Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hkacsa

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
Eltört a cipőkanál és nincs kedvünk újat venni? Nem jó egy fontos alkatrész, de csak a tengerentúlról lehet beszerezni? Nyomtassuk ki! A 3D nyomtatókat - melyek előbb-utóbb a legtöbb háztartásban mindennaposak lesznek - még a Mézga család is megirigyelhetné (és még az üvegest…..
"A kormány azzal számol, hogy az idén újraindul a növekedés, 3 százalék alatt marad a GDP-arányos hiány és ehhez nincs szükség újabb intézkedésekre." -  jelentette be büszkén Varga Mihály 2 hónappal ezelőtt.Ugyanez a Varga Mihály állt ma ki a kamerák elé Giró-Szász…..
Elég sűrű epizódunk volt, szóval nem tekintünk vissza, hanem egyből a lecsóba csapunk, megtartva a helyszínekre bontott struktúrát, ahogy szoktuk. A korábbi részek itt érhetők el, ha valakinek averziói lennének a tagekre klikkolgatással szemben. A Falon túl Samu és Szegfű a…..
Hkacsa 2013.05.07 09:48:23
@NAR: A második könyvet nekem is sok időbe telt elolvasni, de eddig a harmadik a legjobb a sorozatban, szerintem tegyél egy próbát.
Hkacsa 2013.05.07 11:03:53
@Tájfájter: 2000.
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
Hkacsa 2013.04.30 09:54:06
@doggfather: Azért Dany mielőtt felszabadítja őket, igazán építtethetett volna magának pár száz hajót. Gyalog lassan fognak átkelni a tengeren.
Hkacsa 2013.04.30 10:03:03
@Gilinggalang: Így is sok a szereplő, történetszál, ezért egyszerűsítenek, kihagyják a castingból Loras bátyját.
Ma volt szerencsém meghallgatni a ThinkDigital ügynökség vezetőjének, Szabó Ákosnak egy előadását a Facebook hirdetési megoldásairól. Amitől ez igazán érdekes volt, hogy az előadás nem kisvállalkozásoknak szólt, nem is egy konferencia keretei között zajlott, hanem olyan…..
Tegnapi napon Yarner kolléga elküldte a Facebookot melegebb éghajlatra. Nos, kettejük "kapcsolatának" minőségén gondolom még egy ingyen HTC Facebook telefon se javítana sokat. A jól értesült @evleaks szerint a fenti kép egy új HTC készüléket, a First nevezetűt…..
Na aszongya, észak, hideg, Ned Stark, fattyú, farkas, Fal, Mások, király, segítő, ne már, vérfertőzés, miafasz, lelök, béna gyerek, Hodor, törpe, Joffrey, pofon, Sansa, hiszti, Arya, kardozás Daenerys, barbárok, aranykorona, Robb Stark, hadvezér, Jamie Lannister, dél, meleg,…..
Túl sok a diplomás? Túl kevés a fóka? Az Európai Unió támogatja a mobilitást és a diplomások számának emelését, a legtöbb tagállam sokkal többet fektet a felsőoktatásba, mint mi. Magyarország is hasonló kötelezettségeket vállalt, a mostani intézkedések viszont mintha ezzel…..
A fű zöld, az Index 2, ahogy most olvasom a Twitteren és a Facebookon - mert ma reggel új Index.hu-ra ébredtünk. Illetve igazából nem is újra, hanem valami másra. Nem új, mert a cikkekben, szerkezetben, és lényegében a címlapban nem történt változás, és belül is maradt minden a…..
Továbbra is készülnek a Jelly Bean ROM-ok mind a nagy gyártók, mind pedig az android rajongó programozók műhelyeiben. Nézzük tehát a frissítésekről érkező legújabb híreket. Lássuk, ki mit ígér és mikorra: A Samsung gőzerővel fejleszti a legújabb zászlóshajójára…..
Dánielnek fél év alatt nem sikerült elérnie, hogy előző biztosítója, a Uniqa normálisan kitöltse az adatait a Központi Kárnyilvántartóban, azaz felvigye, hogy megszűnt a szerződésük. Ezért aztán új biztosítója, a KÖBE egy hónapja felmondta a kötelezőjét, minthogy nem…..
Már csak alig fél nap választ el attól, hogy mindannyian megtudjuk, milyen is lesz a galaxis legújabb ékköve. Reméljük ez a titokzatoskodás nem azt jelenti, hogy lekoppintva az Apple géniusz-szintű húzását a Galaxy S III sem kap majd rendes nevet, és csak "the New Galaxy" lesz a…..
Hkacsa 2012.05.03 17:37:38
Sokat kellett várni erre a jogerős ítéletre, de végre itt van! Tudom, sokan szkeptikusakvoltak a bankok perelhetőségével kapcsolatban, a bátrak viszont úgy vélték, hogy a bankok monopol helyzete a bírósági tárgyalótermekben véget ér. És így lett, nincs kettős mérce!A…..
A nagyobbik koreai gyártó jó úton halad a totális önlejáratás felé, nagyon úgy néz ki, hogy az almaháború néhány embernek az agyára ment a Samsungnál valahol fent, legalábbis a marketingosztályon mindenképp. A Galaxy S sorban harmadik inkarnációját egyébként is (már-már a…..
A nemzetközi helyzet fokozódik... Nem szeretek nagyon belemenni a pletykaháborúkba, de lassan már vághatóan vaskos a levegőben a Galaxy S III iránti várakozás, úgyhogy kötelességemnek éreztem, hogy bedobjam a mai bombát is az Androlib csendes vizeibe*. Szóval az történt, hogy az…..
Hkacsa 2012.04.16 13:12:31
Az általam talán legjobban várt idei kütyü, az ASUS Padfone névre hallgató, telefon/tablet/netbook „öszvér” végre beárazásra került. Aki nem lenne tisztában a dologgal azok számára röviden felvázolom, hogy mi is ez. Egy ASUS által gyártott okostelefonról van szó, amihez 2…..
Hkacsa 2012.04.11 21:33:10
@justStevee: kétségtelen, hogy vélhetően legnagyobb teljesítmény igény egy 720p film lejátszása lehet számára, amit elvárnak tőle, bár 1-1 játék még lehet megizzasztja.

