Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bernard

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jut eszünkbe egy jól kivitelezett kapásból, ha azt mondjuk „vörös”? Van, akinek szívéből jön a Manchester United, van akinek életérzést jelent a Liverpool, van aki azonnal Kínára asszociál, netán az egykori Szovjetunióra és mindaz, amit anno szocializmusnak hívtak.…..
„Ha én rózsa volnék…” ja most nem ez az ide illő nóta és hangulat. Grrr..meg is van. Talán Marylin Manson  „This is The New Shit” a nekünk való. A feltételes mód – és még csak nem is az angol Depeche-re gondolok – mindenképpen kell ide.…..
Közeleg férfi válogatottunk lengyel túrája, - Prága érintésével jó 850 km-es út - ahol selejtezőkön szükséges kivívni az idei finn világbajnoki részvételt. Csapatunk a B. csoportban küzd majd a "Sógorokkal", a vasakaratú szerbekkel, valamint a gallokkal, akik minden…..
Amikor 2007. május 12. és 19-e között Dániában, Frederikshavn-ban a Strauss Tamás által irányított magyar női válogatott megszerezte az előkelő 3. helyezést a B divízióban, elismerően hümmögtem a bajszom alatt. Gondoltam ez egy olyan teljesítmény, melyet kemény, kitartó…..
2009-ben a II. November Kupa női kiírását Lengyelország válogatottja nyerte meg. Százszázalékos teljesítményt ugyan - a magyar lányok érdemeként - nem sikerült nyújtaniuk, mégis veretlenül abszolváltak 4 mérkőzést és megérdemelten végeztek az élen. Első soruk…..
Bernard 2009.11.13 14:13:03
Férfi válogatottunk Szlovákia, Lengyelország és Ausztria mögött a 4. helyen végzett a hazai rendezésű November Kupán. Ha valaki csak a végeredményt nézi, azt gondolhatja, hogy csapatunk nem volt egy súlycsoportban ellenfeleivel. Azonban hiba volna csak a számok alapján ítélkezni.…..
Bizonyos sport szakmai körökben azt szokták mondani "volt", - és ez most nem a fesztivál - hogy nincs rossz futballmeccs, csak kevés tökmag-szotyi és a csapolt korsó sörnek is a zacca. Nos innen kiindulva mondhatom igen ízletes magvakkal teli két kosár, valamint két doboz jó…..
Női válogatottunk felkészülési tornán vesz részt a 2009. november 6-8. között Komáromban és Ácson tartandó November Kupán. Az ellenfelek Szlovákia és Lengyelország csapatai lesznek.Bemutatkozik a lengyel női bajnokság. Az OB. csapatainak létszámát tekintve első…..
Hogy egyenletesen tudjuk elosztani az olvasnivalót, nagyjából rendszerbe próbáljuk foglalni a bejegyzések megjelenését. Így a Portré rovat is hetente fog jelentkezni. Ezen a héten egy hölgy kapja a főszerepet, akit azt hiszem nem kell bemutatnunk. Az Eger mindig mosolygós…..
Bernard 2009.10.28 14:24:16
Ha emlékezetem nem csal, akkor a White Sharks oldalán volt már ilyen kezdeményezés:
Remélem nem okoz gondot a "másolás"!

Byte the Stick: Avagy milyen ütőt használnak mások?

White Sharks News
2009. Sep. 25.
Byte the Stick! Avagy mivel játszanak a riválisok?

Leporoltuk korábbi rovatunkat, és újra életet igyekszünk belé lehelni. Úgy szerezhetünk igazán hiteles információkat a forgalomban lévő ütő fajtákról és tulajdonságaikról, ha maguk a használók osztják meg velünk tapasztalataikat. Ezen a héten olyan fiatal titánokat kerestünk meg, akik zsenge koruk ellenére már csapataik kulcsembereivé nőtték ki magukat. Nem túlzás azt állítani, hogy kezükben "megáll" az ütő. Megtudtuk, hogy az e heti körkérdésben a Salming kettő-egy arányban nyert a Zone-al szemben. Darai Máté - SZPK, Varga Gergő - Debrecen FSE és Amara Bayasgalan - ARES/Top Floor, azonos kérdéseket kaptak és készségesen álltak rendelkezésünkre. Köszönjük!

1. Milyen márkájú, típusú ütőt használsz?
2. Miért ezt választottad? Lényeges számodra, hogy oval vagy kör alakú a nyél?
3. Melyek az ütő pozitív tulajdonságai számodra?
4. Ha van, mit tartasz negatívumnak ezzel az ütővel kapcsolatban?
5. Ha netán eltörne ugyanilyet vennél, vagy kipróbálnál mást is?

