Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lombroso

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
James A. FitzPatricks 8 perces rövidfilmje Budapestről, 1938-ból. Egyszerűen csodaszép ...  Ami különlegessé teszi, hogy színes kisfilm. Nem is emlékszem, van ennél korábbi színes film Budapestről? És a vidék, 1939-ben:  ..
lombroso 2009.05.26 17:10:15
@tesz-vesz: Csak kicsit mondtál oda? Kár. Tudod, sokat gondolkoztam azóta azon, hogy te milyen egy kemény arc vagy. Be merted írni neten, hogy élőben is beszólnál nekem. Elismerendő teljesítmény. Persze az sem rossz, hogy már akkor anyáztál, amikor még nem is írtam ide semmit. Raj dolog volt.
Bocsi, nem vagyok zsidó, semmilyen vonatkozásban sem (amúgy Mj sem az, mert valahol a dédszülei között lehet találni zsidót, viszont a sudribunkó fajtádnak vagy az a baja, hogy nem akarnak asszimilálódni, vagy az, hogy egyesek mertek asszimilálódni). De gondolom nálam is "egyből beugrott" neked. Megsúgom, az én családom már akkor itt nevelgette a jobbágyait, amikor a tiéd még szekérkaravánosat játszott valahol az Indus környékén. Ez van akkor, ha valaki infúzióval van rákötve a kurucra. Amúgy ez a stílus erősen emlékeztet hazánk egyetlen etnikai kisebbségének magatartásmintáira.
Legközelebb legyél egy kicsit kreatívabb, és írjál olyanokat, hogy "élőben megvernélek", vagy "leköpnélek te zsidó", "menj haza Izraelbe", "remélem megdöglesz libcsibérenc", stb. Tudod, amíg a hozzád nagyon hasonló bolsik és szélsőlibcsik ugyanilyen vehemensen támadnak, mint te, addig nyugodt lehetek, hogy az origonál vagyok.
Csak hogy meggyőződhessek vitaképességedről, légy szíves szkenneld be a családfádat/keresztleveledet. Remélem nem vagy holmi szutykos protestáns vagy görög katolikus.
Nah, szórakoztasd magad, és adj nekem!
Árokásó Top100 Siklósi Beatrix 2009.04.16 18:54:00
Vannak árokásók, akik sokáig el tudják rejteni magukba szenvedéseiket, a magyar sors felett érzett aggódásukat. Apró gesztusokba kénytelenek sűríteni a fájdalmukat, teszemazt az ember úgy bassza le Matúz Józsefné elé a kávét, hogy abban benne legyen az '56 eltiprása feletti…..
A nyúlon túl Temetés 2009.04.03 08:45:00
lombroso 2009.04.03 14:32:53
Szorul a hurok a parlamenti semmittevő népség körül, Damoklész kardjaként lebeg a fejük felett a népszavazás, miszerint "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
lombroso 2009.04.03 14:05:34
Ritka kontraszelektíven hatnának az utolsó ötletek a képviselőkre. Amennyiben egyáltalán nem kapnak állami támogatást a pártok, akkor majd lopnak maguknak, esetleg különböző gazdasági érdekeltségek fogják pénzelni őket, amiknek cserébe az érdekeit kell szolgálni. A mai megoldás sem sokkal jobb. Én több milliárdban határoznám meg a parlamenti pártok támogatását, aki pedig ezt megpróbálja megkerülni, azt szívlapáttal verném agyon. Fejlettebb demokráciákban nagyon jól működik ez a rendszer, kivéve a szívlapátos részt. Persze ez egy baromi népszerűtlen intézkedés lenne, amit senki sem mer felvállalni.

Amennyiben lenyomjuk a képviselők fizetését a béka segge alá, és csak olyan emberek lehetnek, akik "semmilyen társadalmi, közéleti vagy gazdasági tisztséget nem tölthetnek be", annyiban majd még mi sírunk, hogy 176 Gusztost kell néznünk a tv-ben.

Ami a nemzetközi szerződéses részt illeti, az a rész éppen csak a "szerződés" mint jogi fogalom lényegét nem találja el. A szerződésnek szerintem éppen az lenne a lényege, hogy a kettő vagy több fél megállapodik valamiben, amit aztán teljesíteniük kell. Ha bármelyik csak úgy felmondhatja egyoldalúan, akkor aztán qrva sok értelme lesz Magyarországgal szerződni. Amúgy melyik szerződéssel van probléma?

