Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forzajuve16

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendkívül mérsékelt teljesítménnyel elért bergamói döntetlent követően a Juventus szombat kora este torinói városi rangadót játszik a Torino FC ellen. "A csapat jól teljesít a Derby della Mole előtt, de Federico Chiesa és Dušan Vlahović nem lesznek bevethetőek. Mindenki más játékra kész ezen a…..
Forzajuve16 2023.10.07 14:13:58
@Gaben Smith: ja meg azt is hogy ez egy városi derbi..ilyen meccsek mindig nehezek...
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
Forzajuve16 2023.10.01 21:30:51
@BigChris: ☝️???
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
A Juventus hét közben nem szerzett előnyt a visszavágóra az Inter elleni hazai mérkőzésen az Olasz Kupa elődöntőjében, s szombat este már a bajnokságban kell helyt állnia. A zebramezeseknek számára aligha lesz egyszerű feladat a három pont begyűjtése, hiszen a bajnoki tabella második helyén álló…..
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
Parázs mérkőzésen mentett pontot a Juventus a Bologna ellen, a mérkőzés után pedig Massimiliano Allegri is értékelt. „Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a legjobb négy között végezzünk apró lépéseket kell tegyünk, mindig egyszerre csak egyet. Szerencsére sikerült egy pontot szereznünk egy…..
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
A Juventus számára igencsak döcögősre sikerült a bajnoki rajt, a csapat előbb egy lényegében megnyert meccset és két pontot engedett ki a kezéből az Udinese otthonában, majd nehezen értelmezhető és elfogadható vereséget szenvedett a Torinóba látogató Empoli ellen. A zebramezeseknek most egy…..
Forzajuve16 2021.09.11 21:28:46
@James Zabiela: igy igaz.....ez a juve mar elment 4 eve ...sajnos rossz irányba a lejtőn lefelé..
A Juventus sportigazgatója, Federico Cherubini a Tuttosport munkatársának adott hosszabb nyilatkozatot, melyben számos téma terítékre került. Természetesen szó esett az átigazolási időszak utolsó napjaiban a Manchester United csapatához visszatérő Cristiano Ronaldóról. A portugál klasszisért előbb a…..
Forzajuve16 2021.09.11 12:11:42
A Serie A izgalmas, ám a Juve számára korántsem a kötelező győzelmet hozó első fordulója után a következő ellenfél az Empoli lesz az Öreg Hölgy számára, méghozzá Torinóban.  Massimiliano Allegri csapatából természetesen hiányozni fog a minap távozó Cristiano Ronaldo, azonban ezen kívül nagyjából…..
A nyáron a Juventushoz igazoló Kaio Jorge ugyan még pályára sem lépett új csapatában, úgy tűnik, hogy erre még bizonyosan várnia kell, hiszen a brazil támadó izomsérülést szenvedett a mai edzésen, s az olasz sajtó szerint egy hónapig lábadozhat majd. Az ifjú támadó már ott volt a kispadon az…..
A két klub ma hivatalosan bejelentette, hogy a Juventus török válogatott védője, Merih Demiral kölcsönben az Atalanta együttesénél folytatja pályafutását, s a bergamói klub opciós vételi jogot is szerzett a játékosra. A hírek szerint az Atalanta mintegy 2.5 millió eurót fizet a Juventusnak a…..
Forzajuve16 2021.08.07 08:34:20
@m.martin91: Igy van ...sajnos ami a juvenal tortenik az hihetetlen...tenyleg ennyire bal..szok..romero is itt a pelda...kean...coman...stb...Mas meg jól jár veluk..nem baj...Majd hirtelen Demiral is jol fog szerepelni az Atalantába..Aztan nézhetünk:DD..Jo lesz nekunk Rugani is..Azon csodálkozom hogy meg Chiesa itt van ...
A Juventus szélsője, Federico Bernardeschi örömkönnyekkel küzdve beszélt a válogatott EB-sikere után, s köszönetet mondott mindenkinek, aki hitt benne. Az egykori Fiorentina játékos számos kritikát kapott az elmúlt években, s tavaly az Andrea Pirlo által vezetett Juventusnál sem találta meg a…..
Forzajuve16 2021.07.12 09:12:10
A Calciomercato értesülései szerint a Liverpool edzője, Jürgen Klopp szívesen fiatalítana csapatán, ezért felmerült Federico Chiesa esetleges leigazolása, ám az olasz pletykalap 90 milliós árat említ a fiatal támadó kapcsán, ami feltehetően sokakat elriaszthat. A Fiorentina egykori játékosa…..
