Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszmerálda

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"54328 érvénytelen szavazat - Köszönjük!", harsogja a szavazfasszal.blog.hu, akik abban bíznak, mindenki ejakuláló pöcsökkel díszítette ki a szavazólapját. Nem akarjuk elrontani az örömüket, miszerint voltak, akik Eric Cartmenre és Döglégy Zolira szavaztak, inkább…..
eszmerálda 2010.04.12 01:03:10
@Alikam: logikus, a teljhatalmu despota poziciojara torok. csak egyenlore meg nem megfelelo a hangulat a katonai puccs kivitelezesehez, ezert addig is belulrol bomlasztom a rendszert.
eszmerálda 2010.04.12 01:10:13
@blash: te csak hiszed. ne becsulj ala. mindenre elszant hadero all mogottem.
eszmerálda 2010.04.12 01:12:32
@ingenium rusticus: itt a legtobb ember altalaban modfelett kepben van. :/
Ellenőrző A kettes is jó jegy! 2010.01.27 08:00:00
Helicobacter kommentjét találtuk érdemesnek arra, hogy az Elégséges orvosok posztra válaszként megjelentessük. Érdekes egy orvosis szemszögéből látni a dolgokat, azért annyit hozzátennék, hogy a Btk-n sem két nap egy vizsgafelkészülés, még puskával sem... Úgy érzem,…..
eszmerálda 2010.01.27 15:44:48
azért nincs az égvilágon semmi értelme ennek a vitának, mert egyszerűen egyeteme, tárgya válogatja, hogy mi a kettes szintű tudás. van ahol a kettes azt jelenti hogy valamit a nagy homályban talán sejteget a vizsgázó, van ahol meg a kettes az 'elégséges' tudás, azaz elég arra, hogy arra az ember ráépítse a következő tárgyát, eléggé tudja az anyagot ahhoz, hogy ezt a későbbiekben használja. példa: semmelweis egyetem, első két év: az újonnan felvett diákok teljesen random módra két évfolyamfélre lettek osztva, mindkettőben ugyanazokat a tárgyakat tanítják, más intézetek. az első félben az évfolyamátlag mindig legalább egy jeggyel alacsonyabb, mint a másodkban. most ugye van az a lehetőség, hogy az első évfolyamfélbe osztott embereknél megérzett valamit a számítógép, és azok kapásból hülyébbek, mint a második félben, avagy a számonkérési rendszer teljesen más, máshol húzzák meg a határokat. kettest kapni mindenhol körülbelül ugyanannyira nehéz, de a második félnél ha megvan a kettes szintű tudás, utána sokkal szívesebben adnak jobb jegyet. amúgy az orvosin a kettes általában azt jelenti, hogy az a használható tudás 'alja', azaz azért olyan általában nem fordul elő, hogy a 'kettes' orvos a teljesen ostoba, inkompetens valaki, aki a szájüregben keresné a vakbeledet. a kettes az 'elég'. és mindenkit megnyugtatva, a fiatal orvosokat akkortól engedik effektíve gyógyítani, amikortól már nyugodt lélekkel rá lehet bízni a beteget, a lényeg tudást úgyis a szakképzésen szedi magára az ember, tehát a diplomaátlag kb csak a helyosztóban számít, utána az a lényeg, hogy a szakorvosképzésen ki mennyire melózik. a rite orvos is lehet ugyanannyira jó szakember ha becsületesen megtanulja a szakterülett, és a másodéves tárgyakat meg általában úgyis mindenki elfelejti 32 éves korára.
w Füstadó 2009.05.15 10:55:00
  A szocik képesek a vagyonadóból is jövedelemadót csinálni. A Fidesz meg hülye, szokás szerint.   Ld még: A dublőrök éjszakája..
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
A hatalmas Krisztus-fej alatti kifutón illegő-billegő manökenek akár egy közepesen unalmas polgárpukkasztás részei is lehetnének, de itt másról van szó. A Pure Fashion alighanem az idei év eddigi legeredetibb budapesti divatbemutatója volt szombaton a Szent Imre Gimnáziumban, annak…..
A hétfői Süddeutsche Zeitung-ban (Németország vezető baloldali napilapja) egész oldalas publicisztika jelent meg Magyarországról „Nem, nem, soha“ címmel. A cikk feletti fényképen egy szögesdrót kerítésen keresztül láthatjuk a magyar zászlót. A képaláírás szerint…..
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
Azért nincs is annál szebb, amikor egy bulvárlap kárhoztatja a mocskos bulvármédiát, amiért könyékig fistinggel a sztárok magánéletében, ahelyett hogy szakmai teljesítményükről, és emberi sikereikről írna. Na jó, talán ennél már csak egy gyönyörűbb dolog létezik: amikor…..
Ma szavaznak a képviselők a nyugdíjszabályok jelentős szigorításáról és arról, hogyan is nézzen ki az év közepi adóátrendezés - írja az Index. Meg azt is, hogy ez lehet Bajnai Gordon miniszterelnök első komoly összecsapása a szocialista frakcióval. Hogy milyen kemény is lesz…..
Mandiner blog Záradékkormány 2009.04.28 07:01:00
 Na, letelt a két hét türelmi idő, eljött az ideje annak, hogy mi is belerúgjunk az új (höhö) kormányba. Márpedig rúgnivaló az akad bőven.  De először is nézzük, mi az, ami ösztönös ellenérzéseink ellenére tetszik nekünk Bajnaiban és csapatában.  1.…..
Itt van nekünk Lady Gaga, aki meglovagolván az újraéledő disco stílust, meghódítván Akon-t, igyekezik egyre feljebb a slágerlistákon. Redníthetelnenül énekel, pillog, szexuálisan vonaglik és táncol, de általában nem vesz fel nadrágot, még egy nagyobb eseményre sem. A…..
Ma szánalmas toplistával lepem meg olvasóimat, hogy megmutassam én is tudok ám ilyet!:) Minden idők 3 legszánalmasabb karácsonyi filmjét mutatom be. Nem mondom, hogy vita nem lesz rajta, de tudjátok minden lista szubjektív.3. Szörnyecskék 1984Ki volt az a hülye , aki anno nem volt oda…..