Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snt

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chernobyl minisorozat után, mely drámaként és történelmi filmként is hatalmas sikert aratott szerte a világon (elsősorban az HBO nézői körében), felmerül az emberben a kérdés: a katasztrófa filmek közt milyen riválisai lehetnének? Melyek az utóbbi 25 év legjobb katasztrófafilmjei? Szigorúan…..
Eredetileg úgy terveztem, hogy az audio-bullshit (angol: bivalyszar, értsd: duma, hasba akasztó szöveg, hülyítés) gyűjteményemet majd ugyanolyan tematikusan fogom folytatni, ahogy azt az előző részben sikerült elkövetnem. Sajnos bárhogy igyekszem, nehéz volna ezen az irányelven menni tovább. Akkor…..
Megkóstoltam a - már Budapesten is elérhető - világ legjobb olasz kávéját, Gianni Frasi legendás Gamaicaját...
Magyarországon jelenleg 5 féle színű szelektív kukával találkozhatunk. Azt a helyet, ahova a gyűjtőket elhelyezik ún. szelektív hulladékgyűjtő szigetnek hívjuk. Színűk szerint: sárga, zöld, fehér, szürke és kék. A város számos pontján találkozunk velük, de ismerjük azt is, milyen fajta hulladékot…..
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
snt 2017.08.09 16:48:19
Levert a víz, mikor szóltak a bölcsiből, hogy szeptember 4-én kezdhetünk. Úristen, máris? Tudom, bele fogok halni egy kicsit, ugyanakkor már izgatottan várom. Idén januárban eldöntöttük a párommal, hogy Dávidot bölcsibe adjuk. Meg is találtuk a tökéleteset. Bilimbó Háza Óbuda. :) Az okok: keveset…..
snt 2017.08.09 07:46:26
@Behajtó70: ...És az ilyen IQ huszárok miatt fogy az európai ember.

Sajnos az intelligens embereknek vannak saját elképzeléseik az életről, nem csak az, mit az ősi fajfenetartó ösztönök által hajtott népszokás diktál. Vannak hobbiaink, céljaink, ambícióink. A gyerekvállalás bele kell férjen, hiszen különben értelmetlen az egész, de nagy önfeláldozással jár, ha eleve na élete valakinek. Sokaknak nincs. Nekik csak a gyerek a kiteljesedés. Nekik nem önfeláldozás, hanem önmegvalósítás.

Nincs velük bajom, csak nem viszik előre a társadalmat, csak a létszámot duzzasztják, kihasználjak, hogy mások megteremtik a jólét alapjait, hogy nekik ne 10 gyerekből maradjon életben 2, mint az őseinknek.

Az a lehetőség, hogy a gyerekvállalás a lehető legkisebb teher legyen egy modern anyának, szükséges. A társadalom vívmányai (eldobható pelenka, háztartási gépek, bölcsőde...) teszik egyáltalán opcióvá az anyaságot számukra. Lesznek olyan jó anyák, mint a fenti "ősanyák"? Persze. Jobbak is, mert meggondolják, hogy kell a gyereknek felnőnie, szocializálódnia.
Az Allure Residence Budapest igazi prémium minőségű otthonokat ígér, a Duna-parton, pontosabban a Nemzeti Színház és a MÜPA mellett épülő teraszos lakásaival. Az erkélyes lakásokat szándékosan a tavalyi áron kínálják, ráadásul ha valaki a forintalapú lakáshitel mellett dönt, akkor most nagyon jól…..
A Milka a Kraft Foods legnépszerűbb tejcsokoládé-márkája. 1825. november 17-én alapította meg Philippe Suchard svájci cukrász Neuenburgban. Egy új, kézzel készített desszertnek hirdette, amelynek a receptjét nem adta oda senkinek. A márka szimbóluma a mindannyiunk által jól ismert  tehén, amely…..
Gábor leveléből nem derül ki, hogy mit küldött levélben Kínába, csak az, hogy ezt a küldeményt féléve várja a címzett, miközben a Magyar Posta három hónapos nyomozás alatt arra jutott, hogy szeptember elején kézbesítették. Rejtélykupac, kérdéshalom.  Kedves…..
Azt, hogy a lakásról készült fényképek mennyire fontosak, talán már mondani sem kell senkinek. Egy szinte tökéletes lakástól/háztól is gond nélkül el tudjuk riasztani az érdemi érdeklődőket, ha rossz minőségű, homályos, semmit sem mutató képekkel hirdetjük meg az eladó…..
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
Akkora mázlid, mint amekkora a videón látható bringásnak van, csak egyszer lehet az életben, de leginkább egyszer sem… Azt már régen tudtuk, hogy az oroszok mindenre képesek, de hogy egy halálos közúti balesetet is képesek karcolás nélkül megúszni, az túlzás! Szerencséről…..
Teri néni szépen előszedte az ABC sorrendbe rendezett csekkeket: áram, fűtés, közüzem, tányéros TV és Lacika internetje. Etelka az ügyintéző unott mozdulatokkal nyomta rá őket a lézeres scanerre  és várta, hogy megtörténjen Teri néni szokásos performance, amint közli…..
Írtunk már arról, milyen az, amikor neves gyártók sikeres készülékeit koppintják a Nagy "tűz" Fal másik oldalán, de eddig ezeknek a beszerzése kicsit körülményesebb volt. Vagy a neten rendelhettük meg, és pár hét alatt ért ide szerencsés esetben a postás, vagy szép szürke…..
Sikerült megszereznünk a dr. Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori disszertációjával kapcsolatos plágiumvádat kivizsgáló bizottság zárójelentését még annak hivatalos nyilvánosságra hozatala előtt.  Lyelentés a gumipali bepalizás ügyében Mindenekelőtt engedjék meg…..
snt 2012.03.24 20:25:01
Aki először jár IKEA-áruházban, biztosan nem talál ki rögtön a legrövidebb úton - egy angol kutatás szerint ez nem véletlenül van így. Ian Penn, a University College London professzorának számításai szerint az IKEA-vásárlások 60 százaléka a pillanat műve, vagyis…..
A világ legnagyobb védjegytrollja, Tim Langdell, aki második lett a suttyólistánkon, végre jól pofára esett. Langdell ugyebár abból él, hogy valaha bejegyeztetett egy Edge Games nevű céget (ami csinált pár nem túl emlékezetes játékot), és azóta védjegybitorlásért perel…..