A Juventus 4:1-es győzelemmel hozta a kötelezőt, s a Napoli 1:1-es döntetlenje mellett ez azt jelentette, hogy a zebramezesek a tabella negyedik helyén végeztek, s ezzel biztosították helyüket a Bajnokok Ligája következő kiírásában.  A gólkirályi címet 29 találattal hosszú idő után ismét egy…..
Forzajuve16 2021.05.24 18:16:58
@Il Principino: ez igy van...ronaldo nelkul is a fel csapat hiányos ...semmi motivációt küzdést akarást nem lattam a félcsapatban a szezon soran ....ronaldo kell ide ....a mentalitása ...csak fel kellene nőni nehany játékosnak hozzá..bizonyítani...aztan a penzt kerni ..sajnáltam azt a tényt tegnap is hogy mar egy 4 ik helynek igy őrült a csapat mintha nyertek volna bajnokságot...sajnálatos hogy itt tart a juve..elvileg bl győzelemért hajtottunk 1 -2 eve...most meg azert hogy bejussunk a blbe....ja es nem rajtunk mult ez sem...ha nincs a verona akkor csak EL lenne...
A Szuperliga létrehozását bejelentő 12 klub kilépett az Európai Klubszövetségből (ECA), s így természetesen a Juventus elnöke, Andrea Agnelli is lemondott a szervezetben mindeddig betöltött elnöki pozíciójáról. A most megalakuló új szervezet elnöke a Real Madridot irányító Florentino Pérez lesz, míg…..
Forzajuve16 2021.04.19 16:03:21
@molnart3: :DD
A Juventus 1:0-ás vereséget szenvedett az Atalanta otthonában, s ezzel a tabella negyedik helyére csúszott vissza, a zebramezesek mestere, Andrea Pirlo mégis elégedett volt csapata teljesítményével. "Jó mérkőzés volt egy erős csapat ellen. Olyan mérkőzést játszottunk, amilyet kellett, azonban…..
Forzajuve16 2021.04.18 19:05:54
@Tony.: :D ezzel a kerettel akár a fradit verhetjuk :DDD
A Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért küzdő Juventus az egyik közvetlen vetélytársához, a mindössze egy pont lemaradással a torinóiakat üldöző Atalantához látogat vasárnap délután. A zebramezesek a tabella harmadik helyén, míg a bergamóiak a negyedik pozíciójában állva várják az…..
A Diario AS spanyol napilap szerint nem az a kérdés, hogy Zinédine Zidane elhagyja-e a Real Madridot, hogy visszatérjen a Juventushoz, hanem csupán az, hogy erre mikor kerül sor. A francia szakember a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Liverpool fölött aratott 3:1-es győzelmet követően nyilatkozott…..
Forzajuve16 2021.04.09 01:12:55
@venember83: egy fecske nem csinál nyarat..hiába cr egy maga nem kepes bl döntőig vezetni a csapatot akármilyen klasszis...kellene majdnem minden posztra egy ember aki hasonlóan küzd a csapatért..mint ahogy cr is teszi...kellenek a pofonok az ujra kezdéshez ...hátha felébrednek a srácok..es jovore megmutatják...
Moise Kean jövője továbbra is kérdéses, mivel az egyéves kölcsönszerződés pár hónap múlva lejár. Az olasz csatár jelen állás szerint a szezon végén vissza fog térni az Everton keretébe, azonban szinte bizonyos, hogy nem fog a Mersey-parti csapatnál futballozni a következő szezonban. A PSG a…..
A Juventus keretéből száműzött, jövő nyárig érvényes szerződését mégis kitölteni szándékozó Sami Khedira elárulta, mindig is a Premier League jelentette számára az álmot.  "Gyerekkorom óta mindig arról álmodoztam, hogy a Premier League-ben játszhatok. Igazán nagyon boldog és elégedett vagyok a…..
Maurizio Sarri a Napoli elleni elbukott Olasz Kupa-döntőt követően nem taktikai, hanem egyéni problémákról beszélt, miután csapata sorozatban második meccsen volt képtelen kapuba találni. „Csalódott a klub, a srácok és a szurkolók, de jelenleg nemigen tehetünk többet, mivel nem vagyunk elég…..
A Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd az Atalanta elleni meccs előtt arról beszélt, hogy még nem született döntés Massimiliano Allegri utódjának a tekintetében, de határozott elképzelésekkel rendelkezik a vezetőség. „Nem voltam jelen Max sajtótájékoztatóján, mivel egyéb, munkával kapcsolatos…..
Ez nagyon nehéz kérdés minden Juventino számára. Senki sem tudna igazán pontos választ adni, amivel mindenki egyetért, mivel ez egy elég kényes kérdés és rengeteg szempontból is megközelíthető. Időnk pedig nem volt sok a pontos válaszra, mivel csak 2 évet töltött nálunk. Erre…..