De akár pót aksiként is felfogható a 2 dokkoló.

Viszont ha nagyon siránkozni akarok, akkor hiányzik az NFC, bár lehet én vagyok az az 1% aki szurkol az elterjedéséért.
Racing Dream Na ez, ez autóverseny 2012.04.10 18:02:00
Ez a szép az autóversenyzésben. Ilyent csak a túraautózásban látni, de ott sem minden nap. Ez a hirig kell a népnek, mert elhiszik, hogy itt tényleg életre-halálra megy a küzdés. Ilyent szeretnék nézni itthon is, egy hasonló méretű mezőnyben. ..
Hkacsa 2012.04.10 20:27:47
@mbcar: inkább a második futamon, a körszámláló ott van a videón
Androlib blog. Bipp! Bye bye Beats 2012.04.08 18:59:00
Egyre többen kongatják a vészharangot a HTC háza táján, ami nem csoda, hiszen a cég pénzügyi mutatói lassan fél éve a földet célozzák, és egyre meredekebb szögben készülnek becsapódni. Ezt természetesen nem nézhetik tétlenül a tajvaniak, ugyanakkor talán kicsit radikálisabb…..
Androlib blog. Bipp! Morze 2012.03.27 18:21:00
Nem nagy meglepetés, de azért tiszteletre méltó dolog, hogy a Rovio  Angry Birds Space játéka nem teljes 3 nap alatt túllépte a 10 millió letöltést ami azt jelzi, hogy a madarak még mindig szárnyalnak és a játék iránt töretlen a kereslet.  Az már nem új hír, hogy…..
Nemrégiben alkalmam nyílt kipróbálni a MÁV új szolgáltatását, melynek lényege, hogy az eddig is létező online jegyvásárlási lehetőség kibővült azzal az alternatívával, hogy most már otthon is kinyomtathatjuk jegyünket. A vásárlás tehát ugyanúgy bankkártyával…..
hogyvolt House 8x01 - Húsz vikodin 2012.02.29 14:00:00
Candyperfumegirl továbbra is ír House-hogyvoltot, amikor tud, de a sorozat utolsó, 8. évada hozzám került. Kezdjünk is bele, gyorsuljunk 88 mérföldes sebességre és ugorjunk egyet az időben. A 7. évadban House és Cuddy végre összejöttek, csak hogy Cuddy gyorsan dobhassa is…..
Az Android 4.0 elterjedése még messze van a várakozásoktól, a Google saját statisztikája szerint is még a készülékek alig 1%-a használja, de a gyártók még csak most kezdenek felpörögni, és egyre több olyan készüléket mutatnak be, ami már az Ice Crream Sandwich fut. Az idei…..
Kezdem rögtön az összefoglaló táblával, mert sajnos a héten elég rendesen túlléptem a keretet. Mint látszik az időarányos ~25ezres keretet több mint 8ezer forinttal túlléptem. Ennek legfőbb okai nagyjából megegyeznek a múlt hetivel. Nem kellett volna McDonald’s-ba menni 1050…..
Hkacsa 2012.01.14 18:02:06
@NYJetsTD: számlát kérni luxus, +27% költség