A képviselők legyenek visszahívhatóak? Egyetértek! Kicsit mozgalmasabb lenne a politikai életünk, de hát az kit érdekel.

Ne legyen listás szavazás? Nem értek egyet. Gáz lenne abból a szempontból, hogy akár a választópolgárok fele - 176 fő képviselet nélkül maradna, ami egyáltalán nem tükrözné a társadalom politikai összetételét. Egy direkt abszurd példával megvilágítva: ha Zorbánnak a népszerűsége a béka segge alatt lenne, és a társadalom 60 százaléka az MSZP-re szavazna, a maradékből meg 30 a Fideszre, 10 a Jobbikra, akkor szinte az összes listás helyet a komcsik vinnék el. Tehát 60%-os támogatottságuk ellenére a parlamenti helyeknek kb. a 98%-a az övéké lenne, ami egyáltalán nem reprezentálná a társadalmi akaratot, így nem felelne meg a népképviselet elvének sem.

A képviselők ne legyenek polgármeseterek, és csak akkor kapjanak pénzt, ha bent is ülnek a Parlamentben? Egyetértek! Kár, hogy nagyon erős a Parlamentben a polgármesteri lobbi ebből a szempontból, éppen a nevezett ok miatt.

Tudom, hogy nem leszek szimpatikus ezekkel a megállapításokkal, de ez van.
Hiába, nem tökéletes még a diktatúra kis hazánkban, a cenzúrán van még mit javítani. A négytagú (!) bizottság által nagy nehezen engedélyezett transzparenst végül leszedették a Magyarország-Málta mecs előtt. A "Stop killing the wild birds in Malta!" feliratot a Magyar…..
Vastagbőr Ingyenvizslák! 2009.03.27 11:01:00
Társadalmi célú hirdetés következik: Fajtiszta magyar vizslák ingyen gazdira várnak. Ha valakit érdekel, a következő e-mailcímen kaphat több információt: dobler.mariann@preciz.videoton.hu  ..
lombroso 2009.03.27 20:43:21
@picur3ka (Beindultunk:

Én még egy hónapja próbáltam megszámolni az egymás hegyén-hátán lévő kölyköket, szerintem kb. 11, iszonyat sok.:)
Az erdélyi kopót meg a románok irtották ki majdnem teljesen.:( Én is magyar fajta-párti vagyok, de a vizslák amúgyis nagyon jó fejek, úgyhogy a csöppet éles hangú meg gondozást igénylő bundájú, ellenben hidegtűrőbb puli, pumi helyett a vizslát választottuk, és nem bántuk meg.:) Gyönyörű kutya - akinek van facebook-ja, nézze meg a fényképeimen;-) -, játékos, intelligens, életvidám és nagyon barátságos, emberszerető, senkit sem tudna bántani. (Még az új jövevény cicát is kíváncsian, farokcsóválással üdvözölte.:))
Vastagbőr Kálmán, a szívtipró 2009.03.12 09:01:00
Végre lehullt a lepel, megtudhattuk, hogyan alakul ki férfiszerelem a börtönben. Hiánypótló videó a tegnapi Mónika-show-ból:  Nagy tapsot Kálmán anyósának, remekül bírja.....
lombroso 2009.03.12 16:27:57
@bogi@mailbox.hu:

