Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baator

310 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kilencediket a Nerf-arzenálunk felvonultatásával ünnepeltük. A Nerf-ös haverokkal a játszótéren sok csatát vívtunk, különböző csapatbeosztásokkal, jobbnál jobb tétekkel...
Idén az osztályommal a veszprémi állatkertbe látogattunk el. Közösen mentünk az elsős osztállyal, és sok mókás dolog történt. Az egyik pingvin például az uszonyával rajzolgatott…..
Réka nevű íjammal neveztem - számos ifjú titánnal együtt. Elég szigorú ellenfeleim voltak, de ez csak a végén derült ki, ugyanis csoportokra osztva lőttük meg a célpontokat. Egy jól…..
.... Csongor barátommal mértük össze erőnket. Szoros küzdelem volt, és végül kiérdemeltem az aranypapíros müzliszeletet.... ;) ..
Elkísértük Apát csatába. Rómát vette be. Autóval utaztunk, ami elég hosszú volt, de én igyekeztem minél többet aludni. A szállásunk egy minden jóval ellátott kempingben volt, szuper…..
A történet szerint innen nem messze, Ötvös falu mellett lőtték ki 1991-ben az utolsó farkast, aki a környéken lakott. Szegény, már nagyon magányos lehetett... Dabroncról indultunk gyalog, úgyhogy…..
Papával és Petivel kirándulni mentünk, és mivel nem volt nagy hó, gondoltuk, bevesszük Hegyesd Várát. Jó kis rögtönzött kirándulás volt! ..
Az iskolai farsangra farkasbőrt húztam. Még tavaly készítette Anya a jelmezt, de akkor sajnos megbetegedtem, ki kellett hagynom a farsangi bulit, de idén bepótoltam. Büszkén mutattam be a jelmezemet, táncoltam a színpadon,…..
Bátor naplója 8. szülinapi bulim 2015.01.10 20:00:00
Sok-sok barátom eljött a szülinapi bulimra, olyan sokan voltunk, hogy otthon el sem fértünk volna. Ezért Tibi bácsitól kölcsönkértük a bisztrót, és megtöltöttük vidám gyermekzsivajjal....…..
Bátor naplója 2014 Karácsonyán: 2014.12.24 23:48:00
..
Atti bácsi dódzsóavatójának másnapján a Major, a Molnár és a Somogyvári családok apraja-nagyja együtt kirándult Sümegen és Zalaszántón. (Pár kép a dódzsóavatóról is látható. Az ajkarendeki dódzsó nagyon pöpec!) ..
..
Norbi az egyik legjobb barátom. Ügyes focista, és a Falkában is megállja a helyét.  Meghívott a szülinapi bulijára, ahol természetesen a kincskeresés sem maradhatott el. Nagyon élveztük! Finom volt a torta…..
Egy kis aranymosás, gokartozás, ismerkedés a Harris-héjával, kötélen hintázás, és minden, ami kalandos és érdekes. ..
..
Amíg Apa edzett a nagy nyári táborban, addig mi strandoltunk Anyával. Sátorban aludtunk Ildikó néniéknél, akik mindig nagyon kedvesen vendégül látnak minket. Balaton volt minden mennyiségben - szuper…..
Bátor naplója Balatoni Nyár 2014.08.03 19:35:00
Hát, bizony már a közszolgálati médiát is meghódítottam, kitörtem a helyi tévé keretei közül. A Balatoni Nyár dzsicus blokkjában Csabi barátommal a Falka ifjabb harcosait…..