Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kökényesi Gábor

202 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bánkitó siserehadosztálya V 2013.07.20 22:15:00
..
..
Bánkitó siserehadosztálya Súgó 2013.07.20 21:15:00
Ne lépj a listára! ..
A játék nem luxus ..
Ebéd a stégen... ..
Fórum az antiszemitizmusról... ..
Vigyáznak ránk. ..
A Bánkitó Fesztivál Közösségi Szerkesztőségének riportja A Bánkitórádió szocioműhelye kis történeteket gyűjt a bánki lakosokról. Azokról. akik egész életüket ebben a faluban töltötték el, azokról, akik egyszercsak idejöttek és itt maradtak. Beszélgetünk velük…..
A polgi. Nem szólíttatja magát sem méltóságos úrnak, sem más tiszteletet parancsoló módon. Olyan, akit megállítanak a emberek az utcán és a tóparton. Messziről ráköszönnek, ha meglátják és mosolyogva ráznak kezet vele. Mindenkihez van egy jó szava és egy érdeklődő…..
Szerintem... Láss át a szitán! 2012.12.16 18:29:04
A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében.- Eleanor Roosevelt - Öntudatára ébredt a diákság. A gyermekeim felháborodva jöttek haza. Ha ez így lesz, akkor kivándorolnak ebből az országból, ami a hülyéké. Miért nem engedik tanulni őket? Miért akarják…..
Szerintem... A táncszakma kurvája 2012.09.26 21:30:00
"Orbán Viktor miniszterelnök urat tisztelem, ...  Mondjuk ki! Szeretem.  Ennyi. Szubjektum." - Markó Iván -     "A kormány az ország pénzügyi lehetőségeihez mérten, sőt azon felül is mindent megtesz a "méltó és méltányos" elbírálás érdekében,  mint a művészet minden…..
Szerintem... 2012.09.16 02:03:44
..
Szerintem... Meztelen király 2012.08.26 14:00:00
A szellem számára nincs félszabadság.Vagy rabszolgának, vagy királynak kell lennie. - Étienne Rey - A szünidő utolsó előtti hétvégéje igen mozgalmasra sikeredett. Volt hőség és hidegfront. Fasiszta erődemonstráció és antifasiszta ellentüntetés. Falulezárás és…..
Szerintem... Vajk az áruló 2012.08.19 12:00:00
Éljen augusztus 20! Avagy belegondoltam, kit is ünneplünk a nyár végén? Attila alaposan ráijesztett Európára, mikor Róma kapuit ostromolta. A berezelt I. Leo pápa inkább kiürítette a kincstárát, csak ne kelljen szembenéznie a Magyarok nyilaival. A végigrabolt országoknak…..
Kökény írása Megnéztem a Demokratikus Koalíció azon dokumentumát, ami a legjobban tükrözi egy párt és annak vezetői világképét és a tagsághoz való viszonyát. Tanulságos volt. Mikor megalakult a Gyurcsány nevével fémjelzett DK, minden hullámhosszon azt harsogták, hogy ez…..
DK alapszabály kivesézve. Demokrácia kiherélve.   Hogy biztosítsák vagyonukat, a gazdagok kitalálták a törvényeket, a bírákat, a guillotine-t, mindmegannyi gyertya, amelyek lángjánál a tudatlanok megégetik az ujjukat. - Honoré de Balzac - Megnéztem a Demokratikus Koalíció…..
Szerintem... Lélekképek 2011.11.07 07:30:00
és csoda történik... A Csík zenekar háza táján ismét olyasmi született, ami nem skatulyázható be sehová sem. Kicsit ez és nagyon amaz. Hamar vége lehetne ennek a szösszenetnek, ha annyit írnék csak, hogy nagyon jó lett, de ennél több lett ez a lemez. Hagyományőrző barátaim…..
Szerintem... Fidesz-vándor 2011.11.02 18:00:00
"A képmutatás: a bűn tisztelgése az erény előtt." - Francois de La Rochefoucauld - Folyik a vita a Házban. Apró-cseprő ügyekről beszélgetnek. Csupán az életünk a téma. A miénk. Kisembereké. Ez olyasmi, ami a képviselőinket a legkevésbé sem foglalkoztatja. Nekik már…..
Szerintem... Szómágia 2011.10.26 08:00:00
  „Hogysem tíz barátot szerezzek képmutatással, inkább szerzek őszinteségemmel száz ellenséget.” - Petőfi Sándor - Nem értem! Tudom, hogy bennem van a hiba, de nem értem. Most akkor nem léptek ki és ki sem zárták őket, de nem tagok és egy másik frakciót…..
Szerintem... Csalánverők 2011.10.24 17:00:00
 „Minden olyan szerzemény, amely nem felel meg a ráfordított munkának, becstelen.” -Lev Tolsztoj -  Nem vált ketté az MSZP!  Kiléptek és megalakultak. De a szocialista párt nem szakadt ketté!  Igaz, hogy annak a pártnak a listáján jutottak be a…..
Szerintem... Újjászületésnap 2011.10.22 21:00:00
    „A világ legegészségesebb dolga a születésnap. Minél több van belőle egy embernek, annál tovább él”  - Henry Youngman - Nem megy tovább! Ismerjük be! Hiába egy a cél, ha képtelenek vagyunk egyszerre lépni. Mondjuk nehéz is az ilyesmi, ha…..
Szerintem... Menjenek! 2011.10.14 17:00:00
  „Szakíts vele szépen, engedélyezz neki illúziókat, ne vitatkozz közös tulajdonú tárgyak sorsán, hagyd, hogy ő örökölje a baráti kört is. Ami nem jár neki, az előbb-utóbb úgyis visszakerül hozzád” - Moldova György - A DKP születésnapján jelentik be…..
Szerintem... Ők a jövő 2011.10.11 19:00:00
"Én azt hiszem, gyereket csak úgy lehet nevelni, ha az ember megtiszteli azzal, hogy komolyan veszi." - Szabó Magda - Vajon a csalódott ifjak merre indulnak? A gyermekeim generációján látom, hogy keresik a helyüket a politikai palettán a jogaikért szólni és tenni kívánó lelkes…..
„Nem hiszem, hogy túl sokan szeretnénk a valóságot látni, akár színházban, akár moziban. Csak valóságosnak kell látszani, mert a valóságot egyikünk sem tudja túl sokáig elviselni. „ - Alfred Hitchcock - Orbán hülye, de nem ennyire!  Mi lehet az oka, hogy pont azt…..