Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubja lettem

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Debrecenbe látogatott a Food Truck Show. Igazi felüdülés volt ez számomra, hiszen a debreceni főtéren leginkább az unalomig ismételt kolbász, pörkölt, stb... szokott szerepet kapni. Színes és változatos Food Truckok parkoltak egymás mellett, nekem azonban az egyik autó nagyon elnyerte a…..
Rubja lettem BBQ oldalas 2018.07.17 13:18:50
A csont melletti hús, a legfinomabb része a sertésnek, ezért az oldalas egy nagyon csábító alapanyag. Ráadásul kellemes eloszlásban megtalálható rajta a zsír és a hús. Egy 1.5 kilogrammos oldalas volt az alapanyagom. Hickory füstölő chipset használtam hozzá.  Ha sertésről van szó, nekem ez mindig…..
Nehéz dolog sertéshúsból jó szendvicset készíteni, de a Pulled Pork szendvics kivételt képez. A tépett hús alapja egy 1.5 kilogrammos sertés lapocka. A Rub-hoz a következő hozzávalókat választottam: barna cukor, só, bors, cayenne bors, őrölt habanero, édes paprika por. Miután beledörzsöltem a…..
Hozzájutottam egy gyönyörű marha bélszínhez, a szendvicsek szerelmese vagyok, ezért nem volt kérdéses a hús sorsa. Rozmaringos, dijoni mustáros pácot készítettem. Itthoni körülmények között egy sajátos Sous Vide módszerem van. Ez jelen esetben úgy nézett ki, hogy a pácolt hús légmentes zacskóba…..