Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stipistopi

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
Stipistopi 2016.05.25 19:31:11
Stipistopi 2016.05.25 19:32:29
@Biriksz_Krokiksz!: ez borítékolható :) ÉS megint konfliktusforrás...
  1. A böllér Hajnal van, Attila tollászkodik a fürdőben, amit persze fentről a kamerák kedvéért faszán bevilágítanak, nm is értem, miért bohóckodnak azzal a viharlámpával ilyenkor, biztos saját megnyugtatásukra, vagy mittudomén. A szokásos ügymenetre készülhetünk ezen a napon is, Attila hajnalban…..
Stipistopi 2016.05.18 14:22:26
@Gia: ezt eddig is tudtuk! :) Ő szórakoztatja a stábot; gulyást meg mindent csinál nekik..
A valamiért sárgára sminkelt Anikó nyitja a műsort, aszongya, hogy a Gyökérválogatotton belül szerelmesedik a helyzet, pontosabban Dani, a cs.k. és Laura, a békaszájú modellnő között lenne valami, de Dani, a nyikhaj nm tudja,hogy érdemes-e hegyezni a cerkát, feleslegesen meg egyet sem ránt a…..
Tegnap indult, de a második napon már teljes gőzzel üzemel a farm! Bár néhány jobbágy még nem bírja beemelni, hogy milyen rendezvényen van, de a többség azért felfogta, hogy három hónapra vége a tévé előtt tespedésnek...
Már látom a fényt az alagút végén, igaz, ahogy közeledek felé, Gólem áll benne térdig érő fosszínű halászgatyában és mélyen kivágott, molyrágta pólóban, a kezében egy Éden Hotel feliratos kártyával, és azt mondja, hogy a lakók a 34 555. napon vannak túl, Botox és…..
Stipistopi 2015.05.29 07:48:17
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
Stipistopi 2015.05.28 10:02:19
Stipistopi 2015.05.28 10:09:05
@Bujumburi: Snezi milyen furcsa lett, az arca mintha gonoszabb lenne, mint mielőtt kiesett, vagy én nem is tudom.

Igen, nekem is olybá tűnik.
Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban.…..
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és…..
Stipistopi 2015.05.21 15:51:47
@hátezmilegyen: :DDDDDDD
Stipistopi 2015.05.21 15:54:41
@Kosztarika: nem szerencsi? :)
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel. Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér…..
Stipistopi 2015.05.14 13:28:29
@A Manci: dömper az övé lesz :DDDD

de NEM lesz az övé ,-)
Stipistopi 2015.05.14 13:29:21
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..
Ez most nem olyan lesz, mint szokott lenni, mert csak. A képminőségért elnézést, elbasztam. ..
Stipistopi 2015.05.12 08:30:27
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a…..
Stipistopi 2014.01.22 14:29:21
@Haynau: az lehet :DDD
Stipistopi 2014.01.22 14:50:11
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: De tény, h innentől mást jelent majd a helikopterezés

Ha valaki eddig is ismerte a szó "eme" jelentését, annak nem mondott újat. :)
Stipistopi 2014.01.22 15:36:06
@malevil2050:

Azt hittem, tuják :D

Aurélió szerint vannak tuják a villában :)
Nincs olyan hét mikor nem tudunk beszámolni egy-egy cuki állat születéséről a hazai állatkertekben. Íme az egyik legújabb apróság, ormányosmedve kölykök születtek a Fővárosi Állatkertben. A kölykök most körülbelül 3 hetesek, egyiküket anyjuk neveli, másikukat pedig a…..
Hosszú menet volt, de elértünk az utolsó előtt adáshoz, amiben csak hárman, Luca, a flegma tirpák, Fruzsi, a naiva és Alexa, a régi motoros versengenek azért, hogy szexisek, meg merészek, meg érdekesek meg mittudomén még milyenek legyenek, olyan címlaplányosak, ahogy azt a T69-es…..
Will a tanteremnek tökéletesen alkalmatlan és iszonyú lehangoló betonkockában, Quanticóban tart előadást a Mészárosról, hármasával gyilkolászik, legutóbb kilenc nap alatt teljesítette a penzumot. És megmutatja az áldozatot képeit, guszta. Másfél év szünet, aztán megint…..
Ami korábban történt, az itt elolvasható, a mostani részről elöljáróban csak annyit, hogy ez a jelentőségteljes pillantások epizódja volt, Tyrion, Tywin, Cersei, Shae, Sansa, Arya, Stannis és Dany is nézett olyanokat, hogy csak lestünk, a Ser Davost alakító Liam Cunningham pedig…..
hogyvolt Észbontók 1x04 2013.05.02 19:40:45
Tessék készülődni, mert a múltkoriak és a heti beharangozó alapján most aztán istenesen belendül a szarparittya. A mostani részhez utólag lesznek csatolva a képek, de talán az élvezeti értékéből mit sem fog veszíteni a dolog. Amennyibe lenne igény képi illusztrációra, akkor…..
A Viasat ismét valami libát keres, ha jól értjük, ezúttal a hot! magazin céges partijaira hostessnek vagy a Ringier érdekeltségbe tartozó pinamagazinok címlapjára félaktnak, mindegy is, a lényeg, hogy a műsorban idióta bulákon lehet röhögni, kell ennél több? A gyanúsan ismerős…..
A Viasat a jóseggű focistalányok, az újra levetített Éden Hotelek és a címlaplány-karrierről álmodozó munkásnők után továbbra is a Nobel-díj nélküli, lufimellű csajok mutogatásával próbál nézőket átcsábítani a két legnagyobb kereskedelmi adóról. Ennek jegyében…..
Van az a pont, amikor már mi sem bírjuk azt leírni egy címben, hogy csöcs. Ez most jött el, a Viasat tavaszi offenzívájának hetében, amikor a Címlaplányt és az Észbontókat is másodlagos nemi jellegek bűvöletében szabadítják rá a jónépre, és amikor a magyar…..
Zseniális, milyen marhaságokat képes kiizzadni magából a kertévék pr-gépezet, Szilveszter gazdáról, a Szombat esti láz egyik táncos celebjéről például az derült ki, hogy a Dallasból tanult állatot tenyészteni, amiről a legőszintébben reméljük, hogy ordas nagy kamu, egy…..