Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gunter

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TASZ jelenti Van egy álmuk 2013.11.19 10:06:04
  „Van egy álmom: négy kicsi gyermekem egy napon olyan országban fog élni, ahol nem a bőrük színe, hanem a jellemük alapján fogják megítélni őket.” - Martin Luther King beszédének 50. évfordulója kapcsán a 444.hu hírportál azt vizsgálta, milyen napjainkban fekete bőrű amerikaiként élni az…..
Gunter 2013.11.19 15:42:05
@Szúnyog: Gyorsan égesd el a monitorod mert liberális szenny gyün abból!
Zoltán nem érti, miért adnak az óvodában olyan szintetikus színezőadalékkal dúsított szörpöt, amitől az aszpirinérzékenyek hiperaktívvá válhatnak. Nem mintha a cukortól nem gyorsulnának... Persze az is kérdés, ha 60 éve ismert az azorubin rákkeltő hatása, miért nincs…..
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Úrvezető Buszmegállóban 2010.03.24 08:00:00
Elvileg ugye, ha a busz jelez, hogy kiállna a megállóból, akkor kiengedjük. Másképp megfogva a dolgot: ha balra indexel, nem előzzük meg. De ha mégis, legalább ne a zebrán! (Vagy akkor már minden mindegy?)  ..
Közeleg a Torkos Csütörtök, úgyhogy az ilyenkor szokásos leleményekre melegítünk Náncsi néni 30. évi jubileumi akciójával. Az ételeket 30 évvel ezelőtti árakon adták, amit az italárakkal kompenzáltak: Megint bedőltünk....és még mindig Magyarországon, Budapesten vagyunk a…..
Gunter 2010.02.12 16:11:10
Egészen magyaridegen, már-már testen kívüli élményben volt része elChY-nek, aki egy 2002-es Panasonic diktafonhoz keresett drivert. Igazi mazochistaként a gyártó oldalán keresett hozzá szoftvert, ahol természetesen nem volt. Amikor telefonon kért segítséget, az ügyfélszolgálat…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..
Kevés volt a fizetőközönség vagy egyszerűen saját zsebbe dolgoztak a beengedők a Dürer Kertben, amikor Imrééktől másodszor is beszedték volna a beugrót, miután kiugrottak, bár sértetlen karszalag volt rajtuk: Érdekes és számomra felfoghatatlan helyzet állt elő Jún. 20-n…..
A posta szorgos dolgozói megdézsmálták vásárlónk csomagját, ám kissé értelmetlen módon tették ezt. A megrendelt szemüveghez tartozó holmikat kiszedték, de a csomagolásukat visszatették, el nem tudjuk képzelni, miért. Kb. egy hete rendeltem ebay-en egy napszemüveget…..
Bori húsvétkor klasszikus programot tervezett és ellátogatott a Budakeszi Vadasparkba. A Margitszigetes posztunkhoz hasonlóan itt is van minden, amitől balkáni lehet egy zöldterület, tetejében a pottyantós budival, ami ugye gyerekkel főleg nagy kihívást jelent. Felnottjegy 700,…..
Egyfelől azt gondolná az ember, hogy egy akkora cég, mint az Auchan, minek követne el direkt olyan stikliket, mint amivel Longi meggyanúsítja őket. Akkor viszont miért szabályozzák ilyen bizarr módon az üvegvisszaváltást? Tényleg lehet törzsvendégeket szerezni kényszerítéssel?…..
Gunter 2009.04.20 11:39:30
A tavaszt azért szeretem annak ellenére, hogy szinte végig tilalom van süllőre és balinra, mert megjelennek a boltok kirakatában az érettségi tablók. Kopasz találatával ezennel hivatalosan is elindítottuk a vadászidényt, aki jó vagy rossz tablót lát, fotózza le és némi…..
Gunter 2009.04.20 11:36:30
A magyar mangó és a legendás magyar csirkés spagetti világhódító útja után üdvözítő látni, hogy ténylegesen létező kulturális örökségünknek is nyoma marad a popkultúra végítéletturmixában. Ki gondolta volna, hogy épp a lángos lesz a befutó? És, hogy pont a…..
A Homár lerohadt  erzsébetvárosi házában sem zörög olyan ijesztően az ócska lift, mint Béláék lakótelepén a felújított. Már amelyik épp működik. Ugyanis a vészcsengő-rendszer meghibásodása miatt egyszerre zárták le három házttömben a lifteket, ezzel 180 lakás…..
Tékozló Homár Répás backdoor 2009.04.17 10:38:02
Élőben még sosem hallottam olyat, hogy valaki kicsavarta volna a répáját, az emberek élőben valamiért inkább gyíkot és kígyót emlegetnek. Végül is elég nehéz azonosulni egy zöldséggel. Annál jobb leírva látni a dolgot ebben az előhétvégi backdoor üzenetben, aminek a…..
Gunter 2009.04.17 12:37:20
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
Lépjünk túl az utazási irodával utazók sikerességének megkérdőjelezésén, mert sokan vannak, akik nem szeretnek szervezéssel és keresgéléssel vesződni, ezért ezt a megoldást választják. Nem is lenne ezzel baj, ha a befizetett pénzért ott nyaralhatnának, ahová készültek.…..
Bucser úgy érezte, hogy a kevés nemzetközi hírű magyar vállalkozás egyike kiszúr vele, mert az SD-kártyán megvett navigációs szoftverének elromlott az adathordozója, a cég pedig az új kártyáért + ügyintézési díj címén 49 eurót kér, jóllehet a Naiv Ügyfélnek érvényes…..
Gunter 2009.03.27 16:56:07
@mr.editor: Az élettartam garanciával az a gond hogy garantált az SD tönkremenetele az állandó írás/olvasás miatt. Tehát nem arról van szó ebben az esetben hogy fölraksz valamit a kártyára, majd később olvasol a kártyáról, módosítod az adatokat valamikor, hanem egyfolytában kis adatmennyiségeket ír/olvas a kártyán a kütyü és ezt nem tudja hosszú távon elviselni egy kártya sem.

