Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsúlsz Tonnfield

1 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi betevő: Nem látlak, úgyhogy ne tegyél úgy, mintha ott lennél. (ismeretlen) ..
Dzsúlsz Tonnfield 2008.10.13 17:52:57
Dzsúlsz Tonnfield 2008.10.13 17:53:45
Nekem nincs blogom Kakukktojás 2008.09.10 15:57:00
Játsszuk azt, hogy minden kommentelőnek ki kell hoznia a kommentjét kakukktojásnak, azaz olyan állítást kell mondania, ami az addigi kommentekre hamis, és csak arra az egyre igaz! (Vagy fordítva, de ez mindegy.)Ha igazi kommentet akarsz írni, akkor tedd zárójelbe az egészet, és akkor…..
Napi betevő: Bárki lehet vonzó. Csak megfelelő mennyiségű mágnest kell enni hozzá. ..
hebronblog százhetvenkettedik 2008.08.14 02:34:00
nyihh. :) sziget, harmadik nap (1.). ma 35 fok volt a pultban, a szervezős sátorban 42, de csak addig mér a hőmérő, szóval akár 52 is lehetett... tegnap jobban bírtam, ma csorgott rólam a víz egész nap. pedig csak nyolcig dolgoztam, utána ágival átrongyoltunk meghallgatni alanis…..
Csak be kell dobni egy adag ilyen kekszet a 6-8 fős társaságba, és mire a végére érnek, kezdődhet a lábmasszírozás. De az nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a sportág, mint... Na, szóval a recept: Hozzávalók 115g margarin 100g barnacukor 80g…..
Napi betevő: A férfiak olyan logikátlan teremtmények, akik a szállodában otthon akarják érezni magukat, míg otthon szállodai szolgáltatásokat várnak el. (ismeretlen) ..
Napi betevő: Az alkohol öl, butít és a gyomromba döntöm. (ismeretlen) ..
Napi betevő:Azért van a vonaton két mozdonyvezetõ, mert ott akkora a zaj, hogy egy ember el se tudná viselni! (ismeretlen)Szolgálati közlepény: a képek a szokásos helyen érhetők el. Aki nem tudja, az hol van, és ott volt, az írjon nekem (Naprának). :-)..
csak mert ez is tetszik. és mert ez is csudakék.    ..
Napi betevő:Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása... (ismeretlen)..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Napi betevő: Múlt éjszaka mondtam a barátnőmnek, mennyire szeretem, erre azt mondta, biztos már megint részeg vagy! Amikor kérdeztem, miből gondolja, azt mondta: "Mert én az apád vagyok!" (ismeretlen) ..
Napi betevő: A feleség olyan, mint a monokli. Elegáns viselet, de nélküle jobban lát az ember. (Molnár F.) ..
Napi betevő: A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok . ..
Napi betevő: A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. (ismeretlen) Elkészült a Szakítshabírsz GYIK posztja. Itt kéne összeszedni mindazt az infót, amit az újoncok kérdezni szoktak. Offolni pedig itt kéne. ..
Dzsúlsz Tonnfield 2008.06.19 17:20:16
Dzsúlsz Tonnfield 2008.06.19 17:33:35
Dzsúlsz Tonnfield 2008.06.19 18:12:35
Napi betevő:- Kurvára megy a pénz! - mondogatta apám is, anyám is, csak más-más hangsúllyal. (ismeretlen) ..