Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balogh z

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biciklin tekerve hirtelen megnő a világ felbontása, aminek egyik ajándéka az a szabadon kukkolás, ami az álló autók mellett elgurulva minden drótszamarasnak elérhetővé válik. Autósok tömött sorokban állnak a pirosban (és gyakran a zöldben), én pedig jobban látom, hogy mit csinálnak odabent. Autósok!…..
Az első része  - mely ITT olvasható - alapján elég népszerűnek bizonyuló, a Projekt 949 osztályú SSGN-eket bemutató sorozat a tengeralattjárók belső kialakításával és rendszereivel folytatódik. Utóbbiak közé tartozik a meghajtás és a különféle szonárok is. Sor kerül az eredeti 949-esek és a kissé…..
Mintha újra kéne gondolni a köszönési szokásainkat. Miért is kellene kezet fogni? Vegyük át újra mindazt, amit a köszönési formákról tudni kell és talán updatelni is. Napjainkban sok minden átalakul, többek között megváltozhatnak a köszönési formák a világban. A keleti kultúra mindig is kerülte…..
A WC felújítása lesz a következő nagy pont a listán? Valami csinos, modern, látványos megoldást szeretnél, de nem tudod merre indulj a hatalmas csempe, festék, kiegészítő, szaniter választék rengetegében? Tarts velünk és mi segítünk rátalálni arra a látványvilágra, ami leginkább tetszik neked!..
Épp most vetted észre, hogy mennyire elhasználódtak és megkoptak az autód gumijai és azon gondolkodsz, hogy ideje lenne kidobni őket a szemétre? Ne hozz elhamarkodott döntést! Inkább tarts velem és nézd meg mi mindenre jó a lakásban és a ház körül egy leszelektált autógumi!..
Nem lehet megszokni se a saját építkezésünkön, se a Házépítők csoportban a sorstársak sztorijait arról, hogy már megint áll az építkezés, mert nem jön a mester. Oké, emberek vagyunk, de amivel az építőiparban próbálják kimenteni magukat a "kivitelezők" az már annyira morbid és gyerekes, hogy ideje…..
balogh z 2019.06.29 18:12:39
@karikaV43: azért nem általánosítanám hogy aki sajnálja a pénzt az szarrágó. Amilyen árakon dolgozik még az "olcsó" is, az is vérlázító. Azonkívül nehogy már az legyen a normális hogyha nem a legdrágább szolgáltalót veszem igénybe akkor az már automatikusan magával vonja azt is hogy átb@sznak!
A sarokcsiszoló, - amit a rendes magyar iparosember persze amúgy is csak flexnek hív – egy komoly, nehéz és zajos szerszám. Kötelező az erős villanymotor, a nagy és gyorsan forgó vágókorong, és persze az ehhez értelemszerűen párosuló vastag és hosszú hálózati kábel. Ugye?..
Ne szépítsük, van ez az újabb szülők versenye, az őszi terménybábkészítő megmozdulás. Az ügyes kezű anyatársak csillogó kibontakozási fóruma, akiknek nem jut elég figyelem semmilyen színtéren, a főztjüket otthon természetesnek veszik, dicséretet semmiért nem kapnak, kiöltözni nincs hova, csak…..
Pangea Mi lesz veled, Afrika? 2018.07.22 16:28:43
Afrika (ezen belül is Fekete-Afrika) kitartóan magas népességnövekedési ütemével kapcsolatban kifejezetten hajmeresztő előrejelzések jelentek meg, az ENSZ "közepes" forgatókönyve szerint 2100-ra akár 4,4 milliárd fősre is nőhet a fekete kontinens lakossága,  mivel első ránézésre alig érvényesül a…..
A záróévad központi figurája, Robin Wright az Instagramon újságolta el a hírt, hogy nemrég befejeződött a House Of Cards (Kártyavár) utolsó évadának forgatása...
Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth Criminal című számának videoklipjében...
József Attila 1905. április 11-én született, valódi elismerést csak halála után kapott. Költészete előtti egyik legnagyobb tisztelgés talán az, hogy a magyar költészet napját az ő születésének évfordulójára tűzte ki az utókor. Ki-ki kedve szerint ünnepli a magyar lírát: felolvasó estek, találkozók…..
1910. Hatalmas fogás, Santa Catalina-sziget, Kalifornia, USA..
Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna tegnap, de tényleg. Két új szereplővel folytatódik a Viasat 3 trashrealityje, amit persze ők nem tartanak annak, de persze az, hogy az istenbe' ne lenne az a magukról milliós bugyikat letépő nőkről szóló valóságshow. A második évadot új cég gyártja, a…..
balogh z 2018.03.23 12:15:38
Hihetetlen, de igaz! Van egy olyan érzésem, hogy ez a cikk sokakat érdekelni fog, hiszen manapság már lassan azért is horror összegeket kell fizetnünk, hogy levegőt vegyünk. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy hogyan legyél stílusos és szexi anélkül, hogy új ruhákat vennél magadnak. Szerintem megéri…..
Törzsgárdajelvény, 20, 30, 40 éves vállalati évforduló és kiváló dolgozó. Még él az a generáció, amelynek sok tagja őrzi az üvegvitrinekben, a porcelán delfin, kutya vagy madár mellett ezeket az érmeket. Munkaerőgazdálkodással és vállalati pszichológiával foglalkozók szerint hétévenként ildomos…..
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
1948-ban Románia ellen mérkőzött a magyar futballválogatott, telt ház előtt, és 9:0 arányban sikerült ronggyá verni őket. Mivel Deák megbetegedett, Gallovich Tibor szövetségi kapitány az ő helyére Mészárost jelölte ki. Ahogy ilyenkor lenni szokott, válogatott mérkőzéseken egy előkelő személy mindig…..
A fenti videó akkor jött szembe először velünk, amikor Kerényi Miklós Gábor nevét sem fenekeléssel sem zaklatással kapcsolatban nem lehetett leírni, mert, ahogy egy nekünk küldött ügyvédi felszólításban kvázi megfogalmazták, a szart is kiperelik abból, aki leír ilyesmit. Azóta a történelem kerekei…..
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
1985-ben a kazahsztáni Bogatir 56,8 millió tonna kitermelt szénnel minden idők legnagyobb szénbányájaként vonult be a Guinnes rekordok könyvébe. Ma hihetetlen méretű kotrógépek dolgoznak a holdbéli tájon, amelyről kevesen tudják, hogy annak idején Szolzsenyicin és rabtársai szenvedésének színhelye…..
A metróval rendelkező nagyvárosok többségében a földalatti útvonalát megmutató térképek készítőinek akad egy közös dilemmája. Amit sajátos módon oldottak meg, igaz, részben becsapva ezzel az utasokat...
balogh z 2017.05.27 10:54:02
A legutóbbi számítások szerint még 96 napig fog víz folyni a csapokból Fokvárosban. Az egész város a gátakkal körülvett víztározók vízszintjét figyeli, több kerületben már koszos és rossz szagú az ivóvíz. Ha a vízkészlet nem tart ki három hónapig, míg beköszönt az esős időszak, az katasztrófát…..