Ettől még a 49 ojró az nagyon nem korrekt. Talán a térképcéget is be kéne vonni az ügymenetbe :
- Nézzétek, itt 1 kártya. Meghalt. Ezt már nem használhatja senki a ti térképeitekkel. Ez a licensz volt hozzá. Adhatunk helyette új licenszet helyette új kártyához ingyé?
- Hát... ja. Végülis miért is ne?
Gunter 2009.03.27 17:17:08
@nemertekhozza: Tudomásom szerint a frissítés leszedéséhez nem kell semmi licensz. Leszeded a frissítést. Felrakod kárzyára. Ha van a kártyán működő licensz akkor megy a progi. Ha nincs a kártyán hozzá való licensz akkor nem megy. Ennyi.
Előfizetést máshova költöztetni mindig izgalmas kihívás és sosem tudhatjuk mi lesz a vége. DaveID új albérletbe költözött, ezért indult el ezen az úton és futott bele többször is a  saját magával ellentmondásba keveredett UPC hibás tájékoztatásaiba. Végül nem tudni,…..
Gunter 2009.03.27 14:05:59
A Homár, mint a véleményszabadság és a szabadpiac szélsőséges híve, csak ünnepelni tud, amikor azt látja, hogy amikor a rajongók nem látják őket, már a magyar net kajmánozós-zsidófaló szelete is pont olyan jólfésült kapitalista, mint azok, akik ezt be is merik vallani. Alant…..
Paranoiás ügyfél már régóta figyelheti a biztonsági őröket, akik tidzséhúkeres vetődésekkel kápráztatják el a raklapokat, amikor a vásárlók elfordulnak. Most azonban végre sikerült rajtakapnia egyet, amint személyleírásukat cébézte be, miután megfogtak egy üveg Metaxát:…..
Gunter 2009.03.22 15:57:03
Nekem szép hosszú dreadlock hajam van évek óta. Nem igazán tud már felzaklatni hogy a félelmetes szekuriti lesi minden mozdulatomat a bótokban. De múltkor a melóhelyről kiugrottam a közeli OTP-be ügyintézni. Belépek. Sorszámot szerzek. Ácsorgok zsebredugott kézzel a falnak támaszkodva néhány üres szék melett. A pult mögül kiszól a biztonsági hogy nyugodtan helyet foglalhatok. Közlöm vele hogy egész nap gép előtt dolgozok, ezért most inkább állnék. Rámförmed hogy leülni. Nem igazán értettem miért zavarja a dolog, de gondoltam nem nagy dolog, leültem. Az őr egyfolytában csúnyán néz és még csak nem is próbálja diszkréten végezni a szemmelverést. Sorra kerülök. Odamegyek a kijelölt ügyintézőhöz. Az őr beáll az ügyintéző mögé. Folyik az intézés. Az őr rendületlenül bámul rám. A intéző elmászik valami papírért. Ekkor végre az őr megszólal hogy kaptak 1 drótot hogy valami hosszúhajű ember megpróbálhatja őket kirabolni. És hát nekem hosszú a hajam, zsebre van dugva a kezem és nem akartam leülni. Elnézést kért hogy nyílván tévedett.

Ez azért számomra kicsit furcsa volt. Annyi elég volt az őrnek hogy hosszú a hajam, zsebemben a kezem és nem ülök le. Kicsit sok tévét nézhet. Ezt a gyanút sikerült elhessegetnem annyival hogy elkezdtem dumálni az ügyintézővel. Mi van akkor hogyha én egy kellemes OTP-s ügyintézés után szeretek bankot rabolni? Csak azért mert 1 személyit és 1 lakcímkártyát odadugok az ügyintéző elé az már azt jelenti hogy nem rabolok bankot? Mi van ha nem is az enyém és csak így akarom másra terelni a gyanút.

 A hajszárítónak is meg kell élnie valamiből, nemdebár? Mennyivel elegánsabb lett volna a hajszárításra oxigénhasználati díjat felszámolni.A kocsim szélvédőjére helyezve találtam meg ezt a szórólapot, mely  egy hatalmas tavaszváró bomba akcióról tesz említést az…..
Gunter 2009.03.06 15:46:36