Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KopaszDickheadMercis

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
Üdv Mindenkinek! Épp nem vagyok itthon, de az élet nem állhat meg, ezért következzen egy újabb levél. Mivel elég rövid, bevezető sem szükséges.Heló, Az én történetem rövid, és kérem hogy név nélkül idézzék ha idézik... Egy kb. 20 főt foglalkoztató,…..
Joey nem ad a kajájából - tartja az ősi mondás. Miért hiszik azt sokan, hogy el kell játszaniuk, hogy igenis pénzes csávók vagyunk? Hülye, fukszos világ ez, tessék elolvasni, mit írunk erről a szakítóskönyvben. Innen loptuk Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több…..
KopaszDickheadMercis 2008.12.01 07:59:54
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Igi valószínűleg egy tipikus példányával találkozott azon díszpintyeknek, akik agresszív, támadó magatartással kompenzálják vezetni nemtudásukat. Az egy dolog, ha valaki bénább az átlagosnál, de ebben az esetben jobb ha meghúzza magát és hiperóvatosan manőverezik, talán ezt…..
KopaszDickheadMercis 2008.08.02 12:50:50
autózz! Baleset P-s rendszámmal 2008.07.14 12:53:00
A történet beküldője azt kérte, ne említsük meg a nevét. Szóval adott egy ismeretlen személy, egy barát és egy ellenállhatatlan autó. Hogy e három összetevő milyen eredménnyel járt jelen esetben? Nos Anonymus megosztja velünk. Az alábbi történetet egy kisebb balesetünkről…..
Az már régen rossz, ha azt mondja, hogy gondolkodik, ennek pont az lesz a vége, amit levélírónk is ír: jön, nem jön, soha többet nem jön.  Üdv!Az én sztorim elég érdekes, máig szoktam gondolkodni rajta, mert nehézfelfogni, elképzelni, hogy mi is történhetett.…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.21 16:12:13
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.20 11:16:58
A szakítósblog sokat adott az emberiségnek, de igazán sokat a nyelvnek adott, amikor azt olvasom egy levélben (5 éve tartó kapcsolatban a lányv félrewiwezett, a csávó meg versben mondta el, hogy ez neki így annyira nem), hogy Rólam ne beszéljünk, tudom, h MNK vagyok, akkor azért…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.19 08:21:32
Csodálatos árukapcsolás: a nyelvtanulás egyszerre tárháza a borzalmas szóvicceknek, és a művelődésnek. Doktorbácsi szerette volna, ha a felkészítik a nyelvvizsgára, aztán csodálkozott amikor bemondták az árat. Szerencsére nem hagyott bennem mély nyokmokat, de elsőként…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.18 16:52:18
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.18 08:08:55
Most azért kicsit kárörvendek: nemcsak a magas lányoknak szívás az élet, de úgy tűnik az alacsonyaknak is, még a hószünet és az iskolaköpenyek idején és a ping-pong asztalok tövében is. Még valamikor az özönvíz előtt történt a nagy hószünet utáni napokban,…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.17 18:40:38
Tegnap az iszákos pincérfiú üvöltött a fokhagyma miatt, ma egy idősb úriember szeret a pohár fenekére nézni, míg nem eltűnik egy motoros találkozón - tisztára Képzelt riport. Szia Mindenkinek!Egy ideje már olvasom a blogot, és arra gondoltam, hogy én is megírom szakításom…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.17 10:12:27
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.16 18:58:18
Imádom a spenótot, az egyik kedvenc ételem! És tényleg fontos a jó fokhagyma! Na de hogy emiatt szakítani? Mondjuk így legalább nem volt gond utána a csókolózással. Már csak 10 nap van hátra: 1 év szakítás!A címkéket meghagyom nektek, akasztgasstok a történetre mindenfélét.…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.16 09:30:06
Mit kell tenni két lánnyal, ha az egyikkel csókolózunk, a másik meg a farkunknál simogat? Mit kell tenni? Idejönni egy pofonért, hogy kihagytad a ziccert, pedig biztosabb helyzetben voltál, mint Ruud Van Nistelrooy az olaszok ellen. Istenem, te voltál a diáktanács elnöke? Pénteki…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.13 07:10:35
Újabb fontos tanulsággal számolunk mindazon kezdő csókkirályok számára, akik még inkább esznek, mint csókolnak. Kéretik a jegyzetfüzetbe felírni, h hagyma és csípős nélkül, különben magányos estéken hízhatunk kedvünkre. Ez maximum nagyon vicces lesz,nem is szánom…..
Az egyetemen az egyetlen dolog, amit megértettem a nyelvészetből, az Austin beszédaktus-elmélete volt, amit most boldogan elevenítettem fel a levél kapcsán. Mert ez egy tipikus példája annak, hogyan értsünk félre valakit szándékosa. Igen, néha erre van szükség. Történet…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.12 07:15:23
Ma végre megint tanulunk valamit, mert tényleg van minőségi és mennyiségi szakítás, a kettő között csak a szív lüktetése dönt. Mindent elárul ez a mondat: "Egy kapcsolat, négy szakítás. Négy különböző életkorban, helyen, szituációban." Forrás: Flickr.com…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.11 17:29:50
KopaszDickheadMercis 2008.06.11 18:02:20
"Nagyon sokat kattogtam azon, vajon megírjam-e neked a Levente történetet. Talán nem tartja majd senki viccesnek,de azért tedd ki, mert ebből tanulhat rengeteg srác. Bár tudom, most én leszek az elit rüfke, amiért nekem semmi sem jó, meg ilyenek...Itt általánosságban ez megy…..
Szegény srácot nagyon sajnálom, mert vészkiáltását a szakítósközösség fogja megoldani. Itt ugyanis tanácsot kérnek, bár olyan fura stílusban, hogy benne van a levélben, hogy kamu, de ezt töntsétek el ti. A levéírónak nagyon köszönjük, hogy írt, de legszívesebben azt…..
KopaszDickheadMercis 2008.06.11 11:35:14