Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HARholio

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanság Budapesten elég jól lehet autózni nappal. Aztán leszáll az éj, az autók többsége eltűnik, és járhatatlanná válik a város. Vélemények az azonos című írásunkról...
HARholio 2011.02.23 16:40:39
@záporjózsi: ha kell az 50, hát kell az 50, én azt nem vitatom.
De hogy előtte 10-20 méterrel inkább zavaró a 70-es tábla, mint hasznos, az biztos. Cserébe senki még csak a gázt se veszi el.
Ugyanez van az M5 bevezetőn is.
Kereszteződés után 70-es tábla, majd közvetlenül utána 50, mögötte rendőrautó traffival.
Mostani posztom témáját az élet ihlette. Pár éve, amikor kacsintgattam a futás felé, második (első a cipő) komolyabb beruházásom egy Timex ironman óra volt, amit egy "egyet fizet kettőt kap" akción belül vettünk egy barátommal. Pár hónap használat után eltört a…..
Belsőség Mit kapok én ezért!? 2010.04.06 06:28:00
Egy nyugodalmas, kényelmes, jól összerakott és használható, különösebb allűröktől mentes családi autó. Bátran felveheti a versenyt bármelyik konkurensével.Mai tesztünk blogposztja...
HARholio 2010.04.06 12:20:51
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
Belsőség A Syncro nyomában 2009.12.12 19:00:00
Kettes számú 1 gigabájtos Transporterünk várja sasszemű gazdáját. Íme a kérdés: A Totalcar adásban szereplő kék Passat Syncro a hátulján összesen hány helyen és hol szerepel a Syncro felirat? A kitartás meghozza gyümölcsét. (A Porsche Hungaria ajándéka.)..
HARholio 2009.12.12 19:02:17
Belsőség Le a tetővel 2009.12.12 14:30:00
Aki szereti az Opel Astrát és a kabriókat, annak nyilván nagy örömet okoz majd ez az apró makett. Az előző szériás, de egyelőre még a legújabbnak mondható, nyitható tetejű Astra, a TwinTop látható rajta, ami már tisztán német gyártmány, de nem volt ez mindig így. Aki meg…..
HARholio 2009.12.12 15:15:29
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
A német csomagküldő cég az Otto, megállapította, hogy egy egyszerű fehér hosszú ujjú pamutpóló teljes életciklusa alatt 10,75 kg széndioxid kibocsátásáért felelős. Az Ecotextile News arról számolt be, hogy a mosás, a szárítás és a vasalás miatt jelentős szédioxid kerül…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
Bő két éve szolgál nálam a Tehén. Annak idején azért vettem benzinest, mert bár SUV-ban elfogadhatónak tartom a dízelt, Toyotás Józsi azt mondta, semmiképpen ne vegyek használt dízel Toyota terepjárót, mert ő évtizedek óta foglalkozik Toyotákkal, de ilyet (jó használt dízel…..
Belsőség Punkok a parkolóban 2009.04.12 10:08:00
Exploited koncerteken szoktam így elcsodálkozni: azokon a napokon, amikor nincs Exploited koncert, hol az ördögben bujkál ennyi tarajos punk?! Egy apró tévedésből kifolyólag a márkaklub-parkolóba navigáltam, és micsoda isteni szerencse! Eleve örömteli volt egy lila Corrado mellé…..
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
Próbáljuk megúszni, hogy írnunk kelljen a Dömsödi Gábor kontra Autó 2 ügyről. Nem könnyű. És persze azt sem tudjuk, olvasóinkat érdekli-e egyáltalán a sztori. Meg nem jó  karma csemegézni a más baján, márpedig itt valaki mindenképpen rosszul jár. Egyszer már…..
Belsőség Benik és a Tesco 2008.11.15 07:20:00
  Van ez a nyomtatott újságunk közösen az Expresszel, ha jól látom, még akad itt-ott az újságosstandokon, lapozzanak bele. Főleg használtautókról szól, de lehet benne mindenféle más, érdekes cikkre is akadni. Például az autóvásárlós-átverős írás, amiben most az…..
Belsőség Megvan az olaj 2008.10.21 17:42:00
Akár hiszi az olvasó, akár nem, számos reklámszerződést utasítottam már el, mert a reklámozandó termék szargyanús volt. Tehát pusztán mert az ilyesmi talált pénz, még nem cuppanok rá, hiszen mindenféle bóvlik hirdetésével az ember elég hamar lelakja a saját imidzsét. Amikor…..
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..
Révbe jutottam, vagy mi. Nincs autóvásárlási igényem, illetve több autóm van a kelleténél. Ez már szinte maga a Zen: nem kell semmi. Na jó, egy igazi buddhista ugyanezt akkor is ki tudja jelenteni, ha nincs is semmije, nekem meg van egy Tehenem, egy Mazdám, egy VMaxom, és jövőre lesz…..
Azt ugye megírtuk, hogy mennyi idő alatt nyitható az Audi A3 Cabriolet vászonteteje. De vajon hány másodperc alatt lehet becsukni az akusztikus tetőt? Az nyer, aki először írja meg kommentben a jó választ, de csakis akkor, ha előtte Indapasszal bejelentekezett. Utána pedig itt várja a…..
HARholio 2008.06.12 03:02:55