Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unconsciouswamp

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Q Megvetés 2024.05.08 22:07:35
  Közhely. Két dimenzió  A testemen karcolások, hegek, varratok, horzsolások, duzzanatok, zúzódások, kék-zöld foltok, harapásnyomok. Semmi érdekes, különös vagy említésre méltó. Viszont ami körbe vesz az egy gyomorforgató testhorror gusztustalanságához mérhető.  A szekrényem polcáról csöpög le az…..
Q Levendula (vers) 2021.03.30 18:42:43
A testünk összesimul,A lelkeddel szeretkezem.Rám mosolyogsz,A szemeiddel nevetsz.Szeretetre van szükségem,És te átölelsz a lelkeddel.Mint egy fekete lyuk, mindent elnyelsz,Egy halottba életet lehelsz.2021. 03. 30...
Q Levendula 2020.11.29 02:35:01
Szívem szerint rendkívül hosszasan litániáznék, de félő hogy nem érnék a végére soha, így röviden és plasztikusan szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik nélkül nem tudtam volna a következő oldalak sokaságát megírni, hittek bennem és segítettek nekem: Nagy Rebeka Sárának, Fekete Viktóriának,…..
Q Egy szürke hétköznap 2020.03.19 23:25:57
  ...a barlang vagy inkább földalatti féregjárat kanyarulatából már látszódik annak vége és ki lehet látni. Bár hogy mi is ez a hely, azt nem lehet tudni. Egyáltalán már az felvetődik, hogy minek nevezzük, ami a szemünk elé tárul? Lehet-e egyáltalán a hely szót koptatni arra, ami itt van? Esetleg a…..
Q Hóvirág 2019.03.20 23:00:33
  Elegem van.  Ahogy nyitok be a lakásunk ajtaján már alig bírom bent tartani a hömpölygő undort, ami kavarog bennem. Ez nem volt egy jó nap. Ha a kollégáim tízből csak egyszer megcsinálnák azt, amit kérek tőlük, már nem ott tartanánk, ahol. Persze így is elvagyok és pont eleget keresek. De ha már…..
Q Biztonsági taxidermia 2018.11.02 18:17:13
  ...ez az! Megvagy! Végre valahára!  Sikítana és segítségért kiáltana, de nem tud, mintha vonalzóval számoltam volna ki, olyan méretékben mértani pontossággal tömtem be a száját. Ahogy berángatom a rozsdás vasajtón egy elhagyatott épület még elhagyatottabb helységébe még próbál ellenkezni, de…..
Q Magyar néplélek 2018.08.27 17:54:45
  Nem hittem volna, hogy ehhez a témához hozzá fogok részletesebben szólni, de mint ahogy az sokszor elő szokott fordulni nem minden magától értetődő dolog értetődik magától - sajnos.  Jelen esetben a Majka-Curtis ügyről van szó.1.: Hogyan?  Puzsér Róbert a megírta a véleményét az esetről…..
Q Szóval akkor... 2018.07.29 05:32:16
  ...a "nagy átköltözés" megtörtént.   Szokásomhoz híven nem fogom szanaszét formázni amiket írok, de talán ha lesz rá igény (belső), akkor talán jobban ráfekszem erre, no meg kissé rendbe rakom a blog általános külsejét is, hogy egy fokkal átláthatóbb legyen meg szebb, mert most még elég…..
  Szám szerint zéró, azaz 0 volt a blog eddigi olvasottsága - amin nem vagyok meglepődve, nem is azért csináltam, hogy bárki is elolvassa, még ha ez viccesen is hangzik annak tekintetében, hogy most először készítettem évek után nyilvános blogot.     Szóval a lényeg, hogy ha már rászántam…..
  Elöljárójában le akarom szögezni, hogy a Twitteren sokszor sokféleképpen megkaptam, hogy kishitű és pesszimista vagyok, amivel jó formán nem akarok vitatkozni, valóban vannak bennem ilyen vonások. De emellett fontosnak tartom azt is felemlegetnem, amivel nem szoktam villogni vagy előhozakodni…..
Q (blogspotról) UPDATE! 2018.07.29 05:02:40
  Az előző bejegyzésemmel párhuzamosan a történetemet elküldtem a 444.hunak és Márki-Zay Péternek, persze vegyesen felháborodással és közönnyel. Mindkettő érthető: az előbbit már egyszer kifejtettem (nevetséges hogy megtörténhet ilyesmi a politika bármely színterén (mintha eddig nem ez ment volna a…..
Q (blogspotról) Mi számít? 2018.07.29 04:58:13
...mi számít egy állításánál? Az hogy ki állítja, vagy hogy mi az állítás?   Ez a kérdésem.     Az írásom a következő vita nyomán fogalmazódott meg bennem: Azaz őszintén szólva a legkevésbé sem nevezném vitának, de most ezt nem firtatnám, vagyis különösebben nem, mert…..
Q Üdvözlünk a blog.hu-n! 2018.07.17 20:54:11
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu…..