Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dark future

1 bejegyzést írt és 5995 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mákos metélt versus Parajos-juhtúrós-tejszínes-tagliatelle kecskesajttal megbolondítva. Egy régi képet sodort elém az élet az azóta sajnos megszűnt Retro gastro blogról: a Lajosforrás turistaház étlapja van rajta. Pont ma kerek 34 éves ez a menüsor, amit átfutva elcsodálkozhatunk, milyen egyszerű…..
dark future 2018.08.05 19:15:52
A Comedy Central Tömény történelem című sorozata tökéletesen alkalmas arra, hogy aki a Magyar Történelmet nagybetűvel írja, és eleink tetteit szentírásnak tekinti, vajas pirítóssal hajigálja a tévét, és habzó szájjal üvöltözzön, hogy megszentségtelenítik Koppányt és Mátyás királyt, HÁT EZEKNEK MÁR…..
dark future 2016.10.26 01:41:36
@Rwindx:
Ganxta cool
Megint Neked Főztem-teszt, de ezúttal az első, zánkai strandnál található büfénél végeztük megterhelő munkánkat. A Neked főztem tulajdonosa és ötletgazdája, Orsi egy olyan helyet akart, ami nem folytatja a hekk-lángos-tócsi (nem írtuk el, itt így hívják: tócsi) sort, hanem friss, nagyrészt helyi…..
dark future 2016.07.04 19:22:58
(x)
Meghatározó emlékképek. Mert azért alapszinten mindenkivel előfordulhatott olyan 5-10 évesen, hogy egyelőre nem a szőrös hónaljú, sminkelt, tűsarkú cipős, tupírfrizurás, vörös körmű felnőtt nők (C. C. Catch), hanem inkább a vele egykorúak fogják meg. Persze akkor is voltak…..
dark future 2015.04.06 19:39:51
Év végi „LEG”-ek sorozatunkat folytatva ismét bemutatunk nektek egy magyarországi régiót, nevezetesen megtudhatjátok milyen csillogó lakásokban élnek a leggazdagabb emberek a nyugati határszélen. A Nyugat-Dunántúl régió számos szempontból előnyös választás lehet azok…..
Nem csak Sixx mehet gyárlátogatásra meg tévében szakérteni (bár abban vannak az igazán megdöbbentő pillanatok) most végre eljött az én időm: a stúdióból nézhettem végig a köztévé komolyzenés tehetségkutatójának döntőjét, és azt, ahogyan nagy meglepetésre Lugosi…..
"Amikor beléptem a műterembe, Nataša tanárnő szájon csókolt. Majd elkezdett vetkőztetni és mindenfelé simogatni...Minden alkalommal, amit vele töltöttem, egyre többet kért tőlem. Négy évig tartott ez a pokol..." A jelenleg 21 éves, T.P. monogramú, molesztált diáklány…..
És igen, volt már egy olyan bűvésztrükk, amiben egy hasonló mutatványt láthattunk, de mindegy, ez akkor is fasza volt. ..
dark future 2014.12.17 03:53:48
@Ronald: :) :)
Aki azt gondolta, hogy a Balaton egy nyugodt tó, ami alapvetően csak csöndesen elfekszik a medencéjében, biztos nem látta még a vízimentők videóját, amit viharos időben vettek fel. A hullámok közti csapatást a Rupert nevű mentőhajóval valósították meg, ez az ötvenmillió…..
comment:com Volt egy szép esténk 2014.11.29 12:51:34
Persze, egy tehetségkutatóban az a szabály, hogy az eredményhirdetés előtt a zsűrinek párás tekintettel kell néznie a versenyzőkre, és hosszan taglalni, hogy milyen jó volt minden előadás, és milyen nehéz dolguk volt a döntés során. A felnőttek produkciói után viszont…..
dark future 2014.12.02 04:22:51
@tnsnames.ora:

most, hogy nagyjából elsüllyedt a topic, válaszolok neked érdemben is.

