Adatok
Rubja lettem
4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Debrecenbe látogatott a Food Truck Show. Igazi felüdülés volt ez számomra, hiszen a debreceni főtéren leginkább az unalomig ismételt kolbász, pörkölt, stb... szokott szerepet kapni.
Színes és változatos Food Truckok parkoltak egymás mellett, nekem azonban az egyik autó nagyon elnyerte a…..
A csont melletti hús, a legfinomabb része a sertésnek, ezért az oldalas egy nagyon csábító alapanyag. Ráadásul kellemes eloszlásban megtalálható rajta a zsír és a hús. Egy 1.5 kilogrammos oldalas volt az alapanyagom. Hickory füstölő chipset használtam hozzá.
Ha sertésről van szó, nekem ez mindig…..
Nehéz dolog sertéshúsból jó szendvicset készíteni, de a Pulled Pork szendvics kivételt képez. A tépett hús alapja egy 1.5 kilogrammos sertés lapocka. A Rub-hoz a következő hozzávalókat választottam: barna cukor, só, bors, cayenne bors, őrölt habanero, édes paprika por.
Miután beledörzsöltem a…..
Hozzájutottam egy gyönyörű marha bélszínhez, a szendvicsek szerelmese vagyok, ezért nem volt kérdéses a hús sorsa. Rozmaringos, dijoni mustáros pácot készítettem. Itthoni körülmények között egy sajátos Sous Vide módszerem van. Ez jelen esetben úgy nézett ki, hogy a pácolt hús légmentes zacskóba…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz