Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csirkefogo82

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus időszakának talán már a végét jelző napokban ismét élet költözött Las Vegas néhány kaszinójába… de a szerencsejátéknak semmi köze sincs ehhez. Egy új és megrázó valóság bontakozik ki a társadalmi távolságtartás és a közegészségügyi „maradj-otthon” rendeletek világában. Egy összeomlott…..
Csirkefogo82 2020.05.03 13:46:37
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
Csirkefogo82 2020.02.13 20:20:49
@ekat:
Teljesen igazad van. Én 5 éve hordom ugyanazt a Lacoste toll kabátot hiba nélkül (idén a két zsebét javítani kellett). Inkább kifizetek 50-60-70 ezret érte de azt hordható évekig.
Ki ne emlékezne arra, hogyan próbáltak szüleink annak idején egy-egy jól csengő közmondással, szólás-mondással és népi bölcselettel nevelgetni, tanítgatni (és olykor-olykor - valljuk be őszintén - még meg is vezetgetni). Gondolj csak vissza, hányszor hallottad ezeket a mondatokat…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata...
Csirkefogo82 2018.09.03 20:18:34
@Visceroid: Nekem nem úgy tűnik hogy nem érdekel a "kibaszott blog" senkit ha még téged is idefújt a szél.
Négy hónapja került ki Szabó Viktória posztja a Facebookra, amin az Akácfa utcát teljesen élhetetlenné tévő taxiskaraván látható. Azóta felpörgött a turistaszezon, így a VII. kerületi lakók és arra keveredő budapestiek a címben szereplőnél csak durvább szavakat használnak...
Csirkefogo82 2018.07.17 19:06:21
@ételizésítő: Az hogy Pécs mekkora az egy dolog, és hogy mekkorát tudsz köpni az egy másik. A köpéshez gratulálok. De nem értem az összefüggést a Hunsly hozzászólásához