Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CR7juve

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
Arthur Melo megérkezett az éjszaka Torinóba a ma reggeli orvosi vizsgálat előtt, míg Miralem Pjanić várhatóan Barcelonában fog átesni az orvosi vizsgálatokon ugyancsak vasárnap. A brazil középpályás szombat este magánrepülővel megérkezett a torinói Caselle repülőtérre. A spanyol Sport értesülései…..
A Juventus kerete már december 31-én edzésbe állt, miután kis pihenőt kaptak a játékosok az őszi forduló után, és nyilvánvalóan a vezetőség sem tétlenkedett az elmúlt napokban, ennek a legékesebb bizonyítéka, hogy Dejan Kuluševski a mai napon véglegesítheti a Juventushoz való csatlakozását. A svéd…..
CR7juve 2020.01.02 18:47:43
@senky: gyteértek, zseintem is noan gygene a raelos frmájához kepts, hmookra nme lhet epinite.
A Juventus vérszegény teljesítménnyel, gól nélküli döntetlennel folytatta a bajnokságot, így távolról sem sikerült tökéletesre az új mester, Maurizio Sarri bemutatkozása a csapat kispadján. "Nem nyújtottunk jó teljesítményt, s nagyon nehéz mérkőzés volt, mert a Fiorentina jól játszott, míg mi…..
A legfrissebb hírek szerint a Manchester United és a Paris Saint-Germain egyaránt komolyan érdeklődik a Juventus francia világbajnoka, Blaise Matuidi iránt, míg az Arsenal a torinóiak német VB-győztesére, Sami Khedirára vetheti ki hálóját. Jelenleg mindkét játékos létszámfelettinek tűnik a…..
Nem sokkal több mint 10 év telt azóta, hogy a Juventus ismét feljutott az első osztályba, miután előtte megkérdőjelezhető körülmények között a Serie B-be száműzték.  Akkor talán a csapat legvérmesebb szurkolói sem sejtették, hogy nem sokkal később milyen sikersorozat veszi kezdetét. A sorozatban…..
Ma újabb játékossal bővült a Juventus kerete, mert azt követően, hogy tegnap este Luca Pellegrini személyében egy fiatal tehetség érkezett, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy a Paris Saint-Germain középpályása, Adrien Rabiot is a zebracsíkos mezben folytatja pályafutását. A közlemény ugyan…..
Massimiliano Allegri a Juventus meccsét követően megérdemelt győzelemről beszélt, s egyúttal tanáccsal is szolgált Moise Kean számára. A rossonero vendégcsapat szerezte meg a vezetést lengyel gólgyárosa révén, azonban a Juventusnak sikerült otthon tartania a három pontot Paulo Dybala és Moise Kean…..
Massimiliano Allegri reméli, hogy a Genoa elleni vereség felébreszti a Juventust, de kár túldramatizálni az eseményeket. „Egy másfajta Juventusra számítottam. Nem nyújtottunk jó teljesítményt, voltak hibáink, aztán jött ez a gól a semmiből.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia és a…..
A Juventus legnagyobb nyári igazolása az Atlético Madrid elleni torinói meccsen bizonyította kvalitásait, hiszen mesterhármasával a Juventus jutott tovább a madridi 2-0 ellenére. Cristiano Ronaldo két fejes és egy tizenegyes révén fordította meg az eredményt a Torinóban rendkívül…..
CR7juve 2019.03.13 12:45:34
@Zsolt16: Köszi. Remélhetőleg ez a győztes mentalitás átragad a többiekre egész szezonra. A bajnokság engem hidegen hagy már teljesen, simán elfogadnám, ha innen elvesztenénk a sorban ezeregyszáznegyvenkettedik scudetto-t (persze ez lehetetlen) cserébe a BL győzelemért, amire 23 éve vágyunk.
Federico Bernardeschi az Atlético Madrid elleni, továbbjutást érő háromgólos győzelem után arról beszélt, hogy a csapatnak arra volt szüksége, hogy higgyen magában. Cristiano Ronaldo mesterhármast szerzett Torinóban a sorsdöntő meccsen, azonban Federico Bernardeschi érdemeit sem…..
CR7juve 2019.03.13 12:40:48
@Rocky80: Én is úgy látom, hogy egymás alternatívái Allegrinél. De a tegnap esti teljesítménye láttán úgy gondolom, hogy Berna > Dybala. Tudom, csak egy meccs volt, de egyetlen egy olyan meccsre sem emlékszem Dybalától, ahol ennyire hajtott volna (még a Barca elleni 3:0 esetén sem). Berna mindenhol ott volt, gólpasszt adott, büntetőt harcolt ki - a 85.percben úgy sprintelt a 16-os felé, mintha abszolút nem lenne fáradt.
Bár az lenne a legjobb, ha Dybi is összeszedné magát, de ebben a szezonban sajnos csak a szenvedés látszik rajta.
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
CR7juve 2019.03.12 22:55:10
A Juventus a mai napon hivatalosan is bemutatta a sajtónak legújabb igazolását, Cristiano Ronaldót. "Nem volt nehéz döntés a Juventushoz igazolni. Olaszország és a világ egyik legjobb csapatáról van szó." "Kiváló edzőjük van és egy remek elnök irányítja a klubot, a vérükben van a győzelem." -…..
CR7juve 2018.07.16 22:12:19
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain 40 millió eurót ajánlott a Juventus brazil védője, Alex Sandro játékjogáért, azonban az ajánlatot gondolkodás nélkül visszadobta az olasz klub vezetősége. A brazil játékos ismét a nyári átigazolási időszak egyik főszereplője, és…..
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..