Darai Máté:

1. - Jelenleg egy Salming Bétával játszom.

2. - Szerintem ez egy nagyon "eltalált ütő" és az ára is igen kedvező. Persze, lényeges a nyél alakja. Én a kör nyélre "esküszöm".

3. - Remek az ütő súlyeloszlása, könnyű. A fej kialakítása is jó.
Öröm vele játszani.

4. - Nem tudok negatívumot mondani.

5. - Valószínűleg kipróbálnék egy újabb Salming fejlesztést. Volt már pár ütőhöz szerencsém ezen a márkán belül és mindegyikkel tökéletesen meg voltam elégedve.

Varga Gergő:

1. - Egy éve Salming ütőkkel játszok, jelenleg a KICKZONE szériából a Cypher modellt használom, de nem az eredeti ütőfejjel, hanem a Cypher Z-vel, mert amellett, hogy az ütőfej kidolgozása teljesen kielégíti az igényeimet passz, ütés és húzás terén, "flixizni" is tudok vele, ami köztudottan nálam nem hátrány! Viszont az is lehet, hogy a következő meccsen már nem ezt fogom használni, mert tegnap kaptam meg a legújabb X3M Shooter ütőt. Nagyon vagány, nagyon könnyű, nagyon komoly ütőfej kidolgozással. A pénteki edzésen meg látom majd mit tud.

2. - Az ütő választásánál a legfontosabb szempont az, hogy a nyél könnyű legyen, kerek legyen a vége, és a rugalmassága közepes legyen, olyan 26, 27 körül.

3. - Amit kihozok belőle...

4. - Mint minden ütő ez is törik...

5. - Biztos kipróbálok más ütőt, de valószinüleg az ütőfej ugyanaz fog maradni egy ideig.

Bayasgalan Amara:

1. - Zone 360 Buffalo-t használok.

2. - Azért ezt választottam, mert puha a feje és eléggé nagy a hajlása az ütőnek. Az, hogy ovál vagy kör alakú a nyél szerintem tök mindegy. Ki melyiket szereti.

3. - Puha a fej, ezért ragad a labda az ütőhöz. Nem pattog el. Cselezésre kiváló.

4. - Egy negatívum, hogy ha nagyon nagyot vágok bele a padlóba, akkor felröpül az egekbe a labda.

5. - Ha eltörne, akkor kipróbálnék egy másikat.
Az ARES a bajnoki címe után igen zsúfolt nyári programot állított össze magának. Szinte nem is beszélhetünk nyári szünetről esetükben, hiszen egymást követi a Szlovák, az Ausztria és a Veszprém Open, majd érkezik a Future Praha cseh elitcsapat vendégségbe. Mindez az út…..
A 2007/2008-as OBII-es férfi bajnokság mindent magába foglalt, amit egy élvezhető, izgalmas bajnokságtól elvárhatunk. Magas technikai és fizikai színvonal, gólokban gazdag mérkőzések, piros lapok, elmaradt mérkőzések és egy 6 percig tartó ütközet. Minőséget kaptunk! …..
Ami az időjárást illeti, orbitális nagy vihar volt készülőben, az égi áldás nem is maradt el. A vizes állapotban a csapatok egy felejthető első félidő után parádés második részt produkáltak. Természetesen EB szakértőnk, Tandari Tamás is értékelte a látottakat.  T.T.:…..
Ahogy tegnap ígértük, ma is lesz szó az esti meccsről, illetve a tegnapi nem mindennapi összecsapásról is. Aki válaszol, ismét a Vasas ifjú játékosa, Tandari Tamás: - Iramát és technikai színvonalát tekintve hogy tetszett a tegnapi fordulatos meccs?  T.T.: - Nagyon tetszett a…..
Célegyenesbe fordult a Labdarúgó Európa Bajnokság: már csak 4 csapatért izgulhatunk a mai és holnapi elődöntőkben. Nyilvánvalóan mindenkinek meg van a véleménye a mérkőzésekről, esélyekről, csapatokról, mi azonban a blog történetében először egy sportágunkon kívüli…..
Komárom városa adott otthont a Magyar Kupa 2008-as női és férfi Kupa döntőjének. A szebbik "nemnél" a Szombathely DSE és a Szolnok Cannibals FK csapatai, míg a férfi "igennél" a szintén Tisza parti egyesület fiai, valamint a hazai SZPK játékosai feszültek…..