de a papírokat esetenként még nem írták…..
Tegnap ígértük, hogy meglesz úgy a gólösszefoglaló, mint az incidenssel kapcsolatban pályáról leszlált Progym Hargita Gyöngye.. A videón jól látszik, hogy annak tudatában, hogy a Fenestela 68 vezetett három góllal, már arra mentek, hogy melyik fiatalban, milyen kárt tudjanak…..
 Ma 17:30 órai kezdettel került megrendezésre a bronzcsata második mérkőzése csapatunk, és a brassói Fenestela 68 együttese között. Annak ellenére, hogy a Progym 6-1-es vereséget szenvedett Brassóban, bizakodhattunk, hogy hazai környezetben megszoríthatjuk ellenfelünket.…..
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
sisti 2010.03.19 09:41:05
Ma, 17:30 órai kezdettel csap össze újra csapatunk a brassói Fenestelával. A brassói mérkőzésen nem sikerült a meglepetés, de tudjuk, hogy hazai környezetben, jó szurkolói hozzá állással bármire képes a fiatal Progym!Ezért menjünk ki minél többen a mérkőzésre, és az…..
Ma, 16:00 órai kezdettel, csapatunk a Brassói Fenestela vendége lesz, a bronz csata első mérkőzésének keretén belül.Itt, a blogon, ha pontos élő közvetítést nem is, de figyelemmel követhetitek az eredményt! Szurkoljunk együtt egy szép eredményért! Hajrá Progym!!!..
A román bajnokság döntőjében az örök rivális Csíkszeredai Sportclub es a Bukaresti Steaua csapata fog összecsapni. A döntő 2010 március 14.-én kezdödik Csikszeredában a Vákár Lajos Műjégpályán.   A döntő parharcok ugyancsak az egyik fél negyedik győzelméig…..
A Gyergyószentmiklósi Progym Hargita Gyöngye a Brassói SCM Fenestela 68 csapatával játsza a 2009-2010 es Román Bajnokság Bronzmérkőzéseit!A meccsek a következő időpontokon lesznek!Csapat CsapatDátumIdőpontBrassói SCM Fenestela 68vsProgym Hargita…..
sisti 2010.03.10 13:02:37
Két jelentős meglepetés született a Mol Liga-játéknapon, a táblázat 5. és 6. helyezettje is nyerni tudott. A Miskolci Jegesmedvék pénteken még kikaptak Csíkszeredában az SC-től, a visszavágon azonban nagyon belehúztak már az elejétől. Az első harmad 1-4-e után hiába…..
sisti 2009.11.23 00:12:15
@Ravic83: A jegyzokonyv szerint annyi. Kapura lovesi 65-27

www.regi.icehockey.hu/magyar/jk2+.php?mit=3888
Kifejezetten jó mérkőzést játszottunk, minden játékosunkkal elégedettek voltunk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző vasárnap reggel. A magyar bajnok legutóbbi öt mérkőzésén kilenc pontot szerzett, bár Grazban alulmaradt, de onnan is elhozott egy egységet. "Mint mindig,…..
sisti 2009.11.22 13:06:53
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
Ted Sator, a Fehérvár EBEL-csapatának korábbi vezetőedzője lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya, tudta meg blogunk. A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége közleményben indokolta meg döntését, amelyben az új kapitány pályáját is ismerteti. A szövetség egyéves…..
Svájc és a vb többi résztvevője nem hiszi, amit lát. Amit a magyar szurkolók produkálnak Klotenben, az állandó beszédtéma mindenütt, és túlzás nélkül  elsöprő erejű bizonyítéka egy kis ország hokiimádatának. Képben és hangban foglaljuk össze az eddigieket. A 20…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
sisti 2009.04.26 22:33:07
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Nagy pofont kaptam szombaton, mondta blogunknak Sofron István. Úgy éreztem, jó formában vagyok, fogalmazott Fodor Szabolcs. Az Alba Volán 19 két csatára nagyon csalódott amiatt, hogy nem vehetnek részt az A csoportos világbajnokságon, de úgy látják, a csapat felkészült, kis…..
Szombat délután játsszák le a román bajnokság ötödik döntőjét. Ha az SC Csíkszereda nyer, bajnok. A HC-nak bravúr kell ehhez a 3-1-re vezető SC ellen: zsinórban három győzelem. Az edzők számoltak be az előkészületekről. Gál Sándor (SC Csíkszereda): "A csapatból…..
sisti 2009.03.28 13:38:30
A másodosztályú bajnokság mindent eldöntő ötödik mérkőzésén zsúfolt ház előtt 6-2-re verte a Debreceni HK a Dab.Docler-Jégtörőket. A hazaiak 40 feletti játékosai ellen a vendégek tizenévesei nem bizonyultak hatékonynak. A DHK visszavágott. A dunaújvárosiak két…..
sisti 2009.03.24 13:45:42
@suzuka: ..igen.. vannak biza gyergyoiak es huzoemberek: Gyorgy Isti es Gyorgy Joska a kanadai tablazat 1. , 2. helyezettjei; Mathe meg messze a legjobb a kapus-teljesitmenyben.