Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James Hunter

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Földön nincs szegénység, nincs bűnözés, nincs háború, ha az ember kinéz a Főparancsnokság ablakán egy édenkertet lát. Az édenkeretben nem nehéz szentnek lenni, csak hogy a Maquis nem abban az édenkertben él. Odakint a zónában még nem oldottunk meg minden problémát. Odakint nincsenek szentek csak…..
A Star Trek: Deep Space Nine (DS9), más néven a fekete ló. Hogy miért is kapta ez a furcsa jelzőt? Mindjárt megadom rá a választ. A kritikusok szerették, a rajongók kevésbé – mindkettő fő oka az volt, hogy merőben eltér a korábbi részektől. Több elemében is változik az…..
A Las Vegas-i nemzetközi találkozón a CBS kisképernyős Star Trek helytartója, Alex Kurtzman társaságában maga Patrick Stewart jelentette be, hogy Jean-Luc Picard hamarosan visszatér, és az ő története lesz a következő Star Trek széria. Ezért úgy gondoltuk, érdemes kicsit…..
Szerelem első látásra – ilyen volt nekem a Deep Space Nine (DS9). Emlékszem, elsős gimnazista voltam és nyáron fociztunk a fiúkkal, egyszer csak a nagy meccs közepette egy barátom fogta magát és összepakolt. Amikor megkérdeztük, hova megy, azt felelte: Kezdődik a Deep Space Nine!…..