fogd fel ezt úgy, mint amikor -- teszem azt -- Gardinerre a MÜPA-ba bejutsz 5 ezerért valahová hátra, és ezt csak azért tudod megtenni, mert a szponzorok kedves vendégei, meg a kiöltözött botfülű sznobok megveszik 20 ezerért az első sorokba a jegyeket. (persze működhetne a kultúrfinanszírozás másként is, de most ne térjünk el a tárgytól.)

nem akartam pont egy tévés blogba ezt így bekommentelni, de az ilyen jellegű műsorokat valós időben -- a televíziózás hagyományos értelmében -- csak a nagyon lúzerek nézik, meg akiknek tökmindegy. a többieknek ott vannak a profi minőségben felvett videók a tecsőn. beletekerhetsz, belenézhetsz kedvedre, aztán meghallgathatod a lényegre koncentrálva, vágatlanul.

minden más csak körítés, ami azért kell, hogy te ehhez a tartalomhoz ingyen hozzáférhess, és néhány valóban nagyon tehetséges ember (megfelelő díjazás mellett) az ország műértő része előtt bemutatkozhasson, valamint hogy legyen ilyen műsor majd jövőre és azután is... ha ennek a kertévés formátum az ára, az engem speciel nem zavar.

a versenyzők próbálják meg a felhajtást a helyiértékén kezelni, az adódó lehetőségeket kihasználni, és akkor nagy baj nem érheti őket. a szakma meg ne fanyalogjon, mert mindennek ára van, és az csak külön jó, ha ezt az árat másnak kell megfizetni. ;)
dark future 2014.12.02 04:33:12
@Morgo1229:
"olyan erzesem volt, hogy Ivett melle nyult"

őszintén szólva nem a mellét figyeltem ;)
és akkor már nagyon rossz nem lehetett :)
dark future 2014.12.02 04:58:04
@tnsnames.ora:

még annyi jutott eszembe, hogy a legtöbb jó előadóművész exhibicionista (és ez így van jól, mert ha nem az, akkor menjen inkább színházi súgónak :)). szerintem azért jelentkeztek ennyien (és ilyen minőségben) a műsorba, mert az első pillanattól kezdve érezték körülötte a felhajtást, a potenciális nézettséget (a saját közönségükhöz egyébként is eljutnának). egy "fapados" (puritán, kissé színtelen, kissé vontatott, ám szakmailag korrekt) műsort pedig épp ezért sem volt érdemes -- sőt nem is lett volna szabad -- ebből összehozni, mert épp ez az ígéret veszett volna el.

(továbbra sem védeni szeretném, csak lehetséges magyarázatokat adni)
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
Viszont Lukács László és Demcsák Zsuzsa meg összejött. Állítólag. (Egyik innen van, másik meg innen.) Péntek reggeli frissítés: A Blikk szerint csak kicsit kavart Lukács és Demcsák, de ennyi. Koreger meg állítólag egy seggfej, azért válik Lavigne. Péntek délelőtti…..
dark future 2014.09.19 04:11:57
A Zugügyvéd kezdetektől fogyva nagy rajingója a jogi adatbázisoknak, az egyik felhasználói kézikönyvét is ő írta egykor. Mivel ezeknek a termékeknek jelentősen megnőtt az áruk, felmerült az igény az ügyvédek részéről ingyenes jogi adatbázis használatára. De mit tudnak ezek…..
dark future 2014.06.24 14:49:29
@efi: net.jogtar.hu/
ez ingyenes, de csak a jelen állapotot mutatja
Kerékagy Bagaméri kávézni megy 2014.05.12 10:27:28
A Keménykalap és krumpliorr fagylaltos bringája és a rendszerváltás előtti balatoni főttkukoricás biciklik után szintet lépett a guruló vendéglátás Magyarországon: egy triciklire épített komplett kávézót Irimiás Balázs. A Pedalocafenak elnevezett projekt az Eleven design…..
dark future 2014.05.12 10:56:32
Horvátországban hat éve szabályozza jogszabály a különféle erdei gyümölcsök, gyógynövények, a népszerű vadspárga, gomba, csiga szedését, gyűjtését. Váltható napijegy, hétvégi jegy, heti-, és havijegy, de van, amit még ezen felül le is kell mérni, gyűjtött spárga…..
Rövid összefoglalónk első részében néhány olyan tehetséges, fiatal feltalálót, kutatót mutatunk be, akik fejlesztéseikkel, találmányaikkal, újításaikkal megpróbálják jobbá tenni a világot, legyen szó akár egy hétköznapi technikai eszközről, vagy valami olyasmiről, ami valamikor majd emberéleteket…..
7. Na ez a ház tényleg menő helyen van És még saját kertje is van. Mondjuk ezt belefotózott srácot nem értem. (Kösz Laci!) 6. Olvasás hete van az első kerületben? Vagy miért próbálja minden hirdető olvasó emberrel elhitetni, hogy kuckós a lakás. Az átadómegoldás…..
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
dark future 2014.01.05 03:40:34
@bxf:

