Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gcsanyi

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti:), és a Napóleon Boulevard változat       PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait...…..
 PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait...   ..
Hahaha :) * Auuuu, ez fájt! *  PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait...  …..
Már korábban indítottam egy blogot  családtörténet, őstörténet témában a blogspot-on. Folyamatosan töltöm fel ide az ottani blogomon készült bejegyzéseitmet.  Addig is.... Kattints ide a korábbi írások megtekintéséhez! PR: wait... I: wait... L:…..
Hogyan lehetsz Te is fiatalon jómódú nyugdíjas? Az oldalt folyamatosan töltöm fel, addig is ... Kattints ide míg a folytatás megérkezik PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait...  ..
Fiatal nyugdíjasok Klubja 2008.09.12 12:46:00
 Kedves Látogatóm, üdvözöllek! Ezt az oldalt a családtagjaimnak, közeli barátaimnak és jó ismerőseimnek szántam. És az, hogy megmutattam most Neked, azt jelenti, hogy Te is ezek közé tartozol!  Azért küldtem el ezt Neked, mert találtam valamit, amivel mind a…..
Ingyen cuccok Csak türelem 2008.09.12 12:01:00
 Indításképpen egy kis mosoly... persze ingyen :))   PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait...          ..
Bár az első fejezet még közel sincs teljesen készen, mégis úgy gondoltam, megosztom az olvasókkal, akik megtisztelnek látogatásukkal. Szóval, nem találsz minden kérdésedre választ, tudd be annak, hogy ez még egy készülő fejezet... azonkívül az első, szóval a java még csak…..
 PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait...Már egy ideje tervezem, hogy összeállítok egy útmutatót azoknak, akik szeretnék felkutatni a családjuk történetét. Az interneten keresgélve rengeteg…..
Őseink nyomában Kezdetek 2008.03.13 10:19:00
 PR: wait... I: wait... L: wait... LD: wait... I: wait...wait... C: wait... SD: wait... Kb. 18 évvel ezelőtt, 1990 -ben kezdtem kutatni a…..