Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web mester

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joe természetesen a hétvégéről kérdezett elsősorban, és őszintén elmondtam a véleményem. Közvetlenü azelőtt hívott, hogy az ő szponzorával (Zóval) találkozott -- gondolom nem véletlenül.Ezek után rögtön ráterelte a témát a hónap tervére (1: vásárlás/eladás…..
Ma este tengernyi vasalás volt, Mami ki is próbálta a frissen érkezett vasaláskönnyítőt. Ilata jó, a ruhára frissen permetezve elképesztően intenzív, közelről majdhonynem kibírhatatlan. Vasalás után már nem zavaró.Segíti-e, javítja-e a vasalást? Én azt szoktam mondani, ha nem…..
Egyéves kislányunk "vacsora" (=intenzív maszatolás) közben olyan szerencsétlenül söpörte le a vadonatúj FM Group-os folyékony mosószert, hogy annak kupakja azonnal eltört, és egy jókora adag kiömlött a padlóra.A megrendelt első csomagunknak ez volt az EGYETLEN olyan…..
Kicsit kelletlenül, de beadtam a derekamat: elmentem. Végülis ne rajtam múljon a dolgok sikere. (Megaztán Joe hangoztatta, hogy "kvázi kötelező". Hát nekem ugyan ne legyen az, de újonc vagyok a területen, és tényleg ne az én hibámból akadozzanak a dolgok.)Előre bocsátom,…..
Röviden fogalmazva: mint Makó Jeruzsálemtől.Láttam már MLM hálózatot, olyat is, amiben röpke 2 hónap alatt TÉNYLEG bő kétmilliót kapott az illető (igaz, előtte kb. annyit is invesztált bele), de nem tudtam elképzelni, hogy olyasmit "reklámozzak" tovább, amiben…..
Mindenkit szeretettel várunk az Újév második chatelésére, január 30-án, pénteken, este 9-től! Kérdések, tapasztalatok, sikertörténetek, kudarcok a meddőséggel kapcsolatban. Ja, és férfiak is jöhetnek... ;-) >Bejárat a chatszobába<..
Teherbeesésről, meddőségről, orvosokról, intézményekről, ételekről, összefüggésekről, és mindenről, ami csak eszünkbe jut! Itt nincsenek tabu témák.Tehát pénteken este 9 órától össznépi csetelés, itt, a gyerebaba oldalon!Ezt a közösséget magunk építjük, magunknak...
Köztünk a helyed!Pénteken este 9 órától össznépi csetelés, itt, a gyerebaba oldalon!Ezt a közösséget magunk építjük, magunknak.Várunk!..
Gyere baba!... Chat - kérdések 2008.09.12 17:31:00
Kedves Látogatók!Aki eddig megpróbált bejutni a chatre, de nem sikerült, vagy technikai nehézségei voltak, vagy még sosem csinált ilyet, de érdekelné, szépen kérem, írja meg nekünk ide, kommentként! Keressük a megfelelő megoldást, bár fennálló költségvetésünk :-)…..
Legnagyobb örömünkre kedvenceink közül egyszerre HÁROM helyről is megkaptuk a "Kreatív Blogger" kitüntetést: Kriszta80 Zsófika Regina blogjáról (http://20070907.freeblog.hu/), Alle Pocak Panna blogjáról (http://pocakpanna.freeblog.hu/), és Viktu Pille Baba…..
Gyere baba!... Derű 2008.07.17 15:28:00
Megnyitottuk "Derű" oldaldobozunkat (balra, lent), melybe könyedebb hangvételű írásokat, vicceket gyűjtünk.Rátok is számítunk! Ha bárhol, bármit találsz, mely derűs, kedves, (ön)ironikus, vicces, és gyeremekekkel függ össze, kérjük küldd el nekünk,…..
Mitől jobb egy nagyobb képérzékelő által rögzített kép? Miért fontos egy digitális fényképezőgép képérzékelőjének mérete? Többnyire csak azzal szembesülünk, hogy a szeretett 70-200mm-es objektívünk nem is 70-200mm, de a 10 maxpixel akkor is 10…..
Nem küldhetjük minduntalan szevizbe a gépet, valahányszor porszem kerül a képérzékelőre, pedig ez gyakran előfordul cserélhető objektíves gépnél. Szabad szemmel lehetetlen észrevenni a porszemeket, ne is próbálkozzunk ezzel. Tehát mi a teendő? Ha tesztelni akarjuk szenzorunk…..
Nincs bosszantóbb, mint mikor por kerül a CMOS érzékelőre, pedig ez elkerülhetetlen, ha az ember cserélhető objektíves gépet vesz. Képek egész sorozata foltos lesz, és kezdődhet a fárasztó és időigényes retusálás.Nem csak a környezeti porról van szó, de a lencse és a…..
A Canon mostanában jelentette be — sok meg nem erősített sugdolózás után —, hogy a digitális EOS sorozat új tagja az 1000D lesz. A legutóbbi (450-es) modellszám után az 1000-res meglehetősen félrevezető lehet, ha nem vesszük figyelembe a Canon eddigi jelölési…..
Üdvözlök Mindenkit!Jó tudni, hogy Amerikában sokszor jelenősen olcsóbban beszerezhetők a digicam-ek, mint itthon - de a Canon dSLR sorozatnak odakint más a neve, mint itthon! Segítünk eligazodni.A Canon (nyilván a különböző kultúrákat átfogó, finomhangolt marketigje miatt)…..