Nem házasság! Éppen ez a lényeg. Amennyiben a cikk helyes, és valóban csak ennyi a módosítás, annyiban szerintem nem lehetetlen, hogy az AB újra elkaszálja, hiszen túlságosan hasonlít ez a jogintézmény a házasságra. Bár mivel már kizárták a különböző neműeket belőle, ezért akár el is fogadhatnák, hiszen így pont a célcsoport megváltozása miatt nem lehet a házasság konkurenciája. Minden esetre kíváncsi leszek mind a szavazásra, mind az Ab újabb döntésére, mert hogy valaki meg fogja támadni, az hét szentség.
Vastagbőr Hagyó nem buszsofőr 2009.03.12 12:01:00
A soproni sörreklámnak létezik negatív változata is, Hagyó Miki pedig elkészítette a budapesti verziót. Nem tudom, hogy kampánycélból-e, vagy csak jófej akart lenni, de nagyot alkotott. BKV, Lehel kürtje, mézeskalács szív, minden együtt van a felvételen.(köszi VonPerez) Azt…..
Természtesen az üstösként ragyogó  Meggyes Tamásról, Esztergom polgármesteréről van szó. Dr. Müller Tibor fogorvos 2005. február 5-én kelt levelében kérte, hogy az önkormányzat biztosítson számára behajtási engedélyt a Lőrinc u. 17. szám alatt található…..
Az "év legnagyobb sületlensége" verseny komoly dolog, csak oltári nagy dobással lehet bekerülni. Draskovics András, a Bács-Kiskun megyei Magyar Gárda kapitány valami egészen kemény szöveget tolt a toborzásra betévedt lakosok arcába Solton. Nincs is kellemesebb esti…..
lombroso 2009.03.10 19:19:24
@wladyslawsky: Igen, a fogház a három fokozatból a legenyhébb. A könyvtár... hát... mondjuk úgy, hogy nem egy sűrűn látogatott hely. Tökölön csak azért mennek oda, mert állítólag jó nő az egyik könyvtáros. A konditermet az erősebbek használják. Ha nem lenne, akkor is gyúrnának a zárkákban. A kaját csak javítóintézetben próbáltam, ott állítólag minőségit adnak a börtönökhöz képest. Nem volt az, de jó étvággyal mindent meg bír enni az ember. A fűtésről nem érdeklődtem, TV-t szoktak nézni. Addig sem dugják egymást.:)
Amúgy itt van egy-két kép a tipikus zárkákról, ha érdekel a téma:
www.rtlhirek.hu/graphic/resize/bGVhZGltYWdlcy8wODAxLzIzNDkvbGVhZGtlcDEuanBn/411/310/ffffff/
static.blikk.hu/db/0E/12/d00021E12b64f758d62bc.jpg
Nem az a klasszikus "EU szabvány".:)
lombroso 2009.03.10 19:40:57
@Carnivora: Jah, ha még a kezeiket meg a lábaikat is levágnák, akkor jelentősen csökkentenék a visszaesések számát.:)
lombroso 2009.03.10 20:12:41
@wladyslawsky: Kár volt olyan messzire mennie. Ingyen kapná ugyanazt a luxus elbánást a börtönben.
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..
lombroso 2009.03.09 12:28:42
@Passzivista:

Nem olyan jó hely az a börtön, hidd el. Ketten-hárman 6 négyzetméteren nem pont a luxuskategóriát jelenti.
Hamarabb szabadulni pedig jó magaviselettel lehet, fogháznál 2/3, börtönnél 3/4, fegyháznál 4/5 büntetés leülése után (+ asszem minimum 1 évet le kell húzni hozzá).
Abban viszont teljesen igazad van, hogy jól képzett bűnözők jönnek ki onnan. Vagy elhasznált hímkurvák, alkata válogatja.
lombroso 2009.03.09 13:20:16
@kopaszfarkas: A videó vége legyen az, hogy "nem szégyellem magam!"
Gyurcsány Miskolcon megadta a szocialista kampány központi témáját, mely nem az Ő és az MSZP-SZDSZ kormány 7 éve(!) tevékenysége, hanem Orbán Viktor. Minden Orbán hibája, a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosságtól a gazdasági válságig.  És ez még csak a kezdet,…..
lombroso 2009.03.02 21:13:01
@Watchman: Lári-fári.
Vastagbőr Egy elkeseredett ember 2009.03.02 10:01:00
"Hú, de késő van, jól elaludtam...mióta nem csörög az ébresztőóra, egyre gyakrabban megesik. Bezzeg mikor még ment a gyár, mindig én keltem először. Mostanában az asszony mindig megelőz...ő se találja a helyét, mióta itthon van ...már hajnalban nekiáll a házimunkának,…..
lombroso 2009.03.02 13:22:20
www.gunbox2.eu/hu/keszlet/#cat_1
www.daisyfegyverbolt.hu/index2.html
www.fegyverapro.hu/gazpisztoly
www.gazpisztoly.hu/gazpisztoly/rohm_rg59.212.php

MJ éppen ezt nézegeti, tervezi, hogy vesz egyet a napokban...
A Röhmöt ajánlom, de ne vigyétek el MJ orra elől!
lombroso 2009.03.02 20:37:46
@mind2:
Amennyiben te is az itt kommentáló MJ-re gondolsz, akkor igen.:) Onnan tudom, hogy mit akar venni, hogy már napok óta azt mutogatja nekem, és egy részletes kis listát is összeírt arról, hogy milyen az ideális fegyver, illetve hogy mikor van a BRFK ügyfélfogadási időpontja fegyverengedélyeztetés céljából. Ezeket meg azért osztja meg velem, mert egy feldél alatt élünk.:)

