Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julie K

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A soron következő online vitaestünk apropója a Ferencváros BL-szereplése és a Magyar Válogatott EB-részvétele, illetve a Nemzetek Ligájában folytatott küzdelme, így a futball és a személyes hit kapcsolatának kérdése áll majd a középpontban...
„Bármit csinálsz, azt csináld jól!” – hangzik Ambrus Attila, azaz a Viszkis mottója, aki valóban ennek szellemében rabolta végig fővárosunk bankfiókjait, s akinek a története – egészen egyedülálló lévén – Antal Nimród filmrendezőt is megihlette. Alkotásának vetítésével és egy rendkívül izgalmas…..
Június 4-én volt éppen 100 éve annak, hogy a versailles-i Nagy-Trianon palota Cotelle-csarnokában Benárd Ágost és Drasche-Lázár Alfréd rajta hagyta a kézjegyét azon a dokumentumon, ami a történelmi Magyarország sorsát végérvényesen megpecsételte. A szomorú centenárium apropóján szervezetünk egy…..
Több mint egy hónap telt el a veszélyhelyzet kezdete óta és ez alatt az idő alatt talán évek óta nem látott technikai fejlődést mutattak a különböző felekezetek gyülekezetei. A templomok bezárásával, az istentiszteletek, misék és más egyházi közösségi programok elmaradásával elárasztották a…..
Julie K 2020.04.29 17:58:39
@Niko11: Kedves László!

Nem kapaszkodok a kifejezésbe, csupán próbáltam megvédeni a saját álláspontomat, ami nyilvánvaló, hisz mindkettőnknek a saját szemszögünk tartalmazza az igazságot. Valóban nem vagyok teológus, "csak" egy önkéntes, ennek ellenére nem gondolom, hogy ne lennék tisztában azzal a fogalomkészlettel, amivel a Szólj Be a Papnak azonosulni tud és ez jelen esetben is megmutatkozott, ugyanis a szervezői körből senkinek nem volt problémája a kifejezéssel (lelkésznek, teológusoknak sem). Igyekszem komolyan venni a szolgálatot, így azt sem gondolnám, hogy ezzel bulvár szintjére degradáltam volna a beharangozót. Szervezetünk azzal a céllal jött létre, hogy figyelemfelkeltő legyen, amibe beleférnek a "csalogató" címek is úgy, hogy ezzel egy időben a lehető legkomolyabban vesszük az eseményeket, illetve azok témáit.
Abszolút teljes a kép a kéréssel kapcsolatosan, éppen ezért az esemény érdekében változtatok a címen, mert fontosnak tartjuk, hogy a válaszadóink komfortosan érezzék magukat abban a közegben, ahová meghívjuk őket. :)
Még javában tart a fesztiválszezon és fesztiválnagyhatalom lévén augusztusban is bőven akad az országban olyan, többnapos könnyűzenei rendezvény, amit érdemes meglátogatni, ha a kikapcsolódásnak ez a formája áll hozzánk legközelebb. S miért ne lehetne egy keresztény fiatalnak is a szórakozás egyik…..