Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Merkel is diktátor mert találkozott Orbánnal.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollik István is házhoz ment a méretes lószerszámért...
Merkel is diktátor mert találkozott Orbánnal. 2018.07.16 21:11:07
A Fidesz sajtóközleménye pár hónapja, a választások előtt gondosan cáfolta, hogy a képviselők több pénzt kapnának, aztán láss csodát, mégis kaptak. De nem ez az egyetlen gusztustalan húzás a történetben. ..
Az élettér megóvása érdekében fegyvert kell használni a megszálló, idegen népességgel szemben – ez nem történelmi citátum egy 1939-es, német szórólapról. Ez a mai Magyarország, a kormányzat egyik szócsövének felhívása...
Merkel is diktátor mert találkozott Orbánnal. 2018.07.15 13:27:06
@morph on deer: Mesz te a francba, ezekkel az EZERSZER hangoztatott hazugsagokkal. Ezek nem menekultek. Az ember csempeszek, es a soroshajok szervezetten hozzak Europaba a bevandorlokat. Nevetseges, beleesik valaki a vizbe egy libiai strandon, es nem a helyi uszomester menti ki a vizbol, hanem NGO hajok beszallitjak Europaba ?
MI FASZERT ? MILYEN JOGALAPON ??
Györfi András Ablakzsiráf 2018.07.08 18:23:33
Tavaly augusztusban írtam egy hosszabb posztot a vadászatról, feltettem egy (ál)naiv kérdést. Mégpedig azt, hogy mégis miért létezik még vadászat. A pártolók klasszikus reakciója az, hogy a vadászat a vadgazdálkodás fontos eszköze, nemhogy pusztítaná, kifejezetten építi, menti, ápolja a természetet…..
Merkel is diktátor mert találkozott Orbánnal. 2018.07.09 16:33:39