@Seduxen: Nem visz rá a lélek, hogy kommenteljek. Vagy rendszeresen kimoderálnának bárdolatlan stílusom miatt, vagy pedig lényegében átvennénk MJ-vel az uralmat a fórumrendszer felett, mint tettük azt a partizáninfón.:)) Így inkább csak olvasom őket, és jókat rögök rajtuk. Bár már az is megfordult a fejemben, hogy egy külön blog oldalra gyűjteni kéne a legjobb megnyilvánulásaikat...:))
lombroso 2009.03.02 20:41:53
@Seduxen:
Állítólag a maroktáras nem annyira ajánlott, sokkal megbízhatóbb a forgótáras. Kisebb a valószínűsége, hogy elcsesződik vagy beakad a lövedék. Ettől függetlenül persze qrva jól néz ki.:) De ha már külső alapján választunk, akkor nekem a Keserű Trainer flóbert tetszik, vagy a dragon duplacsövű.:)
Gyurcsány Ferenc fórumot tartott a miskolci Avasi Gimnázium színháztermében "Válságkezelés és növekedés – Stratégia az erős Magyarországért" címmel (lol, micsoda cím, 4%-os GDP csökkenés mellett!), valamint körbeutazta BAZ megyét is. Gazdasági válság, a…..
lombroso 2009.02.27 14:53:18
lombroso 2009.03.02 13:19:58
www.hirszerzo.hu/cikk.gyurcsany_ferenc_erdemes_talalkozni_olyanokkal_akiknek_a_borere_megy_a_jatek.99604.html

"Mégis azt mondtam a dolgozóknak: nézzék, mi egy kasszán vagyunk, önök meg én, és ha önöknek fontos, hogy a mai 40 éveseknek is legyen nyugdíjuk, akkor azt kérem, támogassák a korhatár fokozatos, a felkészülésre is időt hagyó felemelését."

Szinte már látom Ferencünket mint nyugdíjas nemzetvezetőt. A konyhájában ül, mert csak ott van fűtés, és számolja a gázórán a köbmétereket, miközben arra gondol, hogy ezt az áldozatot vállalnia kellett a hazáért. Hiába, a nemzeti kockázatközösség...
Megint eltelt egy hónap ... és a legjobb hír, hogy még nem csődölt be az ország :-( Azt hittem még a karácsonyi ünnepek alatt, hogy nyugis, csendes évkezdés lesz, erre íme egy kis statisztika: Január: 31 nap, 91 poszt, 230 590 látogatás, 539 883 oldalletöltés (17…..
A napokban kezdte meg működését a Zámbó Jimmy rajongói által alapított Halhatatlan Jimmyért Mozgalom (HAJ)(!), amely azért harcol, hogy a lehető legtöbb városban legyen Zámbó Jimmy utca, vagy amely településen ez törvényi akadályokba ütközik, ott legalább egy köztéri…..
lombroso 2009.01.28 15:43:03
@zero:
Előbb beszélhettek volna egy jogásszal. Egy "estet" hogyan lehet meggyalázni? Talán inkább halott testvérüket gyalázták meg. Amúgy meg a testőrtől kezdve a stólás arcon át egészen Jenniig mindenki helyében aki csak megszólalt a reóiportban szépen beperelném a Zábókat becsületsértésért. Majd bizonyíthatják a bíróságon, hogy ki a csökkent értelmű.
Amúgy meg nem hinném, hogy tobzódtak az agysebészek a rendezvényen...
Minket nagyon meghatott ez a tanulságos mese ... igyátok ti is Ferenc szavait, és térjetek vissza az egyetlen és helyes ösvényre:; ..
lombroso 2009.01.28 14:53:29
@Seduxen:
GYF: Vagy várjál csak... eléggé sokáig tartana új, polkorrekt térképeket rajzoltatni. Inkább szólok a Kingának, hogy kérje el Roberttől Ján térképeit. Azokról még a Kárpátokat is eldózerolták. Ez kell nekünk! Majd kellene keresnem egy ügyes okirathamisítót - nem lesz nehéz -, aki a térképről eltávolítja a Budapest felé tartó szlovák tankok ábráit. Ha ezzel megvagyok, akkor lehetne a következő projekt egy olyan térkép kidolgozása, ahol a Kárpátok Budapest és Pécs között helyezkednének el.
Vastagbőr "Élő gerincműtét" 2009.01.18 09:01:00
Lehet, hogy már sokan ismeritek Tihanyi Tamás Gábor kuruzslót a Budapest TV-ből, de én csak tegnap kaptam meg ezt a videót. A legjobb dolgokat mindig én tudom meg utoljára ...2009-ben ilyet hogy engedhetnek a TV képernyőjére? Az ORTT megtiltja, hogy egy fél mellbimbó látszódjon…..
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
lombroso 2009.01.25 02:57:32
@Mittu Domain:
Bocsi, de annak ellenére, hogy a fent elmondottak alapján nagyon nagyra tartalak, lenne egy-két észrevételem illetve kérdésem.

