Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iblisz

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma játszotta második mérkőzését csapatunk a Csíki Sör Kupán Brassó ellen.   Rosszul kezdődött a mérkőzés számunkra, mert már az elején Szőcs Szabi veszi be Kozuch hálóját. De ezután is gyengén játszanak a fiúk. A második harmadban nem esik gól,…..
   Ma este játszotta első mérkőzését a HSC Csíkszereda a Vákár Lajos Műjégpályán. Az örök rivális bukaresti csapatot fogadtuk a Csíki Sör Kupa keretében.   A mérkőzés nagyon jól kezdődött számunkra, hisz rögtön a második percben Molnár Zsolt megszerzi a…..
Iblisz 2010.08.28 20:56:54
woooooooooooowwwww es vege a meccsnek??
Iblisz 2010.08.28 21:08:18
A Csíkszeredai Sport Club egykori csapatkapitánya az ősi rivális, a Bukaresti Steaua elleni pénteki mérkőzésen búcsúzik játékostársaitól és a szurkolóktól. Hozó Levente a közel két évtizedes jégkorongozói karrierje során mindvégig kitartott csapata mellett, bármilyen…..
A 2010-2011-es idényben a bérletek maradnak a tavalyi árban (200 RON). A jegyek és bérletek értékesítéséből származó bevétel 10%-a az utánpótlás-nevelésre lesz fordítva. Abban az esetben, ha a csapat nem teljesít a 4 célkitűzésből kettőt a bérletek árának 50%-át…..
Ráduly Róbert Kálmánnal, városunk polgármesterével és Molnár Ferenc jégkorong-szakosztály vezetővel beszélgettünk a csíki hokival kapcsolatos tervekről, jelenlegi állapotokról.– 160.000 lejt fordít a város az elmaradt bérek és egyéb juttatások (10 meccsprémium)…..
A hétközi csíkszeredai jubileumi tornán az Alba Volán előbb 9-0-ra verte az SC Csíkszeredát, majd 4-3-ra kikapott a HC-tól. Ez utóbbi mérkőzés komoly utórezgéseket váltott ki a székesfehérváriaknál. Mind a két mérkőzés összefoglalóját megtekinthetik, ha a továbbra…..
Iblisz 2009.02.28 22:17:17
@chubby474: Ezzel elkestel:)) Mar repulon van megint Vasarhelyrol Svedorszagba.A csomagjaiert jart vissza:D
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
A Prosport szerint megindult két szlovák játékos román állampolgársági eljárása. A román sportnapilap úgy tudja, Patrik Polc és Peter Ordzovensky a két jelölt. Mint Tánczos Barna, a román szövetség elnöke nyilatkozta: "Természetesen beszéltünk a játékosokkal…..
Iblisz 2009.02.26 10:18:36
@Hutyuru: Szerintem te nem latod tisztan a dolgokat:)A HC-ak erdeke hiszen ha Polc honositva lesz akkor fel tudunk allni 5-0 al.Es a komoly merkozesek a szezon utan vannak mindig tehat semmi akadalya a HC szempontjabol sem:)Mihaly Arpinak is fizetnek es o is jatszik hiszen ha behivnak a valogatottba akkor kotelezo megjelenni....

Hajra HC !!
Az utolsó harmadban nyerte meg az alapszakaszgyőztes a Mol Liga-döntő első mérkőzését, negyven perc után még 2-2 volt az állás. A hivatalos pályaválasztónak volt egy jó formában játszó Mihály Árpádja, a klasszis mesterhármasa elégnek bizonyult a győzelemhez, 5-2.…..
Iblisz 2009.01.31 23:22:53
@vula2005: Muszaly beleszolnom...A Steaua utoljara a HC-t a tavalyi roman alapszakaszban verte meg es a Club ha nem csal emlekezetem 2-er is alulmaradt a Stelivel szemben.Tehat ne gyere a nagy steli dongetessel mert en amig a HC nem volt 1 meccsre sem jartam ki.Hogy miert nem es miert most?Pont azert amit ma is latthattunk Hozotol.Nem tudok egy olyan jatekkal azonosulni ahol nehany jatekos figyelmen kivul hagya az eszszeruseget es a legnehezebb pillanatokban hagyja cserben csapatat.Ezt tette mindig is Hozo es a regi idokben is sok meccs ment el eppen miatta.Ma megint hozta a formajat de most mar nem zavart hanem csak mosolyogtam rajta.
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Iblisz 2009.01.29 20:46:33
@barca9: Hidd el el is varom.Itt tobbrol van szo.Itt mar olyan dolgokrol van szo mikor a gyerekek mar mindent megengednem maguknak a tanaraikkal szemben is mert a nyapic anyuka es apuka ugyis melleje all.Itt latom en a nagy hibat.Hiszem hogy szep szoval lehet igazan nevelni egy gyereket es sokkal tobb foganatja van egy szep szonam vagy egy ertelmes beszelgetesnek,de vannak hatarok amiket be kell tartani es amiket sajnos sok szulo keptelen megerteni.
Iblisz 2009.01.29 20:58:04
@Video Tóni: te itt helyreteszel mindent akkor mi most min fogunk vitazni?:D
Iblisz 2009.01.29 21:11:13
@cicero77: Sajnos igazad van,de remenykedjunk hatha meg Felcsikon ennyire nem veszes a dolog.Sajnos mi is egyre tobb fuvet zabalunk es nalunk is van nezoje Gyozikenek,igy lassan ugyanabban a cipoben jarunk:(Mondtam mar,hogy utalom a globalizaciot?
...
