Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsupsz!

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbb Tapolcán jártam egy kis halvacsora reményében, amit egy kis borral szerettem volna leöblíteni. Így is lett. örömmel láttam, hogy ez a csodás kis városka megtelt élettel, ami egyébként nem jellemző rá a szürke hétköznapokban. Rengeteg ember hömpölygött a tó körül és ették a finomabbnál…..
Eljött a szeptember, vagyis a Tiszai Halfesztivál ideje, amit már 22. alkalommal rendeztek meg Szegeden. Szerencsére az idő is kedvező volt, így szépen lassan végig sétáltunk a rakparton és szemeztünk a hal sokasággal. Sok mindent nem kóstoltunk meg ilyen árak mellett (10 dkg került 1000 ft-ba)…..
Hosszú hétvégén mi mást is csinálhatna az ember......utazik. Mi is így tettünk párommal, az úticél pedig Szlovénia Portoroz volt. Már két éve is jártunk ott, akkor egy hetet töltöttünk el és mondhatom még párszor biztosan ellátogatunk erre a gyönyörű és barátságos helyre. Homokos tengerpart várt a…..
Idén 5 esküvőre hívtak meg, amire 4-re el is tudtunk/tudunk menni a párommal.Természetesen nem elég az esküvő után tartani egy nagy bulit (a lagzit), hanem előtte is csapni kell egy partyt, azzal elbúcsúztatva az ifjú pár lány/legény életformáját. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt véresen komolyan…..
Ismét A Zöldben jártunk. Barátnőmmel részt vettünk egy főzős nyílt napon, amikoris megmutatták hogy kell kemencés ételeket készíteni. Megtanultunk csülköt csontozni, rétest készíteni (persze nem házi készítésű tésztából, az nagyon sok időt vett colna igénybe de így is isteni finom lett.)…..
"A macska tudja csak, a nagy titkokat." Szól a jól ismert mese egyik felcsendülő dalában, mert bizony ma van a macskák világnapja, ne menjünk el mellette szó nélkül! Én személy szerint sosem szerettem a macskákat, mindig kutya párti voltam. Egyszer volt is egy kutyusom kemény egy hétig. (szüleim…..
Az evésen és a kerékpározáson kívül akad még egyéb dolog, ami roppantul közel áll hozzám. Ilyen pl: a zene. Gyerekkoromban 6 évig zongoráztam  és emellett énekeltem is, versenyekre jártam, szóval egész tehetséges voltam. Később a rajzolás kerített hatalmába. Annyit rajzoltam délutánonként suli után,…..
Na, hát a Hold jól meg nem mutatta magát hiába kémleltük az eget eszeveszettül, de legalább az idő jobb lett. Legalábbis én szeretem a meleget, nekem ez jelenti a nyarat. Szegediként hozzá szoktam a forrósághoz, úgyhogy nem okoz gondot átvészelni ezt az egy hét hőséget. Végre lehet csobbanni a…..
Igen. Ma is szépen elterveztük, hogy letekerünk a Zöldbe, és jókat eszünk. Közben megnéztük volna a ma este látható különleges Teliholdat és egyben a leghosszabb Holdfogyatkozást is. De természetesen ennek a nyomorult esőnek most kell esnie, hogy hétvége lett. Persze fittyet hányhatnánk a tócsákra…..
Eltelt a hétvége, ami egész változatos volt. Voltunk utcazene fesztiválon, Kapolcson a művészetek völgyében, és persze Tapolcán meglátogattuk Balázs szüleit is. Természetesen ez a hétvége sem a fogyókúráról szólt. A Food Truck Show keretein belül hamburgereztünk. Katalán burgert toltunk be, ami…..
Elkezdődött az utca zene fesztivál Veszprémben, vagyis tömegek vonulnak ki a város szívébe, ahol jobbnál jobb ételeket, italokat fogyaszthatnak, nem mellesleg kellemes koncertek kíséretében. Bár megjegyezném itt és most, szerintem régebben jobb volt ez a fesztivál, mint az utóbbi években, de térjünk…..
....Folytatva az olaszországi kalandozást, az oda és vissza úthoz jegyezném meg, hogy baromi macera. Repülővel mentünk, és maga az út csak másfél órát vett igénybe, na de a körítés ami mellé jár, hát az borzalom! Ennyi erővel autóval is mehettünk volna, max félúton megálltunk volna valahol. Az…..
Személyes kis bevezető rólam: Szegeden születtem, a 30-as éveim elejét taposom, egészségügyi dolgozó vagyok a veszprémi kórházban, stb, stb, semmi extra, menet közben úgyis kiderül rólam ez, az. Mostanság az írás lett a hobbim és egy-két éve már agyalok rajta, hogy betérek a blogolás világába én is,…..