"Nem, az Orsós cigány szokás. ^^"
Honnan ez a nagy tájékozottság? Családi normákat igyekszel elsajátítani?

"Jézus is egy zsidó, szal úgy jézuspzzál....
Ha te mondod, elhiszem hogy hülye vagy."
Itt nincs kérdésem, csak elismerésemet szeretném kifejezni a remek visszavágásért. Amúgy annak idején (kb. 17 éve) én is ezeket a visszavágásokat alkalmaztam, csak hát aztán jött az általános iskola, és ez már nem volt elég a szellemi harc megnyeréséhez.

"... és a fizetése felét a Hamasz számlájára utalja, a másik feléből meg itt készül terrorcselekményre."
Bár nem vagyok egy nyelvész, de ha jól értettem, akkor a leírásban úgy szerepelt, hogy "visszament Palesztinába". A fele fizetését pedig édesanyádnak utalja át, tartásdíjként.

"Milyen ártatlanok, a kalasnyikovos-rpg-s terroristák? Azok dögöljenek csak! És a haverjaik minek bújtatják / pénzelik őket? Támogatják a terrorizmust, az ártatlanok mészárlását? Akkor nyugodtan dögöljenek azok is!"
Csak nem te is Counter Strike-on szocializálódsz? Egyébként ebben is igazad van. Palesztina az egyetlen terület a világon, ahol kötelezővé tették a nyílt téri fegyverviselést. Az oviban a gyerekek meg felajánlják a körözöttes zsömléiket a Hamásznak. Meg is érdemlik, hogy megdögöljenek. (Egyébként nagyon helyesen te is a "megdögleni" igét használtad, mi, nácik nem ismerhetjük el az untermensch arab majmok emberi mivoltát.)

"WTC, London, Madrid... Az áldozatok már nem fórumoznak itt. Te is csak akkor fogod majd fel, ha a haverod téged robbant fel, mert a fasz istene azt "mondta"."
Látom személyes jó ismerőse vagy Allahnak. Én is sajnálom egyébként a Vastagbőrön kommentáló WTC áldozatokat. Népes táboruk többé nem tud örvendeztetni minket soraikkal.

"Azokra is mehet a napalm, legalább nem népesedik túl a Föld."
A szaporulat visszaszorítását érdemes mindig helyben kezdeni. Járj elöl jó példával.

"Nem feszül, 1000-et írtam, csak el kéne olvasni. 500 az már a mi találkozásunk az iszlámmal. Meg is lett az eredménye, úgy kiirtottak itt minket hogy a helyükre be tudtak özönleni az oláhok és egyéb gecik, akik aztán trianonban ellopták az országot. Ha 2. trianont akarsz, támogasd csak a terroristákat!"
Mélységes elhatárolódással kell fogadnom hungarista "trianonozásodat". Légy szíves ne fenyegesd ártatlan szomszéd népeinket bűnös fajtánk embertelen törekvéseivel.

Elvtársi üdvözlettel!
Vajon hol a sor vége? Tavaly robbant az erzsébetvárosi ingatlanpanama, melynek kapcsán azóta már van 9 gyanúsított, sőt jó páran már előzetesben ülnek. Viszont a szomszédos kerületben, a Terézvárosban sokkal durvább ingatlanüzletek történtek, de a rendőrség csak a nyomozati…..
Verók a hónap embere! Nemcsak hogy a tegnapi agymenését tegnap megjelentette fizetett hirdetés formájában a Népszabadságban - önkormányzati pénzen (ki volt a célcsoport? miért nem a kerületi újságban jelentette meg?) de ma reggel a Mokkában folytatta a verbális ámokfutását.A…..
lombroso 2009.01.22 18:13:49
@derelyegrádi szellem:

Úgy érted abban a perben fizetné az ügyvédjét az önkormányzat, amelyikben felperes lesz az ügyészséggel szemben.:)
lombroso 2009.01.22 18:14:53
@Perverzsrac:
Nem is kell, mivel ebben a cikkben is van egy videó, ami a tv2 adását tartalmazza. Tehát nyomd meg a play gombot, és olvass a patásról.:)
lombroso 2009.01.22 18:18:36
@Perverzsrac:
Meg sem nézted a cikkben szereplő videót?
A Miniszterelnöki Hivatal hozzáférhetővé tette az ötmillió forint alatti és feletti 2008-as tanácsadói szerződéseit. A lista hatvan oldalas, és több embert kutaómunkára késztetett. A bama.hu észrevette a Páva-család mutyizását, a Reakció a leghülyébb szerződésekről írt…..
lombroso 2009.01.22 16:28:29
@simonmondja.:
Tehát az a végső érv, hogy azért gyanús, mert átengedték a kezdeményezését? Ezt a gondolatmenetet követve viszont ez csakis a Kormány érdeke lehet, tekintve, hogy eddig az OVB minden kezdeményezést elkaszált, amit csak tudott. Vagy ebből az "egyenlők és egyenlőbbek" szövegből arra kell következtetnem, hogy Seres Mária a kiváltságos gonoszok kasztjához tartozik? De ha gondolod, akkor próbáld ki, hogy neked engedélyezik-e az aláírás gyűjtést egy megengedett témában. Hogy ne agyalj sokat, itt van egy: "Egyetért-e Ön azzal, hogy minden tizedik köztulajdonban lévő parkolóhely kizárólag a mozgássérültek számára legyen fenntartva?" Próbáld meg, fuss neki az AB-nak is, ha kell, ők csak át fogják nyomni.

"Ha Te csak patásördögözöl, akkor gondolom Neked mindenki komcsi, akit ilyesmi is érdekel." Te egy orákulum vagy. De csak azért, hogy mások is érthessék, kifejtenéd azt a gondolatmenetet, amiből rájöttél erre a valóban triviális igazságra?
Amúgy meg mindenki tudja, hogy komcsik nincsenek. jobbklikk.hu/pics/szoveg/75.jpg Szociáldemokrata progresszivizmus, na aaaz van.
De hogy átvegyem az érvrendszeredet, gondolom neked mindenki nyilas, aki nem szopja be egy blog hallomásokon alapuló feltételezéseit. Ugye milyen ésszerűen hangzott!

"Feltűnően sok népszavazást átengedtek és tartottak ez alatt a négy év alatt."
Remélem nem mulasztottad el megnézni azt sem, hogy a népszavazási kezdeményezések száma 2006 óta hány nagyságrenddel növekedett. Tehát a lehetőségek, hogy miért lett több népszavazás:
A: a háttérhatalom így akar elérni valamit,
B: nagyságrendekkel több volt a kezdeményezés, amikből egy-kettőnek már csak át kellett mennie.
A választáshoz kérd kölcsön Occam borotváját.
lombroso 2009.01.22 16:47:01
@simonmondja.:
Na mi van, system overload? Bocsi.
Ha már a született gonosznál tartunk, itt van róla egy nagyon jó cikk, amiből kiderül, hogy a támogatói mind loserek:
off.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=11100
Hátha mégis szeretnél foglalkozni egy kicsit a patással...
lombroso 2009.01.22 17:34:55
@simonmondja.:

De, úgy 21 perce pont egy troll mondta nekem.
Miközben a világon mindenhol tiltakoznak Izrael brutalitása ellen, mindenki a háború befejezését szorgalmazza, hogy a nézeteltéréseket tárgyalóasztal mellett rendezzék a felek, addig a Mazsihisz mit csinál? Először megbeszélésre megy Göncz Kingához. A külügyminiszter fogadta…..
lombroso 2009.01.17 13:46:48
@laspalmas:

Ne tedd ilyen magasra a mércét, még a végén elfelejt válaszolni.
lombroso 2009.01.17 14:26:36
@felician:

Igen, azt én is említettem, hogy egyik háború sem lehet igazságos. Viszont az orvosoknál az első szempont az anya szokott lenni, és csak utána a magzat.