Egyreszt orvendek,hogy hazajon egy nagyon jo edzo de nem tudom elhallgatni azt sem,hogy amig jol ment neki kint MO-n sz*rt a Szekely hokira meg az utanpotlasra,most hogy lesz..ta a kalapacs nyelet siet haza...
Szoval vitazzunk,hogy eljen ez a nagyon szinvonalas blog de tenyleg azert kozbe nezzunk magunkba is.
A két Mol Liga-elődöntő után a négy csapat egy-egy edzőjét/játékosát kérdeztük a látottakról, tapasztaltakról. Meglepő módon mindenki elégedett volt a saját csapatával és a mérkőzések színvonalával is. Négy vélemény következik.Kalamár Sándor, a HC Csíkszereda…..
A hazai jégen küzdő SC csíkszereda csak egyszer vezetett az Újpesti TE ellen a második Mol Liga-elődöntőben, de saját szemszögéből nézvést a legjobbkor. A lila-fehérek először Rafaj Attila, másodszor Németh Péter, harmadszor Nyerges Lajos révén szereztek vezetést, de a…..
Iblisz 2009.01.25 09:08:05
@Joegep: lehet igazad van es a dallam tevesztett meg engem.Ha igy van MEA CULPA.Kar hogy ntom torolni a beszolasom mert ahogy mondtad tenyleg nincs szukseg mubalhera.Sztem itt legyen is vege.Tevedtem.
Elérkezett a szeptember közepe óta tartó erőltetett menet első szakaszának végjátéka. Szombaton és vasárnap Csíkszeredában már a Mol Liga elődöntőire kerül sor. Elég alaposra vettük a beharangozást. Hírek körülmények, kulcsjátékosok, elemzés.Ismét csak irigykedhetünk a…..
Iblisz 2009.01.24 11:16:42
A káposztásmegyeriek papírforma szerint legyőzték az Alba Volán farmcsapatát, a Steaua simán verte az Újpestet, a Dab.Docler nagyon kikapott Csíkszeredában, a playoffért küzdő trióból a dunaújvárosiak nevezhetők a nap vesztesének. Nyert a Progym is Miskolcon.Ahogy várható volt,…..
Két fontos rangadót játszottak a Mol Ligában, és mindkettő a magyarországi csapatok vereségével ért véget. Az Újpest elszalasztotta a lehetőséget, hogy a start óta először átvegye a vezetést a HC Csíkszeredától, és a Dab.Doclernek sem sikerült zárkóznia a Steaua…..
Két komoly csata következik este hat órakor. A kezdetek óta az élen álló HC Csíkszereda az egyre szorosabban a nyomában loholó Újpest otthonában lép fel, a rájátszásért küzdő Dunaújváros pedig a Steauát fogadja. Egyszerűen nincs jobb program, mint mérkőzésre menni ma este.…..
Még nem akar Gyergyószentmiklósra költözni a HC Csíkszereda jégkorongcsapata, de szerda délutáni állás szerint a hét végén nem tudja a Vákár Lajos Műjégpályán rendezni Mol ligás mérkőzéseit, írja a Csíki Hírlap. A lap szerint a fiatalabb csíki együttes és a…..
Iblisz 2008.09.20 13:20:38
Kedves azon SC szurkolok akik orvendenek annak,hogy a hC elkoltozik Gyegyoba.Eloszor is jo lenne azon elgondolkodni,hogy ez egyaltalan jo-e a SC-ak.Bar messze van a szezon vege de nagyon valoszinu,hogy a SC-HC fogja jatszani a play off-ot.Na akkor..Tavalyhoz kepest mas lesz a kep mert a tavaly itthon voltak a meccsek es ide kerult az oszes bevetel de ezuttal a HC lesz otthon Gyegyroba igy a kedves SC drukkerek is le kell utazzanak Gyegyoba.Es ott megint egy bokkeno.Lehet a palya tul kicsi lesz egy ilyen rangadonak es valoszinu,hogy par szaz gyergyoi drukker is kivancsi lesz a merkozesekre es akkor johet a vendegszektor a SC drukkerek reszere mondjuk 200 hely...Egy masik dolog pedig a ket csapat marakodasanak a haszonelvezoje Gyergyo mert neki ez jovedelemforras.Nem mintha sajnalnam a penzt toluk mert a Progym is szekely csapat tehat a penz ott is jo helyen van de lehetne az Szeredaban is.Tehat jo lenne egyszer jol elgondolkodni mielott orvendenenk a masok karanak es kozben a sajat karunkon is mindezt tudatlanul.
Egy dolgot meg nem ertek a szurkolok miert kell a vezetoseggel foglalkozzanak mi nekunk vannak a meccsek.Foleg hogy a SC szurkoloknak vana legnagyobb gondjuk a mi vezetonkkel ami meg nem is rajuk tartozna.El kell fogadni van egy nev ami a SC aminek van egy tortenelme lehet ra buszkenek lenni,mi is buszkek vagyunk ra de most van egy rivalis csapat is ami nem mellekesen szinten szeredai es amelyik szinten tortenelmet keszul irni amire szinten buszke lehetne minden szeredai vagy szekely ember.Ami most folyik az undorito barmelyik reszrol is legyen.
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..
Az UTE-csoda hamarabb véget ért, mint hogy elkezdődött volna. A lengyel Sanoktól méretes verést kaptak a lilák. A Dab javított szlovákok elleni mérlegén. Igen gyenge kezdés után állt fel a Dab. Hamar 2-0-ra megléptek a tapolcsányiak, de sikerült egyenlíteni, majd a…..
Iblisz 2008.08.23 20:08:05