Itt a nagy kérdés nem az, hogy pl. miért 11 ezer dollár az önrész, hanem hogy miként jöhetett ki ekkora végösszeg?

Azt nem tudom, hogy egy vakbélműtét valójában mennyibe kerülhet egy ottani kórháznak, de a 4800 dolláros ill. a 7500 dolláros kiszámlázott szobaárak némileg túlzó jellege egy laikus számára is nyilvánvaló, és erősen hasonlatos a feketelistás budapesti szórakozóhelyek árképzéséhez (tudod, ahol nyolcezer Ft egy korsó sör), azzal a nagy különbséggel, hogy vakbéllel ajánlatos mielőbb befeküdni valahová (amibe az alternatív árajánlatok bekérése nem feltétlenül fér bele), lehúzós bárba meg nem kötelező bemenni. Mindent meg lehet magyarázni, de én tutira rájuk borítottam volna az asztalt (ennyiben más az amerikai és a magyar mentalitás; ezért (sem) élek ott :)).
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
Múlt pénteki cikkünk szép kis vihart kavart, végül az egyik kedves vendég egy hosszabb írásműben fejtette ki a véleményét. Vele ellentétben én természetesen megadom a linkjét annak, amire reagálok, hogy akinek van kedve, az el tudja olvasni az eredetit is, nem csak az…..
Mai tanulságos cikkünket a Mobility Digest szolgáltatja, és egy olyan jelenséggel szembesít, ami a korábbi években csak Windows Phone esetében jelentkezett, és érdekes módon annak esetében már – lassan, nagyon lassan – javul a helyzet. Amióta tavaly megérkezett a…..
„2.1. Dohánybolt nem működhet másik dohánybolt bármely bejáratától számított 200 méteres távolságon belül. 2.2. A 2.1. pontban foglalt rendelkezés akkor minősül megtartottnak, ha a dohányboltok (egymáshoz legközelebb eső) bejáratainak középvonalától számított…..
Nem mondom, a víztorony is nagyon menő dolog, de lássuk be, hogy a malom még inkább az. Legalább annyira izgalmas és romantikus, viszont sokkal inkább házalakja van, vagyis élhetőbb. (Jó, persze nem egy hajómalomra gondolok.) Az ingatlansaláta mai különkiadásában öt+két malmot…..
Vagy a Nokia, vagy kedvenc redmondi társaságunk kreatívjainak az utóbbi időkben kicsit elmentek otthonról, és ez nekünk kifejezetten jó. Legalábbis enélkül nem kaptuk volna arcunkba például a Bazi nagy lagzihiriget, vagy valamivel kevésbé méltó utódját (Megint egy Lumia 1020…..
dark future 2